Yemekteyiz - Show Tv

antalyalı olarak doğma büyüme antalyalı olan yarışmacılar bekliyordum ama hiçbirisi de değil maalesef!nerden bulmuşlar bu tipleri yaa.hiç beğenmedim yarışmacıları.antalyamızı bu yarışmacılar tanıtamıyor ne yazık ki!

kizin citcitlarini bende fark ettim ama boyadan degil gercek saci goysundeydi.
bugunku bayanda sinir edici sekilde mutfakta calisti..kucucuk kapta mikserle biseyler yapmaya calisti..kapta degil elindeydi mayonezakannehirfatihte ikiyuzlu..diger beyde dogru deegil ama en azindan masada yapiyor ne yapacaksa..

ay kedi girdi ,etleri didikledi ,tepsinin üzerinde gezdi ,hepsini yalamıştır allah bilir ,birde onları misafire verdi inanmıyorum yaa,bu kadın ne kadar salaş ne kadar tuhaf bir konuşma tarzı var ,sanki günün 24 saati yorgun gibi ,konuşmaktan aciz ..bulmuşlar yine kıl tipleri ..hele o genç gülşenin ilk günki kıyafeti neydi öle hediye paketi gibi ,kendi dikmiş güya belli ne kadar beceriksiz olduğu ..

şişman olanda aynı ata demirer ama onun yumuşak hali :))

bugunku kadın cok pıs calıstı mutfakta nasıl yaptıgını gordukten sonra o kadının elınden bırsey yıyemezdım ben.kendıde bır tuhaf zaten

bu hakan kesin ata demirerin kuzeni falan olmalıkaydirigubbakcemile3

vucut dilinden, mimiklerinden, poposuna kadar yer yeri benziyo adamınkaydirigubbakcemile3

bu hakan kesin ata demirerin kuzeni falan olmalıkaydirigubbakcemile3

vucut dilinden, mimiklerinden, poposuna kadar yer yeri benziyo adamınkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5 aynen adamı görür görmez kalçalarından dolayı özellikle akannehir aklıma ata demirer geldi....tıpkı o gerçekden...
bu yarışmacılar gene kurulmuş ve hazırlıklı gelmişler artık aynı laflar aynı hareketler
tüm yarışmacılar klonlanmış gibi ....
dün akşamki bayanı beğenmedim oldukça pis ve dağınıkdı...her ne kadar ellerini sürekli
yıkasada o kadar uzun tırnak midemi kaldırıyor hele birde hamur yoğuruyorsa:1no2:
evide oldukça büyük olmasına rağmen çok pis gözükdü bana itici geldi...
bu gün hakan bey nasıl olacak bakalım....
bu arada genç bayanı da merakla bekliyorum çok hoş biri...
her ne kadara türkçeyi doğru kullanamasa )

o hakan değil fatih kaydirigubbakcemile3
tanıyorum ben onu eşimin arkadaşı o fatih tabi çok samimi değil :)
evet gerçektende benziyor ama karakteri pek ii değil gerçek hayattada ii değil yalancı birazda palavracı havacı yani. yarışmayı ben kazandım diyor ama inansammı bilmiyorum bakıcaz görcez.

dunku pıs kadının tekrarı ne zaman kızlar :)
ızlemek ıstıyorum bugun tekrarı var mı ozet falan..

ay evet fatih kimsede söylemiyo yakaydirigubbakcemile3

ay hani bu adam çiçeğe karşıydı:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…