Yemekteyiz - Show Tv

alkisalkisalkis alkisalkisalkis
aynen canım daha bugun eşim ona sinirlenmişti sırf insanlara bunları gostere gostere normal olduguna alıştırmaya calısıyolar dedi ...
bunlar 3. tür kişiler dedi ...
bende dedim bana neyi kabul ettirceklerki ben zaten normal karsılıyorum dedim onun tercihi dedim ...
oda ssen oyle goruyosan diye herkez sen gibi gormuyoki dedi sırf bunları bole yavaş yavaş bu tiplere karşı olanlara bunun normal oldugunu beyinlerine kazımak demişti :roflol:
bu yarısmanın bir bolumundede bu prenslerden olmasın diyodu habire soleniyodu :roflol:

Ankara nereden çıktı onu da anlamadım ben ya.
Hani Hatay'da olacaklardı?
Ankara'nın seçme anonslarını bile duymadım ben.
Bilsem başvururdum belki... ne kaa ayıp...

Ankara nereden çıktı onu da anlamadım ben ya.
Hani Hatay'da olacaklardı?
Ankara'nın seçme anonslarını bile duymadım ben.
Bilsem başvururdum belki... ne kaa ayıp...

evet ya..bu k.k dan hic katilan yokmu acaba...cok iyi olurdu k.k dan biri katilsa...kaydirigubbakcemile2

ankaranın neresinden katılıyorlar bunlar hep programın başını kaçırıyorum

dünkü adam eryamandan katılmıştı ama diğerlerini bende kaçırdım cnm
bugünki kadın ne havalıydı öle eli ayağına dolaştı zaten böle çok konuşanlar hiç bişe yapamıyo

pınar ın konuşması akasya durağında oynayan tuğçe ydi sanırım aynı ona benziyor hareketlerini ona benzetmeye çalışıyor

amcanın içinden cin çıktı ya, entrikacı amca, aslında böyle yapmasına gerek yoktu, çünkü tüm yarışmacılar eti dışında herşeyini beyenmişti, bu kadar çok yemeği beyenilen, "beyendim güzeldi" denen yarışmacı az sonuçta.:hulya:

amca tribünlere oynuyo ama çok sırıttı oynaması

Son düzenleme:
sinir insan yasindan basindan utan..siram gecti oynamanin hizini arttirdim deseneee...

Son düzenleme:
amca kazanabilcekken kaybetcek, artık işi hakaret boyutuna getirdi, keki her kadın yapabilir falan sen pandispanya yapta görelimkaydirigubbakcemile3

bugun o yaslı beyfendı yanlıs yaptı.ne o kım gıtmıs mısafırlıge cetvelle pesuphanallah... çk çk çk cok yanlıs. hanımefendının de tavuk sarmasını merak edıyorum guzel bır seye benzıyordu

bende merak ettim o sarmayı ama kaçırdım o kısmını, yarışmacılar beyendiğine göre güzel bişey olmalı, birazdan tekrarı başlıcak izlicem:hulya:

hey allahım ya, tüm gün reklam yaptılar 23:15 yemekteyiz diye bu kalp unutur mu çıktı:mymeka::mymeka:

hey allahım ya, tüm gün reklam yaptılar 23:15 yemekteyiz diye bu kalp unutur mu çıktı:mymeka::mymeka:

show turkte veriliyo cnm
bide tavuk sarmayı tavuk göğsünden yaptı
onları dövdürdü
içine patates haşladı ve kaşar ve karabiber koydu sonra sardı
kürdanla tutturdu
en snrda üzerine salça sos sürdü
bi ara kapım çaldı kaçırmadım galiba böyleydi sende bak istersen
showturkte

teşekkür ederim canıma.s.

akşam bnde o yaşlı adama epey bi kızdım
cetvel almış gelmiiş
ay aman allahım bnm sofram olsa kimse böyle birşey yapamaz izin vermem

bugun iyice zıvanadan çıkcak canım, baştan iyi görünüyodu, sırası geçince canavara dönüştü maşallah

bu arada puanlamayı kaçıran varsa
banu:12
amca:15
derya:18

bende tavuklarin icine mantar,sogan kavurup,koyarim kurdanla tutturup firina surerim uzerine de kasar cok lezzetli olur..tavsiye ederim..
birde oradaki amca cok sinir birsey dun bir ara actim cetvele masa olcuyordu,bugunde cok tiksindim tabagi siyirdi zaten bakamadim icim kalkti gercekten.bu tezat karakteri bilerek mi koyuyorlar..
sarisin kibar konusmaya calisirken beni gulduren kadinida sevmedimmmmm:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…