- 1 Haziran 2009
- 5.851
- 26
Ben birtek paçanga böreğini öğrendim kaydirigubbakcemile3Ben de okuldan çıkıp eve geliyorum, çocukları doyurup dersaneye yolluyorum, evi derleyip topluyorum, yemek yapıyorum, tam işim bitiyor "Yemekteyiz" başlıyor.
Evlendirme programları da beni açmadığından mecburen yemek programını izliyorum.
Aslında ben bir çok yemek tarifi aldım bu programdan. O yönüyle işe yaradığını söyleyebilirim.
Ben birtek paçanga böreğini öğrendim kaydirigubbakcemile3
aynen öyle izleyecek bişey olmadığı için izliyorum ve belki yemek öğrenirim diyede bakıyorum ama henüz daha ordan öğrenipte yaptığım bir yemek yok o ayrı
kalite düştü insanlar olmadık kavgalar konuşmalar yapıyor yemek yapmayı bilende bilmeyende giriyor ne o öyle anlamadım
bide dikkatimi çekti bazı yarışmacılar kendi evlerinde yarışmıyor mesela dirende kendi evinde değildi bana kalırsa eşyaları yerleştirmedi dolaba falan kırılan bardağı temizlemedi, süzgeci ara ara bulamadı telefon açtı öğrendi, zaten önce ev arkadaşım dediği kızla alışverişe gittiler 2 öğrenci o koca villa yaniiii
diğer haftalarda yarışanlarda da vardı bence mesela bir kadın vardı adını hatırlamıyorum piknik tüpünde kadayıf pişirmişti hatırlayan varsa bence o evde okadının değildi o salaşlığına o elbisenin altına ince çorap ve ev terliği giymesinden o koca lüks evde oturacağı aklıma gelmiyor,daha çok var tek tek anlatmicam dikkat edin çoğu yarışmacı evi olmadığını söylemiyor
kim kazandı kaçırdım ya
Bu yarışma bana bugün birşey kattı arkadaşlar..
İnsanları tanımadan yargılamamam gerektiğini öğrenmiş oldum.Gerçi bu laf söylenilir ama bugün canlı şahit oldum.Diren'den bahsediyorum..Gerçekten içinde vicdan duygusunu barındıran bir insanmış.Helal olsun.
Ve Canan hanım, ilk gün çok hanımefendiydi kendisi ama bugün resmen masada hakaretlerde bulundu..İnsanları kültürsüz diye yargıladı..Eğer yaptığın işin gerçekten mükemmel olduğunu düşünüyorsan, susacaksın..Çok konuşarak, millete laf sokarak yaptığın mükemmelliği ancak çirkinleştirirsin..
Bu programda çok çıkıntı olmayacaksın!!Çıkıntı olursan insanların tepkilerini alır ve göze batarsın.
Bak Orhan'a ; ne güzel bir misafirperverdi..Suratı asılmadı,isme yazılmış banyo havlularını ne güzel düşünmüş helal olsun, hele o gavurdağı salatası; yarışmadaki 3 bayandan da güzel görünüyordu salatası..
Uzun lafın kısası çok memnunum sonuçtan, kendini beğenmiş ukala insanlardan hiç haz etmem, mütevazi olan kazandı..
Bu yarışma bana bugün birşey kattı arkadaşlar..
İnsanları tanımadan yargılamamam gerektiğini öğrenmiş oldum.Gerçi bu laf söylenilir ama bugün canlı şahit oldum.Diren'den bahsediyorum..Gerçekten içinde vicdan duygusunu barındıran bir insanmış.Helal olsun.
Ve Canan hanım, ilk gün çok hanımefendiydi kendisi ama bugün resmen masada hakaretlerde bulundu..İnsanları kültürsüz diye yargıladı..Eğer yaptığın işin gerçekten mükemmel olduğunu düşünüyorsan, susacaksın..Çok konuşarak, millete laf sokarak yaptığın mükemmelliği ancak çirkinleştirirsin..
Bu programda çok çıkıntı olmayacaksın!!Çıkıntı olursan insanların tepkilerini alır ve göze batarsın.
Bak Orhan'a ; ne güzel bir misafirperverdi..Suratı asılmadı,isme yazılmış banyo havlularını ne güzel düşünmüş helal olsun, hele o gavurdağı salatası; yarışmadaki 3 bayandan da güzel görünüyordu salatası..
Uzun lafın kısası çok memnunum sonuçtan, kendini beğenmiş ukala insanlardan hiç haz etmem, mütevazi olan kazandı..