Yemekteyiz - Show Tv

bu ikizler neden 2 kişi olarak katılmışki ne saçma, siyam ikizi olsalar anlıcamdakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Osman beyi saymazsak grup iyi gibi. Eh, her hafta olmasa da bir kaç haftada bir denk geliyor Osman beye benzer birisi. "Ben çok gördüm geçirdim, her şeyin en iyisini ben bilirim, bu ara sıcak değil, bu buraya yakışmamış" falan filan.
Kendi günlerinde de her biri çuvallıyor zaten. Genel olarak kişilikler fena değil. Sonradan gurme olmazlarsa idare eder.

Bu haftaki yarışmacıları beğendim.En azından mahalle kenarından toplamamışlar..İki kelimeyi biraraya getirip, konuşabilme özelliğine sahipler..İzleyip göreceğiz :hulya:

Bu haftaki yarışmacıları beğendim.En azından mahalle kenarından toplamamışlar..İki kelimeyi biraraya getirip, konuşabilme özelliğine sahipler..İzleyip göreceğiz :hulya:

Bence de..
Geçen haftakiler o kadar çok kavga ediyolardı ki izlemeye tahammül bile edememiştim..

Bence de..
Geçen haftakiler o kadar çok kavga ediyolardı ki izlemeye tahammül bile edememiştim..

Aynen..Bir de bu yarışmada "bunu kendiniz mi yaptınız, hazır mı kullandınız" sorularını hiç sevmiyorum..Konuşmuş olmak için konuşanlar var.Hangi yarışmacıydı bilmiyorum ama, ev sahibine"yufkayı hazır mı kullandınız" diye sormuştu.Çok gereksizdi :umursamaz:

Aynen..Bir de bu yarışmada "bunu kendiniz mi yaptınız, hazır mı kullandınız" sorularını hiç sevmiyorum..Konuşmuş olmak için konuşanlar var.Hangi yarışmacıydı bilmiyorum ama, ev sahibine"yufkayı hazır mı kullandınız" diye sormuştu.Çok gereksizdi :umursamaz:

ya gene yufka neysede bi yarışmacıda demiştiki dondurmayı sizmi yaptınız?

Yarışmanın ilk bölümlerinde nerdeyse bütün yarışmacılar tatlıyı( tavuk göğsü, kazandibi, aşure vs..) hazır alıp pişiriveriyolardı. Kimse de bu hazır mı nie hazır demiyodu. Çünkü 3 saatte o kadar şeyin yapılamayacağı malum. Ayrıca bu hazır şeylere rağmen 5-6 gibi puanlar veriyolardı.
Artık gına geldi bana ev sahibi yırtınıyo yemekleri yetiştirip yapıyo, eften püften sebeplerle hekes birbirine 2 puan veriyo.2 puan görmekten fenalık geldi...

ay bi ikizlerimiz eksikti yarışmada anlamadığım şey neden hep erkek bozmalarını buraya çıkartıyorlar bilerek heralde dikkat çeksinler diye ama çok itici oluyorlar bazen

ya gene yufka neysede bi yarışmacıda demiştiki dondurmayı sizmi yaptınız?

akannehirakannehir

:roflol:Bir yaşıma daha girdim.

adil mavişin olduğu yarışmada ilk gün yarışan kız demişti, dondurmada hazır alınmazki artık falan diyeakannehirakannehirakannehir

daha durun kızlar bugun ilk gün, ilerleyen günlerde kesin ekşın olurkaydirigubbakcemile3

bu yarışmada hazır şeyler bencede kullanılmamalı..mesela köfte yaparsın gidip köfte alıp önlerine koymak olmaz yada köfteyi hazır harçla hazırlamak vardır birde içene yumurta kırarsın ,ekmek atarsın falan böyle yaparsın...ama bişi rahatsız ediyor ki o da gerçektende sırf konuşmak için bunu sizmi haşladınız ,siz haşlamadı iseniz olmaz..deli oluyorum bu cümleye..haşlamanın nesi hazır anlamadım gitti..sen pasta yaparken kremayı kendin yapacağın halde yapmıyorsun ,gidip kremşanti alıyorsun..nohutla ilgili yemek yapılacaksa haşlanmış nohut alınabilir..zaten onu aldığında ,baharatıydı ,yağıydı ,tuzu idi ,vs bunları sen koyuyorsun ,sen güzelleştiriyorsun yada çirkinleştiriyorsun...
çok saçma bir cümlşe..birisi bişi söyledi diye hepside arkasından gidiyo bunu söyleyenin.

X