Anuska ablacim güle güle kullan inanilmaz begendim.
Yarin sabah ilk isim bernardo'ya gitmekkaydirigubbakcemile2
aslinda fiyati o kadar da pahali degil, 11 liraya geliyor tanesi, icin rahat olsun bence normalkaydirigubbakcemile2
bu haftakini daha yeni bugün izliyorum ilk defa.
şu sarı bluzlu genç hanım çok cici geldi bana yorumları falan çok hanımefendi birine benziyor.
Onun sırası geçti mi acaba
kızlar ben uzun süredir sadece yemek yapımını izliyordum amaaa
bu haftaki grubu cok begendim cok seviyeli yerinde eleştiriler terbiyeli görgülü insanlardı
o yüzden tamamen izliyorum uzun süre sonra
kanalın sadece terbiyesizliğin kavganın izlenmediğini anlamasını dilerim
Dilek ve Aslı haksızlık etmediler mi sizce? 2 puan çok az.
Evet saygılı, seviyeli bir grup; ama Dilek'i birinci yaparak ikizlerin hakkını yediler...
evet kesinlikle katılıyorum
ya sizinde dikkatinizi çektimi, ikizler, prense benziyo hani yemekteyiz almanyada dansözmü neydi bi prens vardı ya, konuşma tarzları acayip benziyo hemdekaydirigubbakcemile3
Çıktın mı kız mapus damından sen kaydirigubbakcemile3Geçmiş olsun..
Prens Erkan'ı diyorsun...Ama Erkan yaprak dökümündeki Ceyda'ya daha çok benziyordu, özellikle dudak bakımından sırnaşık şey Bu ikizler Rober Hatemo'ya benziyor bence.
Ben de çok sevmiştim onu, değişik biriydi, titizdi de gerçekten..ayy prens erkan çok cici bi adamdı çok seviyodum onu ben :asigim:
özledik :asigim:çok temiz iyi bir adamdı ya:asigim:
Ben de çok sevmiştim onu, değişik biriydi, titizdi de gerçekten..
akannehirakannehirevet çok şeker bi insandı. evlenmiş bu arada Almanya da doktor bi hanımla:asigim:
evet çok şeker bi insandı. evlenmiş bu arada Almanya da doktor bi hanımla:asigim:
hanımla ha, o kadarda gay dedilerdi ama değilmiş bak:umursamaz:kaydirigubbakcemile3
Prens Erkan'ın.ikizlerin mi