- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.836
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gene herkes 2 verdi ya, şuan ebru ve çiğdem 9, ekrem 10
yarın çok komik ya esra yarışcak, bu esra kesin çatlak, sesi ayrı çatlak, çen çen çen kurutcak milleti, artık bu programdan sonra evlenme ihtimali kalmıcak:roflol::roflol::roflol:
o daha çok küçük ablası sesi ondan toy öğrenci daha aklinialirimsmile
doğru 27 yaşında bebeaklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol:
Rica ediyorum biri bu adamın bana adresini versin. Bugünkü ev sahibini(ekren bey) tebrik edip (sabrından dolayı) diğer adamı döveceğim....
o ne ya kadın nefes nefese yaptı yemekleri bi telaş bi hırs, buzdolabını farkettinizmi içi bomboştu şüphe uyandırdı bende bilmiyorumkismile acaba evde yemek yapmıyormu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile
dolap bostu gercekten ,kadın da ne yaptı oyle mutfagı talaan ettı kaydirigubbakcemile3
bu yarışmacıların hangisi normal ki:)
birinci gün yarışan bayan çok normal :) sizcede öyle değilmi?
birinci gün yarışan bayan çok normal :) sizcede öyle değilmi?
haklısın bencede Ekrem birinci olacak,bencede çiğdemle ebru normal, esra, hakan ve ekrem pekte normal gelmedi bana ama malesef çiğdemle ebru 1. olamıcak şuan ekrem 1. gidiyo:hulya:
haklısın bencede Ekrem birinci olacak,
ama sanki hakan bir oyun oynayıp Esra'ya fazla puan verecek..geçmiştede örneklerini gördük,bekleyip göreceğiz..