Yemekteyiz - Show Tv

Dün ilk kez izledim yarışmayı.Gündüz Naim akşam da Nil'in programı vardı.Naim çok hoş,o kadar yemeği ne kadar çabuk yaptı öyle.Nil de herkesi eleştiriyor ama kendisi bir şey yapamadı.Aç insana yağlı,pastırmalı börek ikram etti.Bir de kapıda çikolata ikramı çok tuhaftı bence.Hem girişte hem çıkışta.İnsanlar bir otursun öyle ikram edersin,değil mi?Şeyda da çok gıcık bir tip,çalışmayanlar sanki yemek yapmıyor evlerinde.Neyse,bugün de gıcık edecek yine ama onun programını izlemek isterdim.Ev hanımı ama garson tutmuş ikram için.

Yarışmanın formatında var galiba....Bir iki yarışmacı ayakkabısız almıştı içeri galiba..
Çünkü facebookta katılan yarışmacıların dediğine göre kendi istekleri dışında oluyor ve de evin her tarafını temizlediklerini halıları baştan yıkadıklarını söylüyorlar...
Onca halı yıkanır mı ya...
Hem yarış hem kazanama hem de üstüne üstlük halıları yıka:)
Bazılarının kendi evi değil..
Çünkü yarışmacının işine bakıyorsun hayatına bakıyorsun mümkün değil böyle bir eve sahip olması...Kemancı Nil'in o evi alması keman çalarak mümkün değil..

bence kendi evleridir çünkü evin içinde gayet rahatlar insan başkasının evinde nasıl okadar rahat olabilir
ha kendi evi olmaz kira olur o ayrı
ama bence onların gelirleride iyidir nil hanım ekmeğini sadece keman çalarak kazanmıyordurki

Naim süper bence. Eline yemek yapmak yakışıyo, ayrıca emek veriyor gerçekten. Diğerlerini al birini vur ötekine. Saçmalardan seçmeler izliyorum ve dinliyorum onları izlerken. Bir de Naim'in sesi çok hoş bence...

Bence bu haftada Naim 1. olacak...

bence kendi evleridir çünkü evin içinde gayet rahatlar insan başkasının evinde nasıl okadar rahat olabilir
ha kendi evi olmaz kira olur o ayrı
ama bence onların gelirleride iyidir nil hanım ekmeğini sadece keman çalarak kazanmıyordurki

valla rahatlığına bakılırsadurup düşünmek lazımmmm :roflol:

gereksiz tartışmalar yapılıyor bence naim kazanacak vede hakediyor ümit gecen yarışmada hiç birşey yapamamıştı ki bu seferde yapamaz diye düşünüyom görecez
hakeden alsın yani naim:)

ayakkabılarla girenlere bende kızıyom camurlu çamurlu

Sahra'nın menüsü:

BAŞLANGIÇ:
-terbiyeli yuvalama çorbası
-salata kokteyl

ANA YEMEK:
-şinitzel pirzola
-sürpriz pilav

TATLI:
-çilek şanti
-un helvası

sürpriz pilav kavurmalı olacak galiba...çilek de bulamadı frambuazlı yapacakmış şantiyi...

Sahra hanıma niçin pasaklı muamelesi yapıyorlar yahu, daha ilk yorumlarda hijyenden dem vurmaya başladılar yani mutfak pisde durmuyor CADIARZU

Sahra hanıma niçin pasaklı muamelesi yapıyorlar yahu, daha ilk yorumlarda hijyenden dem vurmaya başladılar yani mutfak pisde durmuyor CADIARZU

ay cnm ya pasaklılığıda geçti bu bimiyorum neden böle yaptı ama ilk programda katiyetle yapmamıştıı:bbo:
ama şimdi bnce bile bile yapıoo anladı birinci olamayıcağını intikam alır gbi herşeye elini sürdü iğrendim wallaa böğğğ-tatlicadiarzu-
rus salatasına ketçap sıktı
un helvasına ne demeli bnce 1000 şahit lazım un helvası demk için
hele o şanti one öle yalap şalap yaptı resmen yaa ıyyyy:dilcikar:

ay cnm ya pasaklılığıda geçti bu bimiyorum neden böle yaptı ama ilk programda katiyetle yapmamıştıı:bbo:
ama şimdi bnce bile bile yapıoo anladı birinci olamayıcağını intikam alır gbi herşeye elini sürdü iğrendim wallaa böğğğ-tatlicadiarzu-
rus salatasına ketçap sıktı
un helvasına ne demeli bnce 1000 şahit lazım un helvası demk için
hele o şanti one öle yalap şalap yaptı resmen yaa ıyyyy:dilcikar:

Bencedefisfisfis

Bende diyodumki kadıncağızın saçları üstlerden bayağı açılmış,seyrelmiş.

Az önce o dökülen saçları kase ve tabaklardan topladılar ya:bbo:

Çok feci çok bu kadarda olmazki canımkafamçokkarıştı

O un helvası nasıl bişey oldu öyle simsiyah:1ninca:

Valla yarışmacılar hijyen konusunda biraz haklılar.
Yalamadığı parmağı kalmadı.Her şeye elini daldırdı.
Ama o kadar saç nerden çıktı anlamadım komplo olabilir mi acaba?

galiba masanın üzerini örttüğü tülde kıllar vardı ki başka ne olabilir acaba:bbo:

ay bayılıyorum bu yarışmaya :roflol:
şu kokoş sahrayı koyacaklarına hasan beyi koysalardı varya yıkılırdık gülmekten
adam resmen standup yaptı kendi başına :KK70:
ata demirere cem yılmaza bile taş çıkarırdı o :KK70:
'Böyle nostaljik masalarda mum ışığında güneş gözlüğü takarım' :smiley-cool:
ay çok komikler hepsi bu haftada ümit yada naim alır bakacağız sengözlerimebaksanab

Komplo olabileceği benim de aklıma geldi.Bu kadar da olmaz çünkü.

Ya zaten herkes hazırlıklı gelmiş. Bir şeyler arıyorlar belli.Tamam yemeği yaparken titiz davranmadı.
Ama bu kadar saç çıkması mantıksız.
Bu arada herkes bir bahaneyle mutfaga gidiyor.
Kararlaştırıp gelmişler.Sahra'yı da hijyen konusundan vuracaklar.

Son düzenleme:
X