Yemekteyiz - Show Tv

kızlar tokadaki tüyler kocaman kocamn yani öle küçük değil
düşse saç gbi göze gözükür bu sanki bir erkek elinin kılı gbi
bnce o nedüüüüü belirsiz tülün üzerinde evde kedi medi varsa yada allah bilir o milatlık şeyi nerden çıkartıysa ondan düştüü

zaten şeyda ümit naim nil o yemeklerin yapılışını gördükten sonra kıla dua edeckelr iiki onun sayesinde yemedik die
her şerrin altında bi hayrı var die boşuna dememişler

Resmen helvayı eliyle koydu, çıkan kıllar cabası ...:1closedeyes:
midem ağzıma geldi resmen arkadaşlar benneyaptımki

kedisi vardı hatunun eveeeetttt
olabilir
nasıl yaptı ki ya
kacırdım cok mu pis
ya bu evden farklı bir ev degilmiydi öbür yarışmadaki

yaaaa çok kötüydü yaaa zaten yoğurdu bile avucuyla aldı yaaa:)))
ama kıllar kötü oldu galiba tokadan düştü.

sahra bir önceki programında anlatırken kanser olduğunu ve iyileştiğini söyledi kemoterapi görmüştür büyük ihtimal o günlerden kalma saçları tülün üzerinde olabilirmi acaba diye düşündüm çünkü boş tabaklardan çıktı yada tabaklar yıkanmadı ????

ya sahraya bende çok üzüldüm... bu kadar çok kıl çıkması normal değil. var bir iş bunda .....

banada öyle geliyor...
nil denen kadında dün pasta yaparken şap diye parmağını yaladı sonra o parmakla pastayı düzeltti...kendine önce baksın sonra başkalarını eleştirsin...
sahra hanım büyük bir şansızlık yaşadı ama bu işte bir iş var...bu devirde insanlardan korkulur...

allahtan kil cikti yemediler bence degilse izlediklerinde mideleri kalkardi iyi yemediler yahu igrencti igrenc!!

hihoyyyt
cnm yanlış yazmışsın bn düzeltim

BAŞLANGIÇ:
-terbiyeli yuvarlanmış kıllı çorbası:roflol:
-kıllı kokteylnaniknanik

ANA YEMEK:
-şinitzel pirzola üstü kıl:nazar:
-sürpriz kıllı pilav:

TATLI:
-çilek şanti kıllan süslenmiş:
-un helvası o da şeyda hanım için olcak tı nerdeyse

buarada kıllan bezenmiş kavurmada gecenin faforisiydikaydirigubbakcemile3

hakat nerden düştü die düşünüozz bnce o üstüne örttğü tülde vardıı ama gerçekten iğrenç yaa
hmn gülüoz şuan ailecek hm iğrenioruz:roflol:

:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3a.s

Valla yine naim kazanacak gibime geliyor,çünkü fragmandan izlediğim kadarıyla Ümit yetiştirememiş yemekleri ve birlikte hazırlamışlar ondan dolayı puan kaybedebilir ve birincilik naime kalabilir...

kızlarrr yaa neden ümit 8 puan verdii kaydirigubbakcemile sahra hanımmaa nil sonuncu oldu bee :roflol:

hakkaten kızlar yaaa..herşeye ellerini daldırdı ve hiç ellerini sabunla yıkadığını da görmedim ..buna rağmen hangi cesaretle herkese ısrarla" izleyin görüceksiniz ne kadar özenle yaptığımı "diyo,şaştım kaldım..ümit olur bence bu yarışmanın galibi..inşallah yani..

birinci naim bacımız
sanırım da
kızlar ben bu kadının evine takıldım öbür yarışmada daha lüks bir ev degilmiydi ya

X