Yemekteyiz - Show Tv

bu salak adamı bence bakırköyden bikaç günlüğüne istemişler yoksa böle bi tip olamaz kız iyi dayandı onun yerinde ben olsam tabağı kafasına geçirirdim
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Biz de öyle dedik zaten canım.
Keşke katılmasaydı dedik ama katılmış bir kere.
Normalde görüşmeyiz. En son birkaç yıl önce görmüştüm. Hiç değişmemiş aynı.

normalide böle yani bu adamın delikafadulden
manyak yaa bualsanaalsanasmile

Hakan bey bizim gündemimize de fazlasıyla oturmuş. Amaç reyting ise KK'da bile reytingi yüksek.

Ebru muydu neydi, Ekrem bey tanıdığım en iyi yemek yapan erkeklerden biri, ona haksızlık yaparak 3 veriyorum dedi ya. ınsanlar nasıl bu kadar pişkin olabiliyor? Bu nasıl bir hırstır yaaa....pes ya pes...

Hakan haber sitelerine bile düşmüş.Yemekteyizde tacizci mi var diyealsanaalsanasmile,ey Allahım ne günlere kaldık ya..ohaoldumsmile

Ebru muydu neydi, Ekrem bey tanıdığım en iyi yemek yapan erkeklerden biri, ona haksızlık yaparak 3 veriyorum dedi ya. İnsanlar nasıl bu kadar pişkin olabiliyor? Bu nasıl bir hırstır yaaa....pes ya pes...

yarışmada milletin aklı karıştı hakan yüzünden :1no2:

geçen senenin en itici gıcık yarışmacısı bıyıklı bi adam vardı adı aklıma gelmiyor terkos suyu tüketen şahsiyet aklinialirimsmile
bu yılda hakan denen şahsiyet :mymeka:
sesine tahammül edemedim adamın ...reyting uğruna lütfen bu tipler seçilmesin artık...
bide dünkü yarışan adamı ekrem sanırım seyfi dursunoğluna benzettim tip olarak hal tavır olarak:bbo:
bide adam bekar yaşadığı halde evi ne kadar düzenli ve temizdi...mutfağı felan ohaoldumsmile

şu adamın sesine hiç tahammülüm yok..
tv lerde bi düğme olsa istemediğimiz kişinin sesi otomatik olarak kapansa süper olurdu...
kapatırdık şu adamın sesini..

ebru yaşını göstermeyen bi kadın ama dikkatimi çekti kadında hiç yanak yokCADIARZU
ekremide sevmiyorum çok ukala:umursamaz:

kadın herşeyi yaktı ya , bide yanmadı yanmadı diyo, yandı iştekaydirigubbakcemile3

elini yaktı kesti, herşeyi döktü taşırdı, acele işe şeytan karışır işte:hulya:

bu kadarını ben bile beceremezdim
tebrik ediyorum bugünkü hanımı
zoru başardı aklinialirimsmile

o ne ya kadın nefes nefese yaptı yemekleri bi telaş bi hırs, buzdolabını farkettinizmi içi bomboştu şüphe uyandırdı bende bilmiyorumkismile acaba evde yemek yapmıyormu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…