Yemekteyiz - Show Tv

kızlar bu adam gerçekmi hasta bence normal değil saçma sapan konuşuyo kendi kendine gülüyo masadaki herkes onu bozuyo ama aldırmıyo adam manyak resmen ya izlerken sinirlerim bozuldu. ama nedim bey hariç hepsini sevdim güzel bi grup olmuş kübra hanımı büyük bi hayranlıkla izliyorum çok sempatik çok hoş bi bayan bakalım yemekleri nasıl olucak

slm kizlar bi sorum olucak
dün ceyhunun yaptigi tatlinin tarifini bilen var mi?
ben merak ettim... nasil bir tatli diye...
sütten
dün programi tam izliyemedim de

yahu bu kendini insan zanneden adam ne saygısız ,dün giydiği t-shirt ün değişik versiyonunu hatta çamaşır sulu olanını giymiş ,yok restoranım var yok şarap ustasıyım diyo ama işler kesat galiba bi gömlek alacak parası yok ..

ayy çok gıcık bir adam ya. çorba yenir mi içilir mi
yenir yenir demeler , bilmiş tavırlar, baş köşeye oturmalar falan aman Allah 'ım ya resmen hasta.

bu nedimmidir neyse adi cok itici bi tip..sedat beyin arkadasimi aceba..su anadolu erkeyenin..kaydirigubbakcemile3

benim bakasim gelmedi kapattim tv yi..bu nedim denen adam bozuyo...bakmayacagim bu hafta yemekteyize....

millet fasulyenin kılçığı yok diyor o var diyor.
millet çorba sıcak diyor o buz gibi diyor. acayip ötesi bir insan şaşkınlıkla izliyorum. aslında sinirlerim bozuldu ama nöbetteyim ve zaman geçmiyor uykum kaçmış oluyor bu adam sayesinde kafamçokkarıştı

ben nedım beye acımaya onun ıcın uzulmeye basladım.adam gercekten normal degıl bence cunku.onun yasındakı bır ınsanın bu kadar sacma davranmasını ne konustugunu bılmemesını normal bulmuyorum.davranıslarının altında yatan cok baska nedenler var bence.

evet keri sanırım aklısın o yönden bakmak lazım galiba. çok garip çünkü bilinçli değilse ki öyle görünmüyor üzücü bir durum.

YRN NEDİMİN EVİNDEN APAR TOPAR KACIP GİDİYO MİLLET :eek: dünyada bi nedim daha varsa başka gezegene göçetmek lazımmm.... cok gıcık biiişiiyyyy
ÇOK AMA BOOOOOOŞŞŞŞ KONUŞUYORR....cokacimcoook

Artik Yemekteyiz, böyle insanlar yüzünden kaltiesini iyice kaybediyor..
Edepsiz kim varsa seciliyor, resmen sanki doldurulup sacma sapagan konusun tamam mi diye resmen sanki kuruluyorlar, bozuk plak gibi..

slm kizlar bi sorum olucak
dün ceyhunun yaptigi tatlinin tarifini bilen var mi?
ben merak ettim... nasil bir tatli diye...
sütten
dün programi tam izliyemedim de

Ceyhun un yaptığı tatlı 250 gr tereyağına 1 bardak un eledi sonra 4 su bardağı süt 1 su bardağı şeker vanilya damla sakızı koyup pişirdi.tepsiye hindistan cevizi koyup üzerine döktü ama servisi kötü oldu

Ceyhun un yaptığı tatlı 250 gr tereyağına 1 bardak un eledi sonra 4 su bardağı süt 1 su bardağı şeker vanilya damla sakızı koyup pişirdi.tepsiye hindistan cevizi koyup üzerine döktü ama servisi kötü oldu

tsk ederim canim....

ya dün o nedimin konusurken kameranin icine bakmasi neydi öyle ya.... Çok üzgünüm çoook

X