Yemekteyiz - Show Tv

bence tokasından dökülü
farkettiyseniz aynı bol kıllar
yani topuzuna taktığı kıllı toka
birde söyleyin ya nil sizede itici geliyor mu

bencede nil çok iticii dudaklarını pörtlede pörtledeşarkı söyluyorr kemanı iyi çalıyorda neden hep aynı şarkıda kilitlendi kaldı orası muallak geldi bbana :roflol:

ya ben anlayamadım arkadaşlar ben evde kendimize yemek hazırlarken bile elimi kesinlikle yalamam, yemeğin tadına kepçeyle bakmam bunlar kamera önünde böylelerse normalde nasıllar bende onu merak ediyorum

ya aslında insanları dış görünüşleryle pek eliştirmem ama bunu söylemeden edemeyeceğim allah affetsin nil'in göğüsler sanki omzunda gibi değilmi

ağlama nedeni sahra hanımın kendini çok farklı gösterip sofrasında o farkı bulamamış olmasıymış nil hanımın
öyle söyledi kendileri-tatlicadiarzu-

:1shok: Ben birdaha izlemiyecem bu programi...cok sinir oldum valla...yazik yaa türkiyede insanmi kalmadi neleri cikarmislar...cok büyük hayalkirikligi yasadim...uzun tirnaklarinla nasil daldirdi elini yemeklere Sahra...
Bu programdan ögrenilenbilecek tek sey dedikodu...hakaret...cirkeflik...
Hijyen diye bir sey yok...:nazar:
O killarda ...normal bir sey degildi...ben artik program hazirliyanlar bunu masusdan yaptigini bile düsünmeye basladim...sanki arkasinda kasit vardi...o kadar kil nerden cikar...olamaz...normal degil bu...
bu programi izlemeye devam edersem komplo teorilerine bile inanmaya basliyacam:nazar:
programin amaci bu olmamali...reyting icinde bu kadar yapilmaz...insan bir secer önce insanlari...ama bunlar sanki sirf kavgalarla, ayilmalar, bayilmalarla insanlari ekran karsisinda tumak istiyorlar...halbuki düzgün yarismacilar olsaydi yine izlenirdi...ama burda nimete saygi diye bir sey yok...ne yapilan dekordan kendine bir seyler katabiliyorsun...ne yemeklerden...yazik...:1no2:

Heycanla ve merakla beklerken yarışmanın başlamasını elektirikler gitti ayrıca misafirde vardı ve ben izleyemedim çatladım resmen elektirikler geldiğinde de seslerden anlayamadım yaa allahtan tekrar veriyorlar kısmetse inşallah yarın akşam izlicem yorumları okudumda gerçekten çook merak ettim ya:)

:1shok: Ben birdaha izlemiyecem bu programi...cok sinir oldum valla...yazik yaa türkiyede insanmi kalmadi neleri cikarmislar...cok büyük hayalkirikligi yasadim...uzun tirnaklarinla nasil daldirdi elini yemeklere Sahra...
Bu programdan ögrenilenbilecek tek sey dedikodu...hakaret...cirkeflik...
Hijyen diye bir sey yok...:nazar:
O killarda ...normal bir sey degildi...ben artik program hazirliyanlar bunu masusdan yaptigini bile düsünmeye basladim...sanki arkasinda kasit vardi...o kadar kil nerden cikar...olamaz...normal degil bu...
bu programi izlemeye devam edersem komplo teorilerine bile inanmaya basliyacam:nazar:
programin amaci bu olmamali...reyting icinde bu kadar yapilmaz...insan bir secer önce insanlari...ama bunlar sanki sirf kavgalarla, ayilmalar, bayilmalarla insanlari ekran karsisinda tumak istiyorlar...halbuki düzgün yarismacilar olsaydi yine izlenirdi...ama burda nimete saygi diye bir sey yok...ne yapilan dekordan kendine bir seyler katabiliyorsun...ne yemeklerden...yazik...:1no2:

ben size o kılların nerden geldiğini söyliyim.:)
sahranın kafasında siyah tüylü bir toka vardı dikkat ettiyseniz...o tokaların kılları çok dökülür..ve kesinlikle o kıllar o tokadan geldi:nazar:

ya elinde kalmıştı takarken masayı hazırlarkende tabaklara düştü yada kafasından uçuştu düştü...çünkü dikkat ettiyseniz kıllar kısa ve siyahtı..saç gibi değildi...
tekrarında bakın yarın akşam....yerimseniben

kızlar şeydanın fenalaşması ve nil'in ağlamasınin sebebi nil ve ve sahra çekim arasında kavga etmişer.şeyda da hem kıllardan tiksinip hemde bütün ilgi nile yönelince fenalamış.sahra nile dava açmış ve o kılların sebebi ise ortaya çıkmış sahranın kedisi varmış ve çekim olduğu gün komşusuna bırakmış.bence o kedi o tülün üstünde tepindi falan ondan ondan bulaştı:jeyyar:gelelim ümite..ümit daha yeni mantıcı dükkanı açmış ve yarışmacılara benim mantımı çok güzel bulduğunuzu söyleyin demiş.ve o yüzden millee bol keseden puanlar dağıtıyomuş.adam işinin peşinde...bu bilgileri verende yarışmacıların bir tanesini yakın arkadaşıymış ve diyorki haftasonu gazetelerde görceksiniz roportaj bile çekildi diyor.valla felaket tellalı gibi oldum bende naniknanik kötükedihüso

Son düzenleme:
hep görüyodum da,
bugün ilk defa biraz izledim, nasil bisey öyle o program yakafamçokkarıştı

gelelim ümite..ümit daha yeni mantıcı dükkanı açmış ve yarışmacılara benim mantımı çok güzel bulduğunuzu söyleyin demiş.ve o yüzden millee bol keseden puanlar dağıtıyomuş.adam işinin peşinde...

:1shok::1shok::1shok:Ümit bu yüzden Sahra'nın yemeklerine 8 puan verdi yiyemediği halde işi düştüğünden miymiş?
bende bu gün izlerken ay canım Sahra'yı kırmamak için ne söyleyeceğini şaşırdı, utandı demiştim
halbuki onlar bizim için ay canım bizi izliyorlar ne kafa yaptık ama diyolardır

Son düzenleme:
kızlar facebook'dan baktım şimdi şeydanın fenalaşması ve nil'in ağlamasınin sebebi nil ve ve sahra çekim arasında kavga etmişer.şeyda da hem kıllardan tiksinip hemde bütün ilgi nile yönelince fenalamış.sahra nile dava açmış ve o kılların sebebi ise ortaya çıkmış sahranın kedisi varmış ve çekim olduğu gün komşusuna bırakmış.bence o kedi o tülün üstünde tepindi falan ondan ondan bulaştı:jeyyar:gelelim ümite..ümit daha yeni mantıcı dükkanı açmış ve yarışmacılara benim mantımı çok güzel bulduğunuzu söyleyin demiş.ve o yüzden millee bol keseden puanlar dağıtıyomuş.adam işinin peşinde...bu bilgileri verende yarışmacıların bir tanesini yakın arkadaşıymış ve diyorki haftasonu gazetelerde görceksiniz roportaj bile çekildi diyor.valla felaket tellalı gibi oldum bende naniknanik kötükedihüso

sanki senaryosunu ben yazmışım gibi aynılarını bu akşam seyrederken eşime ve anneme söyledim. sahra önceki programda kedim var demişti büyük ihtimal kedi tülde gezinmiştir dedim. ama dikkat ettinizmi çorbayı servis yapacağı büyük mavi kaseye koyarken mutfakta kasedende çaktırmadan kıl çıkardı ..
ümitte yeni mantıcı açtığı için yalandan da olsa çok beğeneceklerdir dedim valla...

nilin ağlamasıda gerçek değildi şeyda hastalanınca rol çalmaya çalıştı.. ve yarın akşam nil 5. olduğuna çok şaşırıyor galiba hatta ümit niye sana şaka yapıyım diyor sonuçlar açıklanırken

benim eşim mutfakta şartı şurtu görünce o bile sahranın yaptığı yemek yenmez dedi.
hatta kılların kaynağını bile söyledi 3 kere kafasını 2 kere burnunu 1 kere poposunu 1 kere koltukaltını kaşımış yemek yaparken :roflol::roflol:

ayy naim dışından kimsenin yemeği yen mez bence
naim yumuşak görünümlü filan ama hatunlara filan fark atar valla

Bu gidişle sonuncu Nil olacak ama ben korkuyorum ki sonuncu olunca dudaklarını ısırıp silikonlarını patlatabilir.Çok enteresan şişirilmiş gibi bir yapışı var onu yiyemiyorum bunu yiyemiyorum hay yarabbim hiç bişey yemeden nasılda tosun gibi olabilmiş hayret ettim doğrusu:roflol:

Gene Naim bacı hepsini solladı valla.

nil denen kadın da
ben şunu yemem kilo yapıyo bunu yemem dedi durdu
kilosuda maşallah benim 2 katım şaşırdım
bu kız gerçekten yemiyormu
muamma:roflol:
bu arada botokslarının şırınga zamanı gelmiş sırnaşık şey

öncelikle Naim'in birinci olması gerektiğine inancım arttı dün gece...ve youtube' da Naim'in KARA SEVDAMSIN kilibini gördüm ...:))bir girip izleyin diye tavsiye edeyim istedimm :)))

aslında bu aile arasında bir sır ama dayanamayacağımm.biz aile arasında bu yarışması yapmaya karar verdik..süreyi biraz daha uzattık..herkse hafita içi çalışıyor diye ben 2.kişiyim..menüleri belirleyip bu hafta sonuna kadar teslim edeceğiz...çok eğlenceli herkes birbiriden gizli yemek tarifi arıyor ..ve neeş geldii..tavsiye ederim sizede:))

X