Yemekteyiz - Show Tv

böle tıpleri özellikle secıyorlar sanırımm yaa

ewet özellikle seçilmiş reyting içinlmaz: eskiden hasan vardı orjinaldı:lepi: hakan demir birçok tv programına katılmış bir oyuncu en son pürdikkat die programda oynadı

Aşağıda 5 misafir var bu misafirle bu haftanın yarışmacılarıolmasın :roflol
Hakan denen adam deli etti beni
ıyi sabrettiler
Ben olsam kalkar giderdim

Show tvyi kınıyorum lmaz: Reyting uğruna bir program böyle ayaklar altına alınamaz..He "seyretme" diyenler olur elbette..Pek seyrettim denilemez, önceden salondaki koltuğa yatarak izliyordum, şimdi yatak odasının tozunu alırken sesi ile yetindim..Yani bağlamadı beni kendine...Adam sümsüğün teki, bir insanın yüzüne üflenir mi ya, arada tükürükte fırlatıyor insanın yüzüne klava:Bir de 29 yaşındaymış akannehir

İnanırmısınız bilmiyorum ama Hakanı tanıyorum kızlar.
Yemekteyizi izlemem. Akşam eşim geldiğinde kanal değiştirirken farketmiş. Ben de mutfaktaydım yemek hazırlıyordum. ''Aaa hakan yemekteyize bile katılmış'' dedi. Çünkü birçok yarışma programına katıldı.
Tam yemek hazırlama zamanım olduğu için izleyemedim. Sadece salona gelip gittikçe izledim izleyebildiğim kadar.
Bu kadar olmasa da normalde de böyle. Çok konuşur, değişik hareketler falan. Ama kötü niyetli değildir aslında. Tanıdığım kadarıyla tabii.
Diğer davranışları show amaçlı olabilir.

yok arkadaşım tamamen show amaçlı katılmış..bariz belli..saf ve iyi biri olduğu açık ama kendini gülünç duruma sokuyo resmen.. yaşı ve yaptıkları hiç uyumlu değil..

kendini rezil ediyor sadece.bu görüntülerden sonra çevresi ne iyi yapmışsın demez herhalde

bu salak adamı bence bakırköyden bikaç günlüğüne istemişler yoksa böle bi tip olamaz kız iyi dayandı onun yerinde ben olsam tabağı kafasına geçirirdim

bence de canım..bugün izleyemedim..şimdi izliyorum..esranın üstüne de gitmiş kola dökmüş galiba. hey Allah ım

Biz de öyle dedik zaten canım.
Keşke katılmasaydı dedik ama katılmış bir kere.
Normalde görüşmeyiz. En son birkaç yıl önce görmüştüm. Hiç değişmemiş aynı.

Biz de öyle dedik zaten canım.
Keşke katılmasaydı dedik ama katılmış bir kere.
Normalde görüşmeyiz. En son birkaç yıl önce görmüştüm. Hiç değişmemiş aynı.

huylu huyundan vazgeçmezmiş cnm zaten.. rol yapmıyo belli..demek gerçek yaşantısında da böyle.. ne diyelim. günü gelsin.onun performansını yemeklerinde izleyelim bide zemuszemus

daha önce de birkaç yarışmaya katılmış değil mi?
ben de sanki daha önce tv de görmüştük galiba deyip duruyordum...
ve açıkçası artık yarışmacıları ajanslardan seçtiklerine daha da çok inanıyorum...
:umursamaz:

Rica ediyorum biri bu adamın bana adresini versin. Bugünkü ev sahibini(ekren bey) tebrik edip (sabrından dolayı) diğer adamı döveceğim....

Rica ediyorum biri bu adamın bana adresini versin. Bugünkü ev sahibini(ekren bey) tebrik edip (sabrından dolayı) diğer adamı döveceğim....

bi tanede bizim için patlatkaydirigubbakcemile3

yarın ki kadının gününde mahfetcek en normalleri o hanım ve kuaför hanım gibi, gerçi bu adamın yanında ne kadar normal kalınır bilmiyorumohaoldumsmile

bi tanede bizim için patlatkaydirigubbakcemile3

yarın ki kadının gününde mahfetcek en normalleri o hanım ve kuaför hanım gibi, gerçi bu adamın yanında ne kadar normal kalınır bilmiyorumohaoldumsmile

vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…