Yemekteyiz - Show Tv

evli değil sanırım ki kendiside aramızda flört yok demekle yetindi sadece yoksa ben evliyim derdi

geçenki yarışmada evli ve iki çocuk babası denildi onun için. yanlışmı hatırladım acep???
neysem yaa möhim değil kesin reyting için yaptırılıyodur onlara bunlar.

naim çook şeker yaaa bence aralarında en saygılısı o yaaa ablasııı hem güzelde ağırladı baksana herşeye özür diliyo garibim

geçenki yarışmada evli ve iki çocuk babası denildi onun için. yanlışmı hatırladım acep???
neysem yaa möhim değil kesin reyting için yaptırılıyodur onlara bunlar.

valla bilemeyecem canemm ben ümitin yalancısıyımm

kızlar yarışmacıların pek çoğu facebook a üye ordan cevap veriyorlar yorumlara orda naim kendi evinin olmadığını söylüyorlar bir arkadaşının eviymiş etilerdeki 360 metrekarelik dairesi...

facebookta yemekteyiz yaz cıkar gruplar canım
ya
kızlar arz ederim hasanda olmalıydı
o kıllara gözlük takıp bakmalıydı
.......

vay naim vaaay kaptı bi 10 bin yetale dahaşakkıdı

valla kaptı galiba.ama bence birinciliği haketmiyor. hep entrika hep entrika. geçen yarışmada da nikayı mutfakta falan kafaladı.
bana hiç samimi gelmiyor naim. her şey dahil'e çıkmıştı geçen. neymiş annesini görmeyen naim'in dramı. annesi bağlandı telefona öyle bir konuşuyor ki adam sanırsınız yıllardır annesini görmüyor. sonra kaç yıldır görüşmüyorsun annenle diye sordu alişan.2 aydır dedi naim de . geçen bayramdan beri görüşmüyormuş. tamam anneni özlersin de bunu niye millete reklam edersin dram gibi onu anlamadım naimcik...o gözyaşların hiç inandırıcı değildi...

bencede birinciliği haketmiyor...

birinci olanları tekrar yarışmaya almasalar daha iyi olurdu bence....

Yapmacılık sahte gülüşler canım cicimler proğramın formato gereğide olsa
Çok kötü bir durum
Sanki biz kadir kıymet bilmez Minnettarlıktan anlamaz
Dostluğa emeğe saygı duymaz bir toplummuşuz gibi
Çok çirkin
Ben bu 2 yüzlülüklerden nefret ediyorum

ayyy çok güldüm yaaa naimin dramı he :roflol::roflol: töbe yarabbim, kendisi sanatkar ya tanınmaya çalışıyo işte. adam benden bakımlı yaaa kılı gösterirken tırnaklarını gördüm manikürlü, göğüste kıl namına birşey yok, saçlar boyalı kaşlar alınmış dram mı yaşıyo. bi ay bakım yapmasında gitsin annesini görsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…