Yemekteyiz - Show Tv

mavis87,yaklaşık 1 yıldır bu yarışmanın Alman kanalındakini izliyorum .arada dağlar kadar fark var o program daha süper..

nil'in şu sözüne çok güldüm..yaşasın en azından canan ablayı ve seldayı geçmişim...:roflol:

Ahmet şok oldu suratı düştü,bende Ahmet kazanır diye düşünmüştüm..:uhm:

bu haftayı özetlemek gerekirse hepsi kaliteli insanlardı ve her yarışmacıya hakkını verdiler..
yemekleride güzel yaptılar bencee hepside önemsedi..
ben begendim bu haftayıı..
gerçi başta ilkerin 1.olacagını hiç düşünmemiştim süpriz oldu..hihoyyyt

Son düzenleme:
gerçektende nilin dediği gibi sonuncu birinci oldu
sürpriz at kazandı:))kaydirigubbakcemile3
ama gerçekten çok efendi adam çokta uğraştı
nil puan almak için iyi ev kızı rolündeydi
canan baştan kaybetti ben gurmeyim diyerek
öyle diyince,birde bilmiş bilmiş konuşunca haliyle herkesin beklentisi fazla oldu ondan
o yüzden 4. oldu bence:1closedeyes:
ahmette iyiydi aslında ama
ilkerin kazanması daha iyi oldu sanki
dikkat ettinizmi
sonuçlar açıklanırken özellikle sevda çok heyecanlıydı
acaba ben birinci olurmuyum düşüncesi mi vardıCADIARZU

önümüzdeki haftaki yarışmacılar gördüğüm kadarıyla düzeysizler
yine kötü bi program bekliyo bizi hanımlar
bakın şuraya yazıyorum:)))senağlama

evet buraya daha öncede yazmıştım ben alman kanalındakini daha çok beğendim öncelikle hediyeleşmeleri ve maa dizaynı çok renkliydi o mumlar taşlar bence daha güzel vox tv'deydi galiba..

Evet alman versiyonu cok güzel. Yemekteyize cok az baktim cünkü ilk baktigimda alman yarismasinla kiyasladigim icin cok sastim. Mesela bir kere yarisan kisi masaya daha dogru yere cekmemisti ve diger yarismacilar yardim etmisti yanlis hatirlamiyorsam.

ya bugun ılkerın yaptıgı yemekler neydı ole :1shok: ahtopatlar karidesler istakozlar ıyyyyyyyyyyylaelaelaelaelae laelaelaelaelae o ahtapotu ayaklarıyla tencereye koydu ıyyyyyyyyyyyyyyyyy

evet yeni yarışmacılar çok seviyesiz ve basit insanlara benziyorlar izlemek pek zevk vermeyecek...

yya bencede şimdiye kadarki yarışmaların içinden en güseliyddi ben çok beğendiim çoktta güzel puanlama yaptılar herkes hak ettiği paunı aldı cananda ben gurneyiim demesedi belki daha yüksek puan alabilirdii kendini iyi anlattı herkesde çok ii olcağı düşüncesine girddi istedikleri gibi çıkmayınnca o tatlılar falan ne dii öle oof ağzzım sulanmışştı vallla

Ne olursa olsun bu haftakiler biraz daha seviyeli,kiber tiplerdi.Hasan beyle kıyaslıyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…