Yemekteyiz - Show Tv

buhaftaki yarışmacıları puan konusunda kutluyorum dogrusu hepsi hek ettigi sekılde oy kullandı ıyıye ıyı kotuy kotu oy verildi yani hak eden kazandı gecen yarısmalarda bırıncı olmak adına dusuk puanlar verılmıstı buhafta onlara nazaran ıyıydı

ben izlemiştim yavuz seçkinin programını guzel ve komıktı ama cok gec cıkıyor pek ızleyemıyorum ama hasan beyı yamıstı ve cok guldum o bolume

ay bu haftakiler valla dahada ilginç.bence bu haftakiler rezil tipler-tatlicadiarzu-

meğer her şey bir illuzyondan ibaretmiş... ve bizler, bir garip kurgunun ortasına düşmüş birer masum çocuk yüzlüymüşüz.

işte "inşaat mühendisi" altuğ:
http://www.oyuncuadresi.com/...lim.aspx?oyuncuid=2759

işte "gıda teknikeri" burcu:
http://www.oyuncuadresi.com/...lim.aspx?oyuncuid=2972

ve daha kim bilir niceleri…

yok ağlamıyorum gözüme toz kaçtı

:1shok::1shok::1shok:aaaaaaa gördüm gördümmm:1shok::1shok: hep dioduk ya bu yarısmadakılerın hepsı rol yapıo show tv anlasmalı secıo dıe :1shok: dogru cıktı yaa:1shok:

yarışmaya başvuran kişiler bir siteye kayıtlı dahi olsa, bunu kendilerini göstermek için bizzat kendileri yapmıştır.
kimse bu krizde gidip bir adama hadi çekim yapalım diye para vermez.
çok merak eden arasın ve seçmelerde istemediğini söylesin.

ayırca ilker bey çok kibardı,keşke öbür adam alsaydı,bebişlerine destek olurdu,ama hakkaten nefisti herşey,deniz mahsulünü heleki o tarz bir kolajı herkes tutturamazdı.

bence de bu hafta ki yarışmacılar oldukça seviyeli kibar insanlardı ve cok adil davrandılar
gelecek haftakileri görmedim ben ya

ben show tv nin tamamen oyuncular sectiğini filan düşünmüyorum
bence tanınmayan ekrana cıkmak isteyen oyuncu şarkıcı tipler başvuruyor kanal da alıyor değişiklik olsun diye
fakat hepsinin oyuncu oldugunu zannetmiyorum mesela bu bariz ev hanımı olan yada söylediği işi gercekten yapan insanlar da var
hepsi oyuncu degi lbence
mesela bu hafta sanırım nil şarkıcı ama 2 bayanın ev hanımı olduğu belli erkeklerde oyuncuya filan benzemiyorlardı

X