bence tokasından dökülü
farkettiyseniz aynı bol kıllar
yani topuzuna taktığı kıllı toka
birde söyleyin ya nil sizede itici geliyor mu
ağlama nedeni sahra hanımın kendini çok farklı gösterip sofrasında o farkı bulamamış olmasıymış nil hanımın
öyle söyledi kendileri-tatlicadiarzu-
:1shok: Ben birdaha izlemiyecem bu programi...cok sinir oldum valla...yazik yaa türkiyede insanmi kalmadi neleri cikarmislar...cok büyük hayalkirikligi yasadim...uzun tirnaklarinla nasil daldirdi elini yemeklere Sahra...
Bu programdan ögrenilenbilecek tek sey dedikodu...hakaret...cirkeflik...
Hijyen diye bir sey yok...
O killarda ...normal bir sey degildi...ben artik program hazirliyanlar bunu masusdan yaptigini bile düsünmeye basladim...sanki arkasinda kasit vardi...o kadar kil nerden cikar...olamaz...normal degil bu...
bu programi izlemeye devam edersem komplo teorilerine bile inanmaya basliyacam
programin amaci bu olmamali...reyting icinde bu kadar yapilmaz...insan bir secer önce insanlari...ama bunlar sanki sirf kavgalarla, ayilmalar, bayilmalarla insanlari ekran karsisinda tumak istiyorlar...halbuki düzgün yarismacilar olsaydi yine izlenirdi...ama burda nimete saygi diye bir sey yok...ne yapilan dekordan kendine bir seyler katabiliyorsun...ne yemeklerden...yazik...:1no2:
gelelim ümite..ümit daha yeni mantıcı dükkanı açmış ve yarışmacılara benim mantımı çok güzel bulduğunuzu söyleyin demiş.ve o yüzden millee bol keseden puanlar dağıtıyomuş.adam işinin peşinde...
kızlar facebook'dan baktım şimdi şeydanın fenalaşması ve nil'in ağlamasınin sebebi nil ve ve sahra çekim arasında kavga etmişer.şeyda da hem kıllardan tiksinip hemde bütün ilgi nile yönelince fenalamış.sahra nile dava açmış ve o kılların sebebi ise ortaya çıkmış sahranın kedisi varmış ve çekim olduğu gün komşusuna bırakmış.bence o kedi o tülün üstünde tepindi falan ondan ondan bulaştı:jeyyar:gelelim ümite..ümit daha yeni mantıcı dükkanı açmış ve yarışmacılara benim mantımı çok güzel bulduğunuzu söyleyin demiş.ve o yüzden millee bol keseden puanlar dağıtıyomuş.adam işinin peşinde...bu bilgileri verende yarışmacıların bir tanesini yakın arkadaşıymış ve diyorki haftasonu gazetelerde görceksiniz roportaj bile çekildi diyor.valla felaket tellalı gibi oldum bende naniknanik kötükedihüso