Yemekteyiz - Show Tv

galıba masanın ustune serdıgı tülü daha once sacına falan takmıstı..ben oyle dusundum cunku o kadar kıl hıc normal degıl....

hahahaha olabilir:roflol:. bide tülü kaldırırken diyoki; kaldıralım temiz temiz:))))

bu arada aynısı sizin başınıza gelse naparsınız kızlar:1no2: ben herhalde yerin dibini açar bizzat kendim girerim:eek:

bu program önce çekildi yani bayramdan önce mi bak sen şunlara nasılda bayram gibi rol yapıyorlar gördükleriyle bayramlaşıyorlar felan:teytey:
Gördükleri de uyarılıyor...Bayram gibi olsun diye...
İlk markete giren kişi demişti marketteki kıza iyi bayramlar diye...Kasadaki kız da iyi bayramlar diyor:)
Program geçen hafta çekildi zaten:)

nil show yaptı ümit gelsin gözyaşlarını silsin istedi ama yaş bile akmadı ki :)

çok aptalca naime 3 verdiler bu kadınada 3 verdiler :bbo:
adama resmen haksızlık yaptılar
naime gülmekten yerlere yattım :roflol:
özür dilerim özür dilerim :roflol:
ayrıca şeydada çok yapmaydı kadın bayılacak gibi konuşuyodu
kılları görünce kendinden geçti
sahra hanımda maşallah kıllı kıllı yemeklerini zorla yedirtti yani :p
ümitde dengesiz 8 puan verdi höh yani :bbo:
iğrenç bi gece olmuş
ben olsam hiç bişey yemezdim
çok kötüydü :bbo:

yok ya herkesin kendi evi arkadaşlar önceki programlardan da hatrladığım kadarıyla aynı yani o bu değil de nil bu ümit e fena yazıyo galiba

evet ümit o benim kardeşim diyor nilde dün akşam bakıyordu olamazmı yani falan diyor nasıl dans ediyorlar hemen :roflol: ümit masadan kalkınca bir bakış attı nil ümit masaya geri döndü:mymeka:​

olay olay neydı bugunku durum ya ınsanın basına gelebılecek en kotuseyler geldı okadar ozensızdıkı mutfakta okadar kıl cıkması cok normal ellerini bi agzına bı yemege daldırdı bıseyler haslayıp yere koyuyo tabı kıl duser masa ortusu yerlerde gezıyo cok kotuydu gercekten demekkı yasla tecrube olmuyomus

Kesinlikle berbattı mutfakta bu kadın
İşte çok bilen (bildiğini sanan) çok yanılır Bide çok konuşan
Aynende öyle oldu çokkonuştu çok bildi çokta yanıldı
Yemeklerden tabaklardan sadece kıl çıktığına şükretsinler
1 adet boyalı tırnak Bi parça ayak flnda çıkabilirdi
Neydi o öyle ayağım ağrıyor havalarıyla duvarda bacak germeler
Ayak tutmalar sonra direk yemeğe devam etmeler fln
İnsan bi elini suya tutar
Bide kameraman zavallımda her şeye giren elinden yemek zorunda kaldı yazıııkkafamçokkarıştı
Bide sinir olduğum şeyleri ellerini yıkıyorlar kurulaadan ıslak ıslak elle işe girişiyorlar ellerinin suları damlıyor herşeyin içine
Ne biçim hanımlık ne cüretle ekrana çıkıyorlar ki bunlar
Nilin sürekli temizlik yapması güzeldi Ama oda herşeye bi parmakla girdi durmadan şapur şapur parmak yaladı hatta masada servis sırasında bile
Birde patates soyuşuna deli oldum Ekrandan girip kurtarasım geldi patatesleri:eek:
O nasıl israftı öyle Acele bile soyulsa öyle portakal kabuğu soyar gibimi çıkarılır

hahahaha olabilir:roflol:. bide tülü kaldırırken diyoki; kaldıralım temiz temiz:))))

bu arada aynısı sizin başınıza gelse naparsınız kızlar:1no2: ben herhalde yerin dibini açar bizzat kendim girerim:eek:
Sanırım mağmaya kadar inerdim:eek:
-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

nil niye agladı kılllarla duygusal bir yakınlgı mı vardı anlamadım niye agladı
hadi şeyda fenalaştı tamam anladık

evet ümit o benim kardeşim diyor nilde dün akşam bakıyordu olamazmı yani falan diyor nasıl dans ediyorlar hemen :roflol: ümit masadan kalkınca bir bakış attı nil ümit masaya geri döndü:mymeka:​

yaw ümit evli değilmi yaaaa, nilede sinir oldum o hareketlerinden ötürü:dilcikar:

nil çok iri kıyım bi kız ya öyle olmak isteyen var mı aranızda aslında güzel kız ama vücut çok iri

nil kendı dıyo seyda hanım neye fenalastı anlamadım dıye sonra kendı basladı hungur hungur aglamaya..hepsı bı garıp...

bence ümit de nilden elektrik aldı ama piyasayı etkilememek için ilgisiz gibi davranıyo.nede olsa bi hayran kitlesi oluşmuştur....

X