Yemekteyiz - Show Tv

bugun bayan cok bilmis sahra hanim tam bir fiyasko cok pisti neydi o tencerenin ici tavanin disi falan hep yag hijyen diyip duruyor elle temaslar yalamalar igrenccc bitmeyen killar yinede tatdilar her yerden yerden kil cikti sanki komplo dedi ama zannetmiyorum tulden geldi killar bence cunku her yerden cikti yarin senlikli olcak naim alcakkk umit yemek yapamiyor zaten gorcez............

Başkasının evi olduğu için daha rahat olabilirler:jeyyar:
BUgün bence komplo var gibime geliyor..Sahra hanım da hayret etti o kılların nereden geldiğine bir iş var bunda...

:roflol::roflol:sırnaşık şey hakket böyle olmuş menü yaaa

ayyy kızlar bende yeni izledim geldim yanlız aklıma takılan bu program tekrarrıyla beraber bide ertesi gün yayımlanıyo bu yarışmacılara izletilmiyor mu o sırada yapılan yorumlarda kimse bilmiyo yanlız naimin de içine doğdu nil in onu birinci yapmak istemdiği ben naili seviyorum aralarında hakeden o bence

olay olay neydı bugunku durum ya ınsanın basına gelebılecek en kotuseyler geldı okadar ozensızdıkı mutfakta okadar kıl cıkması cok normal ellerini bi agzına bı yemege daldırdı bıseyler haslayıp yere koyuyo tabı kıl duser masa ortusu yerlerde gezıyo cok kotuydu gercekten demekkı yasla tecrube olmuyomus

yok ya herkesin kendi evi arkadaşlar önceki programlardan da hatrladığım kadarıyla aynı yani o bu değil de nil bu ümit e fena yazıyo galiba

kadından cok ben utandım vala cok kötü bi durum ya acayip mahcup oluncak bi durum onun yerinde olmak istemezdik ki dünya insan seyrediyor onu

eşim bile dedi sahranın yemekleri yenmez diye herşeyi elliiyle yaptı misafir geliyor özen göstermedi hiç igreti

canım bu proğram once cekıldı....o yuzden ızlemıyorlar herhalde

ayyy yoğurtları bile eliyle indirdi tabağa yaaa havuçları da eliyle karıştırdı sahra burdaki yorumları görse ne derdi acaba

evet kendi eviymiş yaa
hatun bide zencefil olmasın o kıllar
hiç zencefil gördnüz mü siz diyo yaaa

naim söyledi ama ümit flört felan değiliz dedi bence nil sarkıyo ümite ümitte az az yüz veriyo zaten yarınki yaptığı yorumda belli ona sürpriz yaptım bunu sadece ümit hakediyordu felan diye

galıba masanın ustune serdıgı tülü daha once sacına falan takmıstı..ben oyle dusundum cunku o kadar kıl hıc normal degıl....

bale yapardı muhtemelen canım:)

haklısın valla yaaaa ayaklarını kapıya dayayıp esnedi ellerini o ayakalrına sürdü bi de geldi yemek pişirdi ay bide dmeezmi zaten izleyeceksiniz ellerimi kaç kere yıkadım die bi kere bile yıkamadı yaaa:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…