Yemekteyiz - Show Tv

özgür ve esmer sibel dışında hepsi yapmacık bence
esmer sibel biraz özensizdi ama özgür gerçekten muhteşem bir başarı gösterdi, ayrıca bir o kadarda mütevaziydi
diğeri kasıntı geldi bana
hele ki o servis tabağı ağızlı kız, ekin
çok acayip
hiç kendi gibi değil bence
sarışın teyzede canan hanımın taklidi olmuş cidden
diğer beyse snop kasıntı bişey...
umarım özgür alır

Özgür'ün "baş parmağı içe çekeceğiz, sonra istediğimiz kadar hızlı kullanabiliriz bıçağı, bunu askerde öğrendim" dedikten kısa bir süre sonra baş parmağını kesmesi çok komikti :)

bence özgür birinci olucak kaydirigubbakcemile2
olsunda zaten insallah digerleri cok yapmacık
hele muhammer midir nedir gıcık etti beni herseye bi kulp buluyo ya :1closedeyes:

alının ve lütfende gidin diyen ümit var herbalist kadın sahra var, naim ablamız, ismini bilmiyorum tuzda balık pişirmişti servisini hiç ben yapmadım gelen konuklar yapar deyip ordaki bir erkek konuğuna yaptıran zengin kadın, kemancı kız nil var benim hatırladıklarım bunlar hasan beyciğimiz yok...

naim ablamı:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:kıs öldürdün beni süpersin:lepi:

bayram programı epey eğlenceli olacağa benzer hepsi birbirinden uyumsuz yarışmacılar naim şarkı soyluyor, nil göbek atıyor, kokoş hatun bir ara sanırım hastalanmış yatmış birinin evinde, ümit eğlenceli kafasına göre takılan bir tip...

ya bayramdakı eskı yarısmacılarla beraner keşke bide "" mangalın yanına ameriHHan salatası ne alaHa"" diyen selimhanda olsaydı :roflol::roflol: :roflol: :roflol:

ümittttttt 10 numara adam yaa.. cok keyıflı olcaktır emınım :)))

üüüüümiiiiiit:teytey: üüüümiiiiiit:teytey: üüüümiiiiiit:teytey: üüüümiiiit :teytey:

özgür ruhlu adamım benim:teytey::teytey:

şey kızlar acaba yemekteyiz programı akşam benim yazdıklarımı mı okududa "ümit"çiiimi bayram kadrosuna aldı:uhm:hihoyyyt

bayram şenlikli geçecek :teytey:

inşlh bi engel çıkmazda hepsini seyretmek kısmet olur

daha önce ümiti seyretmedim ama gelen yoğun istekler üzerine bayağı eğlenceli tip galiba
walla bayram haftası inşallah seyredebilirim kaçırmak istemiyorum
tam bayram eğlencesi
kaydirigubbakcemile5:teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…