Yemekteyiz - Show Tv

gene herkes 2 verdi ya, şuan ebru ve çiğdem 9, ekrem 10

yarın çok komik ya esra yarışcak, bu esra kesin çatlak, sesi ayrı çatlak, çen çen çen kurutcak milleti, artık bu programdan sonra evlenme ihtimali kalmıcak
:roflol::roflol::roflol:

gene herkes 2 verdi ya, şuan ebru ve çiğdem 9, ekrem 10

yarın çok komik ya esra yarışcak, bu esra kesin çatlak, sesi ayrı çatlak, çen çen çen kurutcak milleti, artık bu programdan sonra evlenme ihtimali kalmıcak
:roflol::roflol::roflol:

o daha çok küçük ablası sesi ondan toy öğrenci daha aklinialirimsmile

bu hafta ki yarışmacılar kadar korkuncunu görmeiştim.her biri bi alem ilk kez yemekteyizi izlemek içimden gelmedi doğrusu hele o tükürük saçan mantıksız konuşan insan allahım konuşmaya başlar başlamaz değiştirdim kanalı sonunda dayanamayıp kapadım bu gün yarışan kadın da çok hırslıydı sanırım mutfağı yemekleri mahvettti artık yemek programından çıktı yavaş yavaş artık bi yemek öğrenemiyorum doğrusu çoğu kişi aynı yemeği pişiriyor.

şuan tekrarı var ben alışveriş kısmını izlememiştim , şimdi izliyorumboshayallersmile
esra kadına iftira atmış valla saçını bile fönlememiş diye, fönlemiş kadın, sanki saçlarını yicek gıcık esraalsanaalsanasmile
bence bu kadın düzgün usturuplu bi kadın ama sakin olmayı beceremediği, çok acele davrandığı için kaybetti
:hulya:

o ne ya kadın nefes nefese yaptı yemekleri bi telaş bi hırs, buzdolabını farkettinizmi içi bomboştu şüphe uyandırdı bende bilmiyorumkismile acaba evde yemek yapmıyormu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile

dolap bostu gercekten ,kadın da ne yaptı oyle mutfagı talaan ettı kaydirigubbakcemile3

valla kızlar, ben bu yarışmaya katılsam naparım falan diye düşünüyorum da düşündüğüm şeylerden biride buydu, yani dolabı boşaltmak,
neden derseniz millet marketten geliyo dolapları full dolu oluyo herşeyi bi yere tıkıştırmaya çalışıyolar, koycak yer bulamıyolar falan
dolabı boşaltmak akıllıca bu yüzden
boshayallersmile

birinci gün yarışan bayan çok normal :) sizcede öyle değilmi?

oda bence bugün biraz zırvaladı gibime geliyor.
kadın enteresan lapa yapanlarıda sevmiyormuş konuşmuş olmak için konuşan bir tip gibi geldi.sadece kuru gürültü:)he diğerlerine göre biraz ama çok az normal diyebilirim:)

bencede çiğdemle ebru normal, esra, hakan ve ekrem pekte normal gelmedi bana ama malesef çiğdemle ebru 1. olamıcak şuan ekrem 1. gidiyo:hulya:
haklısın bencede Ekrem birinci olacak,
ama sanki hakan bir oyun oynayıp Esra'ya fazla puan verecek..geçmiştede örneklerini gördük,bekleyip göreceğiz..

haklısın bencede Ekrem birinci olacak,
ama sanki hakan bir oyun oynayıp Esra'ya fazla puan verecek..geçmiştede örneklerini gördük,bekleyip göreceğiz..

sanmıyorum ya millet iyice garipleşti, ebru en azından herkese 3 vermişti, sırf 20 bini kazanmak için millet yemeği beyense bile beyenmedim 2 puan veriyorum diyor, onca yemekten hiçbirini nasıl beyenmez insanlar anlamıyorum yahu
yarın esra bence en fazla 8 alır, beceriksiz bi kız olduğunu düşünüyorum esranın
:hulya:

yok yok şimdi daha iyi izledimde çiğdem de cozutmuş bugun 20 binin hayali sarmış onuda kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
sinirlerim bozuldu gercekten ay ne adam ya cenesi hic durmuyor pes vala
ebru derdimde vermezler belki esra ay bu adamin yüzünden seyretmek istemiyorum

X