Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şu aslı konuşma tarzını değiştirsin..kocası nasıl tahammül ediyor:S
şu solaklık konusuna değinmek istiyorum. ben solağım. ve kadın doğru söylüyor. biz solaklar ,sol elle çatal ve sağ elle bıçak kullanırız. sağ elini kullananlar ,bu şekilde kullanırken, zorlanırlar onlara ters gelir ama bizim için kolaydır. biz çünkü hep böyle yeriz. solak olduğumuz için, sol elde çatalımız olur. vede bu görgü kuralında zorlanmayız.
ama bunlar hala kadına ters yere çatal koyuyorlar. ben sağda çatal kullanamam ki. solağım çünkü. sağ elimde çatalla yemeği ağzıma bile götüremem.
Benim anlamadığım şey şu arkadaşlar:
Bunlar sonradan kendilerini izlediklerinde ne kadar gıcık olduklarını farketmiyorlar mı acaba?
Gerçekten bu kadar huysuz, mızmız, memnuniyetsiz, kaba insanlar var mı ki yeryüzünde?
Örneğin Nuran bence ev sahibi olarak gayet başarılıydı; ama gıcık davranışları yüzünden oy kaybetti. Acaba reyting uğruna mahsus mu yapıyorlar? Aslı'ya yaptıkları çok ayıptı.
Bugünkünü kaçırmayın; çünkü Işık'a daha büyük kabalıklar yapacaklar. Masasına pis diyecekler, yumurta kırmasını isteyecekler. Çok sinirler ya...