Yemekteyiz - Show Tv

gerçekmiş canım, karadenizliymiş bazen kardenizlilerde kızıl çıkıyo ya, ama dedi ki bikaç beyazım var kapatmak için rötuşlarda var dedi:hulya:
türker gıcıkta olsa 1 lik için oğlunu kullanmaması çok güzel bence valla bu devirde millet yarışma kazanmak için hep duygu sömürüsünü kullanıyo, türkeri taktir ettim sadece bu konuda:hulya:

ben oğlu yüzünden öyle olduğunu sanmıyorum bence bu onun doğal karakteri
sanırım maddi bi sorunları yok
oğlunu kullanmamasını bende taktir ettim
:hulya:

Sana katılıyorum Chess. Adam huysuz ve mızmız. Bunun oğlunun durumuyla bir ilgisi olamaz.
Ne kadar ayıp bir şey bu. Birinin yüzüne karşı onu sevmediğini, ondan hoşlanmadığını söylemek...
Sezgin ne derse ne yaparsa suş oluyor. Tamam sevme de bu kadar terbiyesizce, saygısızca da konuşma yani. Karşımda kırmızı bir görüntü kirliliği var dedi dün. Ben utandım valla. Yok yok bizim insanımız böyle olamaz. Belki biraz ağır olabilir; ama ben Türker'i terbiyesiz buluyorum.

Ben de Esra'yı çok sevdim çook tatlıydı maşallah... bence yemekleri de çok güzeldi .. kırk yıllık ev hanımları gibi gayet güzel pratik çözümler de buldu.. (kabarmasın diye tart ın üstüne fasulye koyması gibi :) ) inşallah o birinci olur

kızlar bide ben sezginin koltuklarını özellikle masa sandalyelerini çok beğendim kendimi tasarladı hazırmı aldı kii

türkere okadar gıcık oldum rüyama girdi adam ya
pasta getirmiş ama bebek yastığı şeklınde böle sunger gibi
bıde bana cola vermedı bende istemedım denız hanımla konuşuyodum saygısız dıye
sonra 3 arkadaşı geldı onlarda asıldı falan
ayyy alllam ne saçma :roflol:

ay ya sezgin haklı valla, taş olsa çatlar türker karşısında:mymeka:
türker diyo ki iyi değil en iyiyim
bence gıcık değil gıcık ötesi bi adam yani
:umursamaz:

turker herkesten saygi bekliyor ama,kendisi son derece saygisiz ve gorgusuz, kimseye konusma hakki vermiyor,nil hanimi bile delirtti

ben sezgini çok sevdim yaaa çok tatlı bence
ve hareketlerinde filan hiç de yapmacıklık görmüyorum ben
nil hanımın zarifliine kibarlıpına hayran kaldım tam bir hanımefendi ya
nasıl bukadar zarif olabiliyorlar anlamıyorum valla ben kasamıyorum okadar kendimi =))))
oooh türker sonuncu oldu oohhhhh
smslerede bence güvenmesin hacasını alıcak yine
psikolojisi bozuk herif

ay amma aşağıladı türker nil hariç diğerlerini, insan durduk yere neden bu kadar insanlara defret dolar ki, psikolojik vakaa adam.
ben nil burağın kazanmasını istemiyorum inşallah halk oylamsında esra kazanır

ayyy gerçekten çok pis adam yahu..............şu türker..................igrenç................
nil burakın yemekleri nasıldı kızlar yaaa...ben bugün bakamadım..........gerçekten mutfaktan anlıyomu o kadın.......çok güzel iştahla yiyo maaşallahta........

kadın portakallı fasulye yapmış :roflol: düşünemiyorum tadını, bide kuzu incik ve kıbrıs patatesi sundu benm pek hoşuma gitmedi :))

ya kızlar nil burağın evi nasıldı öyle hiç sanatçı evine benzemiyodu çok eski renksiz zevksiz ne o öyle ya okadar para alıyosn adam gibi yapsana şu evini dimi ama benm evim bile ona 1000 basar hih lmaz:

kadın portakallı fasulye yapmış :roflol: düşünemiyorum tadını, bide kuzu incik ve kıbrıs patatesi sundu benm pek hoşuma gitmedi :))

öyle deme portakallı zeytinyağlılar çok güzel olur özellikle portakallı kereviz ben bizzat kereviz sevmeyen biri olarak bayılıyorumm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…