Yemekteyiz - Show Tv

Kanalı açmamla ayol burası benim evin orası dedim :) ıko...Valla çok şaşırdım bir anda okul arkadaşımı görünce ekranda:)) Süpersin...

Son düzenleme:
Bu haftakiler ilginç valla, hiç orta yaşlı yok ve hiç sarışın yok
ayvalıklı çocuk yakışıklıymış bu arada dikkatimden kaçmadı
:kedi:kaydirigubbakcemile3

yarışmacılar ne kadar tanıdık.özellikle pelin nerden biliyorum acaba

anadolu cocugu ya ondan. nineleri dedeleri de oyle otururmus :roflol:

yarışmacılar ne kadar tanıdık.özellikle pelin nerden biliyorum acaba

bu pelin şu hatuna benziyor galiba sanırsam ilk gördüğümde öle dedim aile saadetinde oynuodu kaldırdılar o diziyide gülşah şahin adıda bir zaman güzellik yarışmasında birincide olmuş ayh ne konuştum kafamçokkarıştı
bunlarda bir tip izlemicem diyorum ama o saattede başka bişicik yokki kaydirigubbakcemile2

Eklentiler

• $gulsah-sahin4.jpg
    12,4 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:

hayır hayır,hani şu esra-ceyda kardeşlerin esrasının olduğu bir yarışma vardı,güzel ve dahi mi neydi,ordaydı galiba,yarışma tepki alıp bitirilmişti

aaa evet evet o saçma yarışma güzel ve dahi, ordaydı bu kız ,zaten doğru düzgün insan katılmaz ki ..ayrıca beren saat e benziyor..

kızlar bakın ismide pelin değil rüya,hangisi doğru acabaCADIARZU

ay yuh yani ya, bu haftaki yarışmacılarda bi gariplik olduğu belliydi, hepsi kasttan çıkma bence, iyice şaşırdı bu yarışma kendini, bakalım hatay nasıl olcak, ona da numara karıştırmazlar herhalde

Ne hikmetse yarismaya katilan herkes oraya buraya bagis yapicam diyor,
madem bagis pesindesiniz olan malinizla paranizla yapin, yarismaya katilipta bagis yapacagim demekte neyin nesi, sirf oy toplamak icin yapiyorlar, bagis yaptiklarini hic dusunmuyorum...

Vay be dolandirici sedat mi birinci olmus, bizim insanimiz rol yapana, oynayana canak
tutar zaten:smiley-cool:

kızlar berna yı nasıl buldunuz? ben yemeklerini başarılı buldum ve salonunu cok begendim

bernada evide güzel,yaptıklarıdabuyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…