Yemekteyiz - Show Tv

o gözlüklü, çok konuşan, tükürüklerini etrafa saçan adamı yolasım vaaar alsanaalsanasmile

bir ekrem bey iyi asil çıktı yani benim eşim gibi oda sabırlı bravo sırf bundan adam 1. olsun

yılın en sabırlı adamı seçilisin kadınlar klübünde derim ben
bayanssulusmile

bu haftaki yarışma tam bir felaket(((yarışmacılar ,tavırları,konuşmaları söyleyecek söz bulamıyorum,((((

ayyyy best of yemekteyizi gördünüzmü amanınnn haftaya şenlik var

ayyyy sorma ya nedim hakandan çok daha sinir bozucu hemde piiiiiisssssssssskafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
karadenzili desen süreli ismail türüt gibi bişeyler uydurup söylüyo çok gıcık:mymeka:
zaten hatay bölümündeki sarı hepten gıcık tutturmuş bi ben güzelim ben havalım ben alımlıyımaklinialirimsmileaklinialirimsmile
yandık valla haftaya
bilmiyorumkismile

bencede iğrenççççççççç ne o yarışmacılar o sarışın dekolteli kadın böğğğğğğğğ

vallahi ya hataydan geleni diyosun dimi, kadınlardanda en gıcığı o, sanırsınki adriana lima,aklinialirimsmileaklinialirimsmile
aşağılık kompeximi vardır nedir
alsanaalsanasmile

şenlik derken hareketli bir hafta olucak
sarışının adı melis miydi?yine aynı mini elbiseyle yemek yapıcak selülütlü bacaklarıyla tartı delisi

ay yok valla herkese dayanılırda nedime dayanılır mı bilmem adamın ağır psikolojik sorunları var, milleti aşaladıkça kendini yuakrı çıkıyo sanıyor, ağır aşalık komplexi var benceakannehir

Hakan şokunu atlatamadan bir de Nedim mi? Bunlarda vicdan diye bir şey yok. Bize de yazık ama...

ay yok valla herkese dayanılırda nedime dayanılır mı bilmem adamın ağır psikolojik sorunları var, milleti aşaladıkça kendini yuakrı çıkıyo sanıyor, ağır aşalık komplexi var benceakannehir

ama bu sefer çamaşır suyu olan gömleği giymiyor takım elbise giymiş ohaoldumsmile

Son düzenleme:
keşke hakanla nedimi aynı yarıştırsalardı 2si yerdi birbirini eyvahedigeldismile

ay nedimin yanında hakan gözüme sevimli göründü şimdi:roflol:

ama bu sefer çamaşır suyu olan gömleği giymiyor takım elbise giymiş ohaoldumsmile

ama benzer tişörtlerinde giymiş gene, cimri ya 30 sene öncesinin tişörtlerini giyiyokafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…