Yemekteyiz - Show Tv

Canan hanım, hiç evlenmemiş olan bayana koca bulmakta kararlı anlaşılan delikafaduldenBen Canan hanımdan korkuyorum ya, gözlerini belertip belertip öğretmen edasıyla kaşını kaldırıp, dikiyo ya bakışlarını karşısındakine :1shok::1shok: O tarzıyla bana "bu yemeği nasıl yaptınız" diye sorsa kekelerim :smiley-cool:

kaydirigubbakcemile3 :lepi: süper valla aynen nasıl edalar öyle kadındaki herşeyi bilen kadın...gözleri,mimikleri aynen belertip belertip gözlerini başlıyor konuşmaya...
o sarışın kızda çok gıcık hele makyajı saçları ...kendini chrıstına agulera sanıyorakannehir
dünkü beyde sırf gırgırına katılmış yarışmaya...baya bi eğlendi sanırım...

birde bana mı öyle geldi siz ne düşünüyorsunuz bilmem ama sarışın hatun genç olan
dün yarışan beye sanki kur yapıyor....

kaydirigubbakcemile3 :lepi: süper valla aynen nasıl edalar öyle kadındaki herşeyi bilen kadın...gözleri,mimikleri aynen belertip belertip gözlerini başlıyor konuşmaya...
o sarışın kızda çok gıcık hele makyajı saçları ...kendini chrıstına agulera sanıyorakannehir
dünkü beyde sırf gırgırına katılmış yarışmaya...baya bi eğlendi sanırım...
birde bana mı öyle geldi siz ne düşünüyorsunuz bilmem ama sarışın hatun genç olan
dün yarışan beye sanki kur yapıyor....

Eveeeett, alttan alltan süzüyor, kur yapıyor bence de delikafaduldenO dünkü adam da bu kızı çerez gibi yer hayır demez CADIARZU

direnmidir nedir hayatımda bu kadar kötü makyaj saç elbise birarada görmedim, canan desen aynen gözünü ayırıp ayırıp konuşuyor cin gibi aynı :1shok:
dünkü kabak tatlısını yakan befendi evli değilmi ya nasıl direnle kurlaştıki fisfisfis
sanırsam canan kazanacak bugünküne kaç puan verdiler görmedim ama eleştiriyorlardı bayağı

direnmidir nedir hayatımda bu kadar kötü makyaj saç elbise birarada görmedim, canan desen aynen gözünü ayırıp ayırıp konuşuyor cin gibi aynı :1shok:
dünkü kabak tatlısını yakan befendi evli değilmi ya nasıl direnle kurlaştıki fisfisfis
sanırsam canan kazanacak bugünküne kaç puan verdiler görmedim ama eleştiriyorlardı bayağı
Boşanmış olabilir, eşinden hiç bahsetmedi, göstermedi de..

arkadaşlar yani burada bunu yazmaktan acayip utanıyorum ama şu Direni anlatacak başka cümle bulamadım affedin.
Kadın baştan aşağı ucuz.
Ucuz olduğu gibi, o kendine kur yapan işadamıkaydirigubbakcemile3beye de,
''O benim asaletime yetişemez'' diyor, tv ye kafa atcaktım nerdeyse.
Hepsi bir garip bunların cidden, nerden buluyorlar bunları?
Ben cast diye duymuştum, ianıyorumda öyle olduğuna.
Bu kadar insan tanıyoruz ve hatta bu kk dan bile binlerce üye var ve onların tanıdıklarını düşünün, ben hiç duymadım, benim annem katıldı, benim arkadaşım katıldı vs. diyen.
valla hepsi müzelik.

9 puan aldı kendileri

bide bu moda oldu ya, yani yarışmacıların kurlaşması, eskiden bu yoktu, bu da mı reyting için acep
direni ve son çıkan yemekteyiz antalyayıda düşünürsek, erkeklerin dikkatini çekmek için anormal olmak gerekiyor sanırım, bekarlara duyurulur
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar yani burada bunu yazmaktan acayip utanıyorum ama şu Direni anlatacak başka cümle bulamadım affedin.
Kadın baştan aşağı ucuz.
Ucuz olduğu gibi, o kendine kur yapan işadamıkaydirigubbakcemile3beye de,
''O benim asaletime yetişemez'' diyor, tv ye kafa atcaktım nerdeyse.
Hepsi bir garip bunların cidden, nerden buluyorlar bunları?
Ben cast diye duymuştum, ianıyorumda öyle olduğuna.
Bu kadar insan tanıyoruz ve hatta bu kk dan bile binlerce üye var ve onların tanıdıklarını düşünün, ben hiç duymadım, benim annem katıldı, benim arkadaşım katıldı vs. diyen.
valla hepsi müzelik.

valla bizim bir akraba katıldı ve 1. oldu

Yazdıklarınıza aynen katılıyorum arkadaşlar.
Evet, yarışmanın kalitesi düştü.
Evet, bu tipleri özellikle seçiyorlar.
Evet, reyting uğruna ilişkilerin ve sohbetlerin yönü değiştiriliyor.
Evet, olay yemek yapmayı çoktan aştı.
Ve malesef o saatlerde yapacak daha iyi bir şey ve izleyecek daha iyi bir program bulamadığım için hala izliyorum.
Bu arada dünkü hanımı beğendim. Çok başarılı oplmasa bile çok sevimli ve candan buldum.
Ancak bu, birinci olmasına yetmedi. Birinci Canan Hanım olacak çünkü...

aynen öyle izleyecek bişey olmadığı için izliyorum ve belki yemek öğrenirim diyede bakıyorum ama henüz daha ordan öğrenipte yaptığım bir yemek yok o ayrı :nazar:
kalite düştü insanlar olmadık kavgalar konuşmalar yapıyor yemek yapmayı bilende bilmeyende giriyor ne o öyle anlamadım
bide dikkatimi çekti bazı yarışmacılar kendi evlerinde yarışmıyor mesela dirende kendi evinde değildi bana kalırsa eşyaları yerleştirmedi dolaba falan kırılan bardağı temizlemedi, süzgeci ara ara bulamadı telefon açtı öğrendi, zaten önce ev arkadaşım dediği kızla alışverişe gittiler 2 öğrenci o koca villa yaniiii
diğer haftalarda yarışanlarda da vardı bence mesela bir kadın vardı adını hatırlamıyorum piknik tüpünde kadayıf pişirmişti hatırlayan varsa bence o evde okadının değildi o salaşlığına o elbisenin altına ince çorap ve ev terliği giymesinden o koca lüks evde oturacağı aklıma gelmiyor,daha çok var tek tek anlatmicam dikkat edin çoğu yarışmacı evi olmadığını söylemiyor

Yazdıklarınıza aynen katılıyorum arkadaşlar.
Evet, yarışmanın kalitesi düştü.
Evet, bu tipleri özellikle seçiyorlar.
Evet, reyting uğruna ilişkilerin ve sohbetlerin yönü değiştiriliyor.
Evet, olay yemek yapmayı çoktan aştı.
Ve malesef o saatlerde yapacak daha iyi bir şey ve izleyecek daha iyi bir program bulamadığım için hala izliyorum.
Bu arada dünkü hanımı beğendim. Çok başarılı oplmasa bile çok sevimli ve candan buldum.
Ancak bu, birinci olmasına yetmedi. Birinci Canan Hanım olacak çünkü...
O saatte evlendirme programları var, ben öğlen saatlerinde işten eve gittiğimde yemekteyiz de bir güzellik yoksa Esra Erol'u izliyorum, hiç olmazsa daha gerçek.Ama bu hafta ilgimi çektiği için yemekteyizdeyim.

Yarışaya bende katılacam hanımlar menüm bile hazır

İşkembe çorbası yada kelle paça bol sarmısaklı :1ninca:

ara sıcak olarak fırından çıkmış yanık simit kurumuş peynir ezilmiş domates dilimleri :jeyyar:

ana yemek olarak sahanda kokmuş yumurta :roflol:

salata olarak bolcana ot çeşitleri otlayıp dursunlar işte süprizzzzz

tatlı olarakta bol yanıklı dilber dudağı olacak sırnaşık şey

eğer bu menüme laf atan olursa ay benim damak zevkime hiç uymuyor derlerse o zaman tutun beni kaydirigubbakcemile

işin şakası hanımlar yarışma çığrından çıktı artık kötükedihüso

O saatte evlendirme programları var, ben öğlen saatlerinde işten eve gittiğimde yemekteyiz de bir güzellik yoksa Esra Erol'u izliyorum, hiç olmazsa daha gerçek.Ama bu hafta ilgimi çektiği için yemekteyizdeyim.

Ben de okuldan çıkıp eve geliyorum, çocukları doyurup dersaneye yolluyorum, evi derleyip topluyorum, yemek yapıyorum, tam işim bitiyor "Yemekteyiz" başlıyor.
Evlendirme programları da beni açmadığından mecburen yemek programını izliyorum.
Aslında ben bir çok yemek tarifi aldım bu programdan. O yönüyle işe yaradığını söyleyebilirim.

Yarışaya bende katılacam hanımlar menüm bile hazır

İşkembe çorbası yada kelle paça bol sarmısaklı :1ninca:

ara sıcak olarak fırından çıkmış yanık simit kurumuş peynir ezilmiş domates dilimleri :jeyyar:

ana yemek olarak sahanda kokmuş yumurta :roflol:

salata olarak bolcana ot çeşitleri otlayıp dursunlar işte süprizzzzz

tatlı olarakta bol yanıklı dilber dudağı olacak sırnaşık şey

eğer bu menüme laf atan olursa ay benim damak zevkime hiç uymuyor derlerse o zaman tutun beni kaydirigubbakcemile

işin şakası hanımlar yarışma çığrından çıktı artık kötükedihüso

işkembe çorban için ben sana 100 veririm canım.olsada yesem çok severimcokacimcoook

X