Yemekteyiz - Show Tv

Anuska ablacim güle güle kullan inanilmaz begendim.

Yarin sabah ilk isim bernardo'ya gitmekkaydirigubbakcemile2
aslinda fiyati o kadar da pahali degil, 11 liraya geliyor tanesi, icin rahat olsun bence normalkaydirigubbakcemile2

Ağzına sağlık birtanem.opuyorumnanaktan Bunu duymaya çok ihtiyacım vardı. Bir de yarın akşam kocacığım buna benzer bir cümle kursa..kötükedihüso.

Helal olsun diyorum ben arkadaşlar.
Yemekler, servis, sunum, nezaket, her şey harika. Bir çok ev hanımını sollayıp geçti bu gece ikizler.

bu haftakini daha yeni bugün izliyorum ilk defa.

şu sarı bluzlu genç hanım çok cici geldi bana yorumları falan çok hanımefendi birine benziyor.

Onun sırası geçti mi acaba

onun sırası dündüü geçti
bu grup gayet sakın ve dogru düzgün bir yorum yapıyorlar
kırıcı degiller...

Son düzenleme:
sarı buluzlu aslı,günüde dündü.gerçekten çok cici bir hanım.gerçi bu haftakilerin hepsi çok hoş

kızlar ben uzun süredir sadece yemek yapımını izliyordum amaaa
bu haftaki grubu cok begendim cok seviyeli yerinde eleştiriler terbiyeli görgülü insanlardı
o yüzden tamamen izliyorum uzun süre sonra
kanalın sadece terbiyesizliğin kavganın izlenmediğini anlamasını dilerim

kızlar ben uzun süredir sadece yemek yapımını izliyordum amaaa
bu haftaki grubu cok begendim cok seviyeli yerinde eleştiriler terbiyeli görgülü insanlardı
o yüzden tamamen izliyorum uzun süre sonra
kanalın sadece terbiyesizliğin kavganın izlenmediğini anlamasını dilerim

inşallah bundan sonra hep böyle guruplar görürüz

Dilek ve Aslı haksızlık etmediler mi sizce? 2 puan çok az.
Evet saygılı, seviyeli bir grup; ama Dilek'i birinci yaparak ikizlerin hakkını yediler...

Dilek ve Aslı haksızlık etmediler mi sizce? 2 puan çok az.
Evet saygılı, seviyeli bir grup; ama Dilek'i birinci yaparak ikizlerin hakkını yediler...

evet kesinlikle katılıyorum

ya sizinde dikkatinizi çektimi, ikizler, prense benziyo hani yemekteyiz almanyada dansözmü neydi bi prens vardı ya, konuşma tarzları acayip benziyo hemdekaydirigubbakcemile3

evet kesinlikle katılıyorum

ya sizinde dikkatinizi çektimi, ikizler, prense benziyo hani yemekteyiz almanyada dansözmü neydi bi prens vardı ya, konuşma tarzları acayip benziyo hemdekaydirigubbakcemile3

Çıktın mı kız mapus damından sen kaydirigubbakcemile3Geçmiş olsun..
Prens Erkan'ı diyorsun...Ama Erkan yaprak dökümündeki Ceyda'ya daha çok benziyordu, özellikle dudak bakımından sırnaşık şey Bu ikizler Rober Hatemo'ya benziyor bence.

Çıktın mı kız mapus damından sen kaydirigubbakcemile3Geçmiş olsun..
Prens Erkan'ı diyorsun...Ama Erkan yaprak dökümündeki Ceyda'ya daha çok benziyordu, özellikle dudak bakımından sırnaşık şey Bu ikizler Rober Hatemo'ya benziyor bence.

çıktım cınım, saolkaydirigubbakcemile3

aaa evet ya, roberede benziyolar ama konuşmaları prens erkana benziyo bence, prens erkanın bi lafı kafama kazınmış niyeyse, yaya yaya, "bu da prensin tacı" diyodu yakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

[FONT=Times New Roman, Times, Serif]İŞTE ERKAN SERÇE'NİN DÜĞÜN FOTOĞRAFLARI!..[/FONT]

prens_erkan_dugun1.jpg

prens_erkan_dugun2.jpg

prens_erkan_dugun3.jpg

prens_erkan_dugun4.jpg

X