- 29 Mayıs 2008
- 184
- 71
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
galıba masanın ustune serdıgı tülü daha once sacına falan takmıstı..ben oyle dusundum cunku o kadar kıl hıc normal degıl....
galıba masanın ustune serdıgı tülü daha once sacına falan takmıstı..ben oyle dusundum cunku o kadar kıl hıc normal degıl....
Gördükleri de uyarılıyor...Bayram gibi olsun diye...bu program önce çekildi yani bayramdan önce mi bak sen şunlara nasılda bayram gibi rol yapıyorlar gördükleriyle bayramlaşıyorlar felan:teytey:
kıllardan sonra birisi "sofra da kıllaştı" dedi...koptum orda
yok ya herkesin kendi evi arkadaşlar önceki programlardan da hatrladığım kadarıyla aynı yani o bu değil de nil bu ümit e fena yazıyo galiba
olay olay neydı bugunku durum ya ınsanın basına gelebılecek en kotuseyler geldı okadar ozensızdıkı mutfakta okadar kıl cıkması cok normal ellerini bi agzına bı yemege daldırdı bıseyler haslayıp yere koyuyo tabı kıl duser masa ortusu yerlerde gezıyo cok kotuydu gercekten demekkı yasla tecrube olmuyomus
Sanırım mağmaya kadar inerdimhahahaha olabilir:roflol:. bide tülü kaldırırken diyoki; kaldıralım temiz temiz:))))
bu arada aynısı sizin başınıza gelse naparsınız kızlar:1no2: ben herhalde yerin dibini açar bizzat kendim girerim
evet ümit o benim kardeşim diyor nilde dün akşam bakıyordu olamazmı yani falan diyor nasıl dans ediyorlar hemen :roflol: ümit masadan kalkınca bir bakış attı nil ümit masaya geri döndü:mymeka:
yaw ümit evli değilmi yaaaa, nilede sinir oldum o hareketlerinden ötürü:dilcikar: