Yemekteyiz - Show Tv

Akşamları yemekteyiz programını izlerken canım hep birşeyler çekerdi, yemek yiyesim gelirdi.Dün akşam da program başlamadan önce tedbirimi aldım ve kendime en sevdiğim şeyleri hazırladım.Geçtim tv karşısına.Şimdi dedim iştahla yerim onlarla cokacimcoook Ama dakka bir gol bir...Kıllar masayı sardı..1-2-3... sayamadık ki kaç tane kıl var -tatlicadiarzu- İştahım kaçtı.En sevdiğim şeyleri bile yiyemedim o kadar hazırlamama rağmen benneyaptımki
Kıl tüy meselesine gelince; arkadaşların yaptığı açıklamalar çok mantıklı.Ya kedisinden, ya tülden, ya da tokadan.Yoksa ona bir komplo kurulmuş olduğunu düşünmüyorum.
Ümit 8 verdi çünkü "yemeklerin tadına bakmadan, önyargı ile puan vermek haksızlık olur" dedi."Dünyanın en güzel yemeğini yemişim gibi puan vereceğim" dedi.Ne kadar doğrudur orası tartışılır ama neyse..Naim çok temiz, elleri felan bakımlı.Ne özenli sofra hazırlamıştı.

Dikkat ettiyseniz birtek NAİM suyu pet şişede değil de gümüş sürahi de ikram etti.Onun için Naim alsın yine :lepi:

naim hakediyor bence birinciliği
kıl tüy üf çok kötüydü dün akşam
sabah işe gelirken eşim hala o tüylerin nerden geldiğini düşünüyordu :mymeka:
nille ümüt birbirlerinede pek alakalı gördüm banamı öyle geldi ne :1rolleyes:

sana öyle gelmedi canım birbiriyle ilgileniyorlar

bence o tüyler masaya örttüğü o tülden geldi.
birde sahra hanım nasıl temizlikle,titizlikle yemekleri hazırladım,görüntülerde görürsünüz dedi ya koptum..aman ne titiz ne titizzzzzzzz...
ben zaten kadınların 1. olmasını istemiyordum:)) ya naim ya ümit 1. olsun ama naim bence hakediyor

vay cekım aralarında neler oluyomus oyleCADIARZU
nil cok komık agladı ama ya :roflol:
naim birinci olur ınsallah
hak etti adamcagız ya
sofra duzenı yemeklerı sunumu
harıkaydı bence şakkıdı

dün ilk kez programı tamamen izledim. diğer yarışmacılar nasıldır bilmiyorum ama bu sahra hanım hepimizin midesini ağzına getirdi.
hijyenik olduğunu iddia ediyor.. ve tencere - tava farkındasınızdır peeehhhh!!!
ha bir de herşeyi eliyle yaptı. hatta bir ara parmağıyla kameramanın ağzına bişi verdi ığğğğ....

sahra hanım yoğurt kabından kaşıkla alacağı yoğurdu eliyle aldı elleri sürekli yemeklerin içindeydi

sahra hanım yoğurt kabından kaşıkla alacağı yoğurdu eliyle aldı elleri sürekli yemeklerin içindeydi

Ama işteee işin sırrı orda
Şimdi dünya susuzlukla mücadele ederken
Kadın ne diye defalarca açıp açıp muslukta el yıkasın
Sudan tasarruf için böyle bi yöntem var
Ve aşk olsun ki siz KK hanımları bunu bilmiyorsunuz
En son kardığı şey neydi İşte o en temiziydi cokacimcoook
Çünkü ona gelene kadar tırnak içleri fln iice temizlndi diğer karşımların içindekafamçokkarıştı

Dün akşam için yorum yapmazsam çatlayacağım:
Evet, titizlik Sahra hanımın kitabında yer almıyor, bu aşikar.
Son derece yaratıcı; ama özensiz.
Çok pasaklı olduğunu düşünmesem de yine de daha temiz olmasını isterdim. En azından diğerleri gibi kamera karşısında rol yapabilirdi.
Akşam nefis bir şov programı izledik. Kıl var diye insanın midesi bulanır, tamam. Ama tansiyonu oynar da baygınlık geçirir mi?
Sinirler boşalır da hıçkıra hıçkıra ağlanır mı?
Bir gece önce, ev sahibesi pozlarında üç puan için yalakalık yapılır da ertesi gece dürüstlük taslanır mı?
Onca kılın bir yerlerden döküldüğü belli, bu kadar da kameranın gözüne sokulup insan aşağılanır mı?
Düşük puan verirsin olur biter.
Ama puan olarak Nil'i geçti ya Sahra hanım, artık ölsem de gam yemem.
Nil hanım da oturup düşünsün şimdi "Ben nerede hata yaptım?" diye...

Ayyy neydi öyle yaaa!:bbo: Sahra Hanımın yemekleri tam bir fiyaskoydu,biz izlerken fena olduk masadakiler yine iyi dayandılar,birde demezmi hijyen kurallarına uygun yaptım herşeyi izleyince görürsünüz:1shok:,yarışmacılar izlerken diyeceklerki keşke yemeklerden hiç tatmasaydık-tatlicadiarzu-,Nilin tabakları peçeteyle kapatmasına nisbet yapayım derken o örttüğü tülün üzerindeki kılların tabaklara dökülmesiyle kendini rezil etti.kafamçokkarıştı

Hakliya hakkinin verilmesi gerekiyorsa bence birinci olmasi gereken Naim, hazirliklari, sunumu,
yemekleri digerleriyle kiyaslanacak olursa cok cok guzeldi, birinciligi hakeden Umit de degil Naim...:lepi:

arkadaşlar kesin naim birinci bu gece ve sonuna kadar haketti,nil ümit'e sarktığıyla kalıcak ümit onu başına sarmaz hem çok itici bi tip hem çok yılışık zaten fatih ürekle falan çalışmış barlarda şöhret peşinde,sahra'nın mutfağında içim kalktı ama kadın yaşlı yeni atlatmış kanseri çok üzüldüm çok yüklendiler,80 milyonun önünde feci bi rezillik oldu..

Naimi onceki bolumde birinci oldu diye yapamayadabilirler Umit de olabilir,
ama hakeden Naim...hihoyyyt

nil dehşet itici,şeyda da eğitimsiz kompleksli bri ev kadını...ev kadınlarını temsil ediyormuş hadi ordan be o ev kadınlarının tırnağı olmaz hangi ev kadını garson tutoyor hangi ev kadını o şekilde pervasız ipe sapa gelmez,yardım edemem servis yapamam diye konuşuyor...o kıllarda tokadan bence başka bişi olamaz o kadar kısa..

BeYaZ_KeLeBeK ; ben size o kılların nerden geldiğini söyliyim.:)
sahranın kafasında siyah tüylü bir toka vardı dikkat ettiyseniz...o tokaların kılları çok dökülür..ve kesinlikle o kıllar o tokadan geldi

dediğin olabilir, birde yemekleri tüylü siyah kazağıyla yaptı hep çekiştirip duruyodu kazağındanda gelmiş olabilir diye düşündüm,,, kıl tüy de bahane oldu, zaten tavırlı gelmişlerdi.

Son düzenleme:
eşim de dün sahranın sesine gıcık olduğu için izletmedi yarısını...
kızlar tokanın ipliği olsa farkederler ha kıl ha iplik bence aynı şey yemek yaparken başını örtseydi ben misafir gelince yemek yapıyorsam başıma eşarp bağlıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…