Yemekteyiz - Show Tv

Bu akşamki Meksika yemeği müthişti. Sunum harikaydı. Onlar makarna yerken canım çekti. Ağzımın sukarının aktığı bir akşamdı. Muammer'i kutlamak gerek.

kızlar ya ben aç da olsam tok da olsam bu programı izleyince iştahım açılıyo:bbo:
o kaşık çatal sesleri bile beni acıktırmaya yetiyo ve olmadık yemekleri canım çekiyocokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

bu arada bu grupta özgür kazanmalı bence
ilk yarışmacıyı izlemedim ama özgür çok efendi ve güzel yemekler yaptıhihoyyythihoyyyt

su ekın denen kıza acayıp kıl oluyorum..
cok bılmıs hallerde..:mymeka:
sımdıye dek favorım ozgurdu ama sanırım sarı sıbel olucak 1.
goruntulerde herkez olumlu konusuyordu şakkıdı

muammerin yemekleri her telden çalıyordu fajita meksika yemeği, fetuçini makarna italyan mutfak, tatlının adını ezberleyemedim entresan bir tatlı karadenize özgüymüş ama yinede fajita ve fetuçini güzel gözüküyordu canım çekti valla dürüme sarıp sarıp götürdüler bu haftanın birincisi özgür olur diyordum ama sarısın sibel hanımın yemekleri içinde dört dörtlük diyorlar bakalım yarın kim birinci olacak?

Dikkat ettim de bayram programı için hep sivri dilli,dikkat çeken tipleri toplamışlar.Bir yarışma değil de şov programı oldu.

su ekın denen kıza acayıp kıl oluyorum..
cok bılmıs hallerde..:mymeka:
sımdıye dek favorım ozgurdu ama sanırım sarı sıbel olucak 1.
goruntulerde herkez olumlu konusuyordu şakkıdı

ayyynen bende okıza uyuz oluorum kocaman agzıyla cok bıldıgıını sanıp konusuokötükedihüso yuzunun yarısı agız:roflol:

gerçekten muhammer çok komikti sofrada hepsini güldürdü gerçekten " bu tabaklar biticek" faaln gibi ...

birde ekin dikkat ettiyseniz 1 kiloya yakın yağla patlıcanları kızarttı
veeee kalan yağı olduğu gibi lavaboya boşalttı
çok yazık çok bu kadar duyarsızlık olmaz

kızlar geçen gün Özgür lavabonun içindeki pislikleri eliyle temizledi elini yıkamadan kızartma yapmaya devam etti zaten seslendiren adamda söyledi temizliği iyice elden bıraktınız diye
birde yemek yaparken eldiven takmaları bana çok saçma geliyor, normal zamanda takmadıklarına eminim ama sorulunca yoo ben her zaman takıyorum diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…