Yemekteyiz - Show Tv

sahra hanım yoğurt kabından kaşıkla alacağı yoğurdu eliyle aldı elleri sürekli yemeklerin içindeydi

ee böylece yemeklerikendi elleriyle yaptı lafı yerini bulmuş oluyor.)))

bu arada sahra hanım üzerini ketçupa buladığı amerikan salatasımıydı neydi onu getirmedi galiba..sanırım yemekleri hazırlarkende sandığı gibi onu franbuazlı kremşantili tatlı sandı:))

Son düzenleme:
sahra hanımı bende sevmiyorum ama ses tonu geçirdiği kanser ve zehirli guatr hastalığında öyle kalınlaşmış herkesin başna gelebilir yani

:1shok: Allahım ne çok izleyen varmış bu yarışmayı.Bir ben kusur kalmışım kanımca:nazar:

eşim de dün sahranın sesine gıcık olduğu için izletmedi yarısını...
kızlar tokanın ipliği olsa farkederler ha kıl ha iplik bence aynı şey yemek yaparken başını örtseydi ben misafir gelince yemek yapıyorsam başıma eşarp bağlıyorum..

sahra hanımı bende sevmiyorum ama ses tonu geçirdiği kanser ve zehirli guatr hastalığında öyle kalınlaşmış herkesin başna gelebilir yani

ay lafımı geri alıyorum bendede guatr var allah korusun:Saruboceq: benimkide ilerlerse bende öyle olabilirim

bir ara demişt iama sağlığıma kavuştum çok şükür yine işlerime döndüm diye ..demekki buymuşş allah şifa versin bütün hastalara..

Ay bu aralar ben de dadandim bu yarismaya...laelaelaelaelae
Sahra teyzeye üzüldüm valla dün, büyük sanssizlik yasadi..
Gerci yaptigi yemeklerde pek de titiz davrandigini söyleyemem bknz. kremaya parmak daldirmalar,ka$ik kullanmak yerine herseye elini sürmeler..
Nil´in bölümünü izlemeedim ama nedense sevmiyorum onu.Dogal gelmiyor hareketleri.. :dilcikar:
Umarim Naim ve ya Ümit kazanir..:lepi:

ya bide ümit sürekli nil le aramda bişey yok filan diyo
biri bişeymi soyledıde acıklama yapıyo sürekli benneyaptımki

önceki yarışmada sahra hanımn kedisi vardıı bu yarışmada evde kedi köpek yok dedii söyledklerii çelşmedimii sizcedeee ?
gerçekten bu seferki program ii kurgulanmş ama oyunculuklarıı felakaettt ınandırcılktan uzak düşmeye başladılarrr nilin sözde aağlaması ümitin durup durup gülmesi naimin kalp krizi geçirmesii ya bunlar bana gerçeklkten uzak gelmeye başladı ii ceee yemek formatından uzaklaşıldııı

önceki yarışmada sahra hanımn kedisi vardıı bu yarışmada evde kedi köpek yok dedii söyledklerii çelşmedimii sizcedeee ?
gerçekten bu seferki program ii kurgulanmş ama oyunculuklarıı felakaettt ınandırcılktan uzak düşmeye başladılarrr nilin sözde aağlaması ümitin durup durup gülmesi naimin kalp krizi geçirmesii ya bunlar bana gerçeklkten uzak gelmeye başladı ii ceee yemek formatından uzaklaşıldııı

Evet katiliyorum..
Show programi gibi birsey oldu artik..
Denk geldigi zaman Alman kanalinda izliyorum ben bu programi..
Adamlar elestirmis olmak icin elestirmiyorlar bizimkiler gibi,gercekten herkese hakkettigi puani veriyorlar..Durup dururken polemik yaratmiyorlar.
Bizimkiler "Sen bana kötü puan verdin,sen bende kusur buldun" diyerek karsisindakinde kusur olmasa bile laf edecek birsey buluyorlar..

İnanmıyoruummm yaaa ne o öleee kremaya parmak daldırmalar elleriyle mıncıklamalar ayriyetten kameranada parmağı ile vermelerrr offfffff midem kalktı yaa başkasının parmağından bişi yemek mi ıykkkk

bende sahra hanıma dün üzüldüm ama gerçekten yemekleri yaparken kaşık yerine elini daldırdı hep..üzerini değiştirmeden yemek yapınca o tüylü kazağından kıllar dökülmüş ölabilir ikide bir çekiştirdi çünki. birde o saçındaki tokaandır diye düşünüyorum...hiç kimse tokayı farketmedi akşam yemekte... kedisi siyah tütylümüydü acep..
bu arada menüsüne olmayan şeyleri ekledi, eleştirdiği şeyleri kendide yaptı..
nilede gıcığım naim olsun yine birinci haketti çünki...
yemekte şeydanın bayılmasına, nilin ağlamasınada çok güldüm ne alaka dedim...:))

ümit bey birinci olsun bu seferde.
iyi niyetli iki yüzlü değil diğerleri gibi.............

Bu programı izlemem cünkü insanların birşeyler elde edebilmek için birbirlerini acımasız şekilde eleştirmelerinden hoşlanmıyorum(arkadaslarım anlatıyor sagolsun ).Gecen akşam bizimkiler izleyince birkaç dakikalıgına seyrettim.Sahra hanımın yemek tabaklarında çıkan şaç tokasındaki tüylerdi.Ordakilerin ısrarla kıl demeleri ilginçti.Ayrıca topuz saclı kadının fenalaşması ve diger kadınında aglamasına bittim :)

sahra hanımda çok konuştu çok yanıldı.:1no2:

ayy nil,le aynen gelin,kaynana gibiydiler:eek:klava:

nil,de ohh söyledim rahatladım demezmikaydirigubbakcemile5

şeyda hanımın fenalaşıp, iyileşmeside ne kadar kısa sürüverdikafamçokkarıştı

izin isteyerek fenalaşan,izin isteyerek ceket çıkaran da bunları gördüm ayolnaniknanik

X