Yemekteyiz - Show Tv

naim; im çorbasına eşki diyen nesrin hanıma mutfaktaki tepkisi:

sanki yemiş,sanki, bilmiş,sanki yapmış.

bu yarışma için düzmece dendiğinden beri seyretmiyorum arada öyle bakıyorum bi işte denk gelirse yani...
ama dün bayram için kurulan ekibi görünce anam dedim düzmecede olsa kaçmaz bu şenlik...
bayram sofrası ŞEYTAN SOFRA'sına dönmüş....:jeyyar:
yalnız olmazsa olmaz hasan beyide kadroya dahil etmelilerdi bencede kızlar
naimle onu seyretmek çok zevkli olacaktı.............doğrumudur doğrudur laelaelaelaelae

yaa dün neden kavga çıktı izleyemedim.. Yemeğim yoktu kocişten sıfır almamak için yemek yapmam lazımdı. Gece versiyonunu da dizileri izlerken kaçırdım....

dün kız hata üstüne hata yaptı ekmegi unuttu,çorbasını gördünüzmü nasıl kaşar sünüyordu bide herkez eleştiriken buda sırıtıyor saf saf

ayy dün akşamki kıza çok sinir oldum ukala 2 küçük tencerede şerbet yaptı karnıyarıklarda öyle hele revani hayatımda okadar kötüsünü görmedim Allah ın gücüne gitmesinde

daha önce ümiti seyretmedim ama gelen yoğun istekler üzerine bayağı eğlenceli tip galiba
walla bayram haftası inşallah seyredebilirim kaçırmak istemiyorum
tam bayram eğlencesi
kaydirigubbakcemile5:teytey::teytey:

yarışmada onun evine geldiklerinde hareketlerinden dolayı alkollü olduğu konusunda dedikodular olan bir yarışmacı..."üzüm var üzüm yiyin"

Sadece keşke ekmeği unutsaydıııııııııııııııııı
ooofofffff deli etti beni yaaa altı üstü basit yapacağı yemekler herşeyi unuttuuuuuuuuuuuu herşeyiiiiiilaelaelaelaelae
Birde kalktı ben 21 yaşındayım diyooo
Yaw ben 18 yaşındaydım eve misafir aldım millet bayıla bayıla yedi içti
Şimdi yemeğe gelecekleri zaman istediklerini söylüyorlar yaa yapayım diye
Yaşla alakası yok bence
çok kötüydü yaaa berbat etti bütün yemekleri
Ayrıca Sibel hanıma çok fena yüklenip kadını ağlattı yaaa:eek:klava::eek:klava::eek:klava:
Nasıl sinir oldummm
Kulağını açıp dinlemiyor sonra kadını kırıyor
Terbiyesizmiş bayananiknanik
çok sinirlendim ben bu akşam

Bayram özel grubu süper olacak amaaaakaydirigubbakcemile5 çok eğlenicez gibi geldi bana :dance:
Naim ablamız uydurması süpermiş doğrusuuuu
Kemancı sosyete Nil
Umrumda değil Şeyda
Bitki uzmanı bayan Sahra hanım
10 numara adam Ümiiitttt üzüm var Ümit:içelim:

Ama bence Bayaram özel programının FAFORİLERİİİİ
-Hasan bey
-Figen (kuru fasulye yapan)
-Selimhan
-Naim ablamız :)
-Ümit olsaydı süper olurdu kanımca
Format değişti 3 erkek 2 bayan yaptık (naim ablamızla tabiii)

tespitleriniz muhteşem gerçektenn .. hepsine katılıyorumm yorumlarınızın

valla akşamki yarışmacı Özgür iyi,güzel yemekler yaptı eline sağlık ama.
İkide bir yemeği karıştırdığı kepçelerle,yemekleri tadıp yemeği karıştırması hiç hoş değildi...:kızgın:
Başka bir kaşık ta kullanabilirdi..
şakkıdı

evet yaa o öyle yaptıkça dur diye bağırasım geldi..bunu yapan ne ilk ne de son yarışmacı herhalde ...

kim ne derse desin program başladığından beri en eğlendiğim bölüm bu bölüm oldu:roflol:

kızlar bugunku yarısmacı ne yaptı farkettınızmı:1shok: etlerın kanını yıkamadan tencereye attı:1shok: kanlar damlıodu :1shok:

X