Yemekteyiz - Show Tv

bu haftakini daha yeni bugün izliyorum ilk defa.

şu sarı bluzlu genç hanım çok cici geldi bana yorumları falan çok hanımefendi birine benziyor.

onun sırası geçti mi acaba

anuşkacım merakımı mazur gör :kedi:ama hangi fincanlardan aldın merak ettim doğrusu:kedi:

Benden cok yasayacaksin:kedi:
Bende cok merak ettim acaba hangi fincanlar diye ama sormaya utandim:kedi::kedi:

cok tesekkür ederim ayrica cesaretinden dolayi tebrik ediyorum (kendim soramadigim icin):kedi::lepi:Şeniz

Benden cok yasayacaksin:kedi:
Bende cok merak ettim acaba hangi fincanlar diye ama sormaya utandim:kedi::kedi:

cok tesekkür ederim ayrica cesaretinden dolayi tebrik ediyorum (kendim soramadigim icin):kedi::lepi:Şeniz

Utanılacak ne var canım. Azelya fotoğrafını bulmuştu netten. Ben de hemen gittim ve aldım. Beğendiniz mi?

eeee ben pekte beğenmemiştim zaten :çok üzgünüm: çok ucuzmuşşş yavvv:roflol: şaka bi yana gerçekten birazcık pahalıymış ama değer diye düşünüyorum tekrar bol muhabbetli kahveler canım

eeee ben pekte beğenmemiştim zaten :çok üzgünüm: çok ucuzmuşşş yavvv:roflol: şaka bi yana gerçekten birazcık pahalıymış ama değer diye düşünüyorum tekrar bol muhabbetli kahveler canım

Sağolasın canım. Benim mutfak eşyalarına karşı önlenemez bir zaafım var malesef. Yoksa öyle her şeye pat diye 64 TL bayılmam yani.

anuşka güle güle kullan canım çok şıklar
bende mutfak eşyalarını ok seviyorum

Anuska ablacim güle güle kullan inanilmaz begendim.

Yarin sabah ilk isim bernardo'ya gitmekkaydirigubbakcemile2
aslinda fiyati o kadar da pahali degil, 11 liraya geliyor tanesi, icin rahat olsun bence normalkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…