Yemekteyiz - Show Tv

amanın( üzüm var ümit,le ,enaim )birbirlerine girmişler.........

kızlar izledinizmi ekmegi unutmuş ekin :roflol:

Sadece keşke ekmeği unutsaydıııııııııııııııııı
ooofofffff deli etti beni yaaa altı üstü basit yapacağı yemekler herşeyi unuttuuuuuuuuuuuu herşeyiiiiiilaelaelaelaelae
Birde kalktı ben 21 yaşındayım diyooo
Yaw ben 18 yaşındaydım eve misafir aldım millet bayıla bayıla yedi içti
Şimdi yemeğe gelecekleri zaman istediklerini söylüyorlar yaa yapayım diye
Yaşla alakası yok bence
çok kötüydü yaaa berbat etti bütün yemekleri
Ayrıca Sibel hanıma çok fena yüklenip kadını ağlattı yaaaklava:klava:klava:
Nasıl sinir oldummm
Kulağını açıp dinlemiyor sonra kadını kırıyor
Terbiyesizmiş bayananiknanik
çok sinirlendim ben bu akşam

Bayram özel grubu süper olacak amaaaakaydirigubbakcemile5 çok eğlenicez gibi geldi bana :dance:
Naim ablamız uydurması süpermiş doğrusuuuu
Kemancı sosyete Nil
Umrumda değil Şeyda
Bitki uzmanı bayan Sahra hanım
10 numara adam Ümiiitttt üzüm var Ümit:içelim:

Ama bence Bayaram özel programının FAFORİLERİİİİ
-Hasan bey
-Figen (kuru fasulye yapan)
-Selimhan
-Naim ablamız :)
-Ümit olsaydı süper olurdu kanımca
Format değişti 3 erkek 2 bayan yaptık (naim ablamızla tabiii)

bugün yarışan genç bayan ekin ..öğrenciymiş nasıl okadar lüks bir evde yaşayıp kendi mutfağımı dekore ettim falan diyor..ben yeni bitirdim öğrenciliği hiç böle birşey görmedim

ayyy evet bayramı iple çekicem ama gözlerim hasan amcayı aradı yaaa o benim faforimdi. arz ederim saygılar.
bumudur budur:))))))

canan hanimdan beklediklerimizi bence hiiiicccc bulamadik.kadin super yorum yapiyor ama yemekleri gorunus bakimindanda hic guzel degildi daha dolu menu ve masa dizayni daha muhtesem olabilirdi patlicanlarida dolma haline getirdi ama cok hafif gorunusu vardi anlayagimiz arkadaslar zenginlik yoktu ki birde yarismada bunlari yapti .sizceCADIARZU

21 yaşında ögrenci yalnız yaşıyor mutfak süper valla bilmiyorum şahibe var gibi bu işin içinde gerçekten

21 yaşında ögrenci yalnız yaşıyor mutfak süper valla bilmiyorum şahibe var gibi bu işin içinde gerçekten

bencede şahibe var baksanıza bayramdaki yarışmacıların hepsi en çok kavga edenler ayrıca naim de var naim zaten ödülü kazanmıştı şahibe olmasa tekrar neden yarışmaya soksunlar

bugün yarışan genç bayan ekin ..öğrenciymiş nasıl okadar lüks bir evde yaşayıp kendi mutfağımı dekore ettim falan diyor..ben yeni bitirdim öğrenciliği hiç böle birşey görmedim

yaa babasının çok parası var
yada ev başkasının programiçin benim diye yalan söyledi...

zaten acayip biriiii.
çorbayı bile nasıl yaptı.. herşeyi unutuyo belliki deneyimi yok vede kağıttan hep kopya çekti.. anlamıyo o bişeyden kendi ekranda görünsün diye çıkmış bence..

ya dün o ekinin masaya servis değil de direk fırın tepsisi ile koyduğu şeylere ne dersiinz
ay inanamadım
özgür bile daha tertipli daha düzenli erkke olarak
birde bayan olcan utan yanii

selimhan ı şu sözleriyle hatırlıyorum.biz ıslak kek bekliyoduk fakat kek ıslak değildi. ama bu cümleyi onun şivesiyle duymak öyle komikki.

pardon şöyle diyodu.biz ıslagh kekh begliyodugh fagath kekh ıslagh degildiii kaydirigubbakcemile3

canım 21 yasında bir kızın mümkünmü nişantaşı gibi bir muhitte düzgün bir evde oturması esmer sibel dedi ya sen şanslısın benim olmayan aileme laf edemezsin sen çok şanslısın senin bir ailen var tabiki aileden gelen bir zenginlik ekin kızımızın evinin güzel olması... Sibel hanımda kimsesizler yurdunda büyümüş o yüzden ona sen aile terbiyesi görmemişsin demesi çok dokundu yemekte ağlamaya başladı ben misafirde sevmem sebebi gelen kişilerin ailesi olması beni incitiyor acıtıyor ben aile görmediğim için dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…