görünüşte durumları iyi gibi.yani o paraya ihtiyacı olduğunu sanmıyorum ama bilinmez tabi
dediğin gibi ,1. olabilir ama bu hak ettiği için değil çocuğundan dolayı olur..acaba biraz da ne yaparsam yapayım ben 1 .olacağım diye de düşünüyor olabilir mi ? diye düşünüyorum..bilemiyorum...açıkcası 1. olsun istemem ama bir yandan da çocuktan dolayı 1 .olsun diyorum..keşke biraz daha adaplı olsa idi....Allah onlara sabır versin ,herkesede sağlıklı evlat
bu arada cidden sezginin saçı gerçek renk mi ben pek anlamam ama bana gerçek değil gibi geldi..sanki gerçek kızıl renkli olanların saçı biraz daha mat ve açık oluyor gibi geliyor
bence Turker psikolojik sorunlari olan biri bunu nedenini ozel bir cocukla ilgilenmenin zorluklarina bagliyorum gercekten zor bir yoldur boyle ozel cocuklara sahip olmak Allah kolaylik versin ama hayat sartlari zor diye bu kadar negatif itici olmamali halka acitasyon yapip oglum icin kullanicam vs demezse birinci olmasi zor sanirim
ayyy gerçekten çok pis adam yahu..............şu türker..................igrenç................
nil burakın yemekleri nasıldı kızlar yaaa...ben bugün bakamadım..........gerçekten mutfaktan anlıyomu o kadın.......çok güzel iştahla yiyo maaşallahta........
kadın portakallı fasulye yapmış :roflol: düşünemiyorum tadını, bide kuzu incik ve kıbrıs patatesi sundu benm pek hoşuma gitmedi :))