Yemekteyiz - Show Tv

bıde arkadaslar
yogurt surup pısırınce
cıktıktan sonrada ustune su surersenız
sert olmaz
aklınızda bulunsun

asilnda guzel bir program...ogrenilecek seyler cok diye dusunuyorum...ama insanlarin birbirlerini asagilar gibi konusmasi,yemeklere hakaret edilmesi,hic bir seyin begenilmemesi cok tuhafima gidiyor...almanya da da ayni program yayinlaniyor ..ve insanlar o kadar duzeyli ve sakin ki...resmen guzele guzel ,kotuye kotu diyorlar...ama bizimkileri gorunce cok sasirdim...resmen onlara gore hersey kotu bir tek onlar iyi...olmaz boyle sey...izlerken agzim acik kaliyor....

Burada kamerayı gören şov yapıyor canım. Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.
Sakin sakin yemek yiyip eleştirseler reyting alamaz ki program.
Bizim insanımız action sever.delikafadulden

ıkizler seviyeliler ama gay gibiler sankim töbe töbee...Konuşma tarzlarına sinir oldum...Bide o yaşlı adam ne öle yaa..Sanki otel çalışanlarına ders verir gibi..Onun söylediği tarzdaki sofralar kokteyllerde, yemekli toplantılarda uygulanır.Burası ev ortamı otel değilki.Çok saçmalıyo bence.Onun gününde bakalım napcak.Evindede anlattığı gibimi sofralar kuruyo acaba...Nedense kamera karşısında herkes pek bir zarif oluyo.Çoğunun ev hallerini merak ediyorum..Ya birde şu eve ayakkabıyla girenlerede ayrıca sinir oluyorum.Ayakkabıyla alınmayınca bide üstüne eleştiriyorlar.Yaa orası ev ortamı yok ayakkabım temizdi yeni almıştım.Yeni almışsın ama o eve uçarakmı geldin.Dışarının bütün pisliğini eve taşı , ev sahibi eve o şekilde almadığı için bide suçlu olsun ohh ne ala.Galoşlarada karşıyım ne o öyle hastanemi orası yaa..Ya terlik giyeceksiniz yada ev ayakkabınızı getireceksiniz.Valla kim olursa olsun eve ayakkabıyla kimseyi almam ben....

uzun zamandan sonra ilk kez başım ağırmadan yemekteyizi izliyorum kimse yüksek sesle tartışmıyor

sunların agzına bı tane yapştrcam şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiÇok üzgünüm çoook
gıcık oldummmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaa yayık agızlılarrrrrrrrrrr

eşim bunlara yorum yaptı koptum , kaydirigubbakcemile3

ilk defa ikiz şey görüyorum dedı ,

bence kadınlarla ıciçe ondandır dedım ama biraz önce koştuklarında bellı ettıler

nasıl konusuyorlar boyle ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…