Yemekteyiz - Show Tv

ikizler çok kibarlar sempatik duruyorlar şimdilik, dün yemek yapan bayan iyiydi yani ama oda birkaç şeyi doğramış hazırlamış normalde onlar içinde 5er 10 ar dk harcayacaktı ama neyse çokta sorun yapmadılar, tatlısı güzeldi bence millet yerken ben tadını tahmin etmeye çalıştım cokacimcoook
osman beyde biraz sorun çıkaracak gibi bu hafta sengözlerimebaksanab

Farkında mısınız arkadaşlar, dün puanlar oldukça bol dağıtıldı.
Son zamanlarda 2 veya 3'ün üstünde puan verilmez olmuştu.
Bu kez daha adil bir yarışma mı olacak acaba?

geçen haftalarda herkez 2 verıyodu en iyisinede en kötüüsünede
bu hafta nolduysa herkes 4 planlı projelı bu işler yaw sinir oluyorum
yemek yapmalarına bakıyorum bıde sofralarına okadar
gerisine gıcık oluyorum ağzına bı lokma alıyolar ımm ımmmm yapıyolar sankı gurme 40 yıldır
bi pozlar bi havalar ayy çok sinir

sonraki günler puanlar düşer ben bekliyorum,bende yemek yapmalarına bide sofrada çıkan olayaların özetini veriyor ya birazdan diye orayı izliyorum okadar
aynen dediğiniz gibide 40 yıllık gurme gibi ucundan almalar yemeden koklamalar sanarsın çok bilgisi var, lokantaya gitseler bu yemekler önlerine gelse ayıla bayıla yerler üstünede para verir bunlar lmaz:

Dünkü hatunun sofrası da menüsü de hoştu. Salatayı yetiştiremedi, püresinin dibi tuttu ama olsun. En azından temiz ve düzenli bir hanımdı.

son haftalarda genelde ilk gün yarışan kazanıyor, çünkü millet birbirini tanımıyor, sonraki günlerde diş bilemeye başlıyorlar, rekabet artıyor ve puanlar düşüyor, son gün yarışan genelde haksızlığa uğruyor, bakalım bu hafta nasıl olcak
ama bence bugun yarın itiş kakış başlar yine, beyaz saçlı abi çok gıcık bence, neymiş efendim evde bile bardaktan su içerken, bi içtiği yerden içmez, dudağını aynı yere deydirmezmiş
akannehirakannehirakannehir

bu hafta diğer haftalara göre daha seviyeli gibi osman bey bazen olayı abartıyor ama o kadar olur artık
diğerlerine göre daha iyi zaten bi kaç kişi çıkmasa şaşardık...
dünkü bayan seviyeli kibar biriydi iyi hazırlandı temiz düzenliydi bi tek önceden hazırladıkları hoş olmadı...
ikizler baya bi renk kattı anlayışlı birileri gibi ne iyi ne kötü ayırt edebiliyorlar..

Ben dün yarışan bayanın kahve ikramını da beğendim..Hem fincanları çok şıktı, hem de yanına koyduğu kaşık çikolatalar çok güzeldi a.s

Ben dün yarışan bayanın kahve ikramını da beğendim..Hem fincanları çok şıktı, hem de yanına koyduğu kaşık çikolatalar çok güzeldi a.s

Aynen canım. Fincanlar oldukça kaliteliydi ve sunum çok güzeldi. O kaşık şeklindeki çikolataları ben de bulunduruyorum evde. Ama fincan tabakları ona göre dizayn edilmediğinden çikolatalar eriyor. Demek böyle fincanlar da varmış :))

Ben bu fincanlardan bir yerde gördüm ama nerde hatırlamıyorum Bulursam eklerim buraya.

teşekkürleeeeerrrrr

opuyorumnanaktan a.s. sırnaşık şey alkisalkisalkis

kayınvalidem yeni yıl hediyesi alamak istiyordu bana. beğendiğin bişey varsa onu alayım demişti. ben ona diyeyim bari kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…