Yemekteyiz - Show Tv

ya Nil sen kimsin ki senden yaşça oldukça büyük biri geliyor ve kılını kıpırdatmıyorsun.Böyle terbiyesizlik görmedim ya..ben yaşa hürmet ederim herşeyi bir yana bırakın..çok çok sinir ettiler beni ya kadın masada tek başına kalakaldı...
Nil'in önü açık ama iyi yere dükkan açtı maşallah önü açıkkkk

korkarım şimdi o ucuz kolojenden şişirilmiş dudaklarını pörtlete pörtlete şov yapıcak midem bulanıyo bundan artık yaa

süper işe budur yani .bu kız üzerine denilecek en anlamlı sözü söylediniz... tebrikler ..duygularıma tercüman oldunuz.:jeyyar:..

bir de ikide bir de keman sanatçısıyım diyor..ben hakkaten keman sanatçısı olsam camdan atmıştım kendimi bu nil yüzünden:))ay vala sinir oldum çok şımarık..sahranın puanı bundan fazla çıksında şunun silikonlu dudaklarının aldığı şekli göriyim bi

amannn kızlar çok da dert etmeyin bir iki gün dinleyip izleyeceğiz sonra kaybolacak ortalıktan o da.
kendi bile söylüyor şimdi KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ

Nil feleğin çemberinden geçmiş belli..değilse hangi bekar bayan televizyonların önünde sadece bir kaç kez gördüğü adama böyle ayan beyan sırnaşır..bitanemler,tatlımlar falan..noluyor...sanki adamın karısı sanıyor kendini aptal...kaydirigubbakcemile3

kendini böyle ucuz satan kızı hiç bir erkek sevmez sengözlerimebaksanab
şahsen erkek olsam ben o kıza bakmam bile
giydiği elbise tamamen hamam havlusu gibi bişey her tarafı ortada :S
kızın vücudunda çözemediğim bi gariplik var :1shok:
yapıştı adama bu nasıl ahlak bu nasıl edep :mymeka:
annesi babası hesap vereceği bi kardeşi yok mudur acaba :uhm:
yoksa ben mi çok tutucu davranıyorum :S
ayrıca ümite benden 10 puan adam gibi adam
yaptı yemekleri tertemiz ohhh
bütün hepsine insanlığıylada yaptığı yemeklede 10 basar
bi zahmet kim birinci oldu yazar mısınız a.s.

şoktayım :1shok: mantıdan falan değil .ümit bizim mahllede oturuyo :1shok:
hihoyyyt Ooo ünlülerde var aramızda En azındna ünlüye komşu değilmi ama
Ltfn banda bi kase ezogelin ve bi porsiyon mantı
Canım çekti yaa Öyle bi ballandırdılarki Dolaptaki hazılrarı bırakıp açasım geldi haa

:roflol:çok güzel bir yotumm gerçektenn eman sanatçıları çok kötü bir duruma düştüler..

keman sanatçısıymış senin ne olduğun belli sevimsiz bülent ersoy kılıklı şey ümit yarından itibaren telefonunu açmaz boşyere yılışma kadınlık gururun olsun biraz paçozun başkanı seni :)))

ümit bununla arkadaş olursada nasıl bir arkadaşlık olur bilemem artık..siz anlayın arkadaşlar...
şeyda hanıma gelince hareketleri hiç ev hanımı ve anne hareketleri değil..benim gözümde nil neyse şeyda haım da o..basitler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…