Yemekteyiz - Show Tv

tatlım adam uluslararası bir şirkette ürün müdürüymüş
ayda en az 5000ytl maaş alıyordur o
evini,bebeğin odasını görmedin mi?
ihtiyacı oldugunu sanmıyorum

evet bir medikal şirketi galiba
yeni evli tabiki olacak o kadar
o kazanacak gibi ama
gerçekten ihtiyacı olan kazansın
mesela bir önceki yarışmada mert in kazanmasını çok istedim

ben daha öncekileri bilmiyorum ama bunların paraya maraya ihtiyacı yok evler güzel kılık kıyafet yerinde böylelerini yarışmaya niye sokarlarki ihtiyacı olanları koysalar ya

nil bugun cok ıyıydı walla..o ne tıtızlık oyle kac kere mutfak tezgahını sıldı..aferım a.s

ya bişey sorcam kızlar nil'in vucudu nasıl bi tuhaf duruyor orantısız üstü altına göre fazla gibi bide 25 yaşında durmuyor daha büyük gösteriyor

nil bugün okko dan alışveriş yaptı. acayip pahalı bir yer ama heşeyin en kalitelisi bulunur. kendilerine kalıyor aldıklarının çoğu. hasan beyden biliyorum :) nil den nefret ediyorum gerçekten ama bugün başka biri gibiydi. hangisi gerçek hali anlayamadım. misafirperverdi hakkını vermek lazım. ahmet bey de maşallah 20 yıllık ev kadını gibi. bilmediği şey yok.

tatlım adam uluslararası bir şirkette ürün müdürüymüş
ayda en az 5000ytl maaş alıyordur o
evini,bebeğin odasını görmedin mi?
ihtiyacı oldugunu sanmıyorum

evet ihtiyacı olduğunu sanmıyorum ekranlara çıkabilmek için yapıyorlar ihtiyacı olsa o kadar süper bir evi olmazdı herhalde

evet ya bende şaşırıyorum nasıl o kadar tutuyor aldıkları şeyler ...yazık günah yaaa

rol yapıyorlar ya hele canan hanım o pek beceremiyor haraketleri sahte karabiberi adama (ismini unuttum)sen dök,nil'in evindeyken tütsüyü kaldırın falan kendi kalkamıyor tabi yerinden(tombul ya):roflol:

izliyorum her akşam.
izlenimlerim şunlar

program iş yapsın diye birbirlerini yerden yere vuruyorlar..
güzelim yemeklere kırk çeşit mana buluyorlar maksat reyting tabi ..
gecen hafta sarı bi kız vardı aman Allahım tam bir facia idi. o kızın sofrasını izleyemedim annem baska yeri açmış. yemek yaparken izledim hic bişi bilmiyordu.. herşeyi ilk kez yapıyormus .. kafamçokkarıştı
bu akşam nilin evindeydiler sanırım o kız baya döktürdü ama helal olsun..
kaydirigubbakcemile5

müzik ziyafetide süperdikaydirigubbakcemile3

arkadaşlar gecmiş sayfaları okudumda herkes maddi durumu kötü olanlar katılsın filan demiş.
yahu maddi durumu kötü olan o yemekleri zor bulur. nasıl eleştiri yapsın garibim kaydirigubbakcemile3
bu insanlar süreklı restoranlarda takılan zengin kişiler bence..

alışveriş limiti 400ytl idi 2. hafta aytuğmu ne mangal yapan vardı ya o söylemişti hatta limiti aşıp etleri cebinden para verip almıştı :)

bu hafta format değişmiş ama oldukça kibarlar görgüsüz biri yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…