Yemekteyiz - Show Tv

yine bu haftakiler pualamada daha adil
öncekiler neydi öyle, 1- 2 veriyorlardı sürekli
bu arada program tam ymek saatinde, ya yemk yapıyo oluyorum
ya da takılıp yapamıyorum, hepsinden canım çekiyor yaaa

kızlar 400 ytl alışveriş limiti vermişler.
2 yıldır da o kız evde tek yaşıyormuş..

yine bu haftakiler pualamada daha adil
öncekiler neydi öyle, 1- 2 veriyorlardı sürekli
bu arada program tam ymek saatinde, ya yemk yapıyo oluyorum
ya da takılıp yapamıyorum, hepsinden canım çekiyor yaaa

evet bende öyle valla tam yemek yapma saati ya izlemeye koyuluyorum yemek yapamıyorum yada yemek yapmaya kalkıyorum izleyemiyorum.

sarı kadının adını unuttum şimdi..herşeyde özellikle kusur arıyo..kısır böyle olmaz diyo..neticede kısır yöresel bi meze değil..türkiyedeki 81 vilayetin kısırı ayrı olur..yani kısırın tam olarak belli bi tarifi yokki..sen kendi yaptığına kısır böyle olur bu budur dersin,öteki hayır efendim kısırın aslı budur der..ucu yok yani..çok ukala tavırları var zaten hiçs evmedim o sarıyı..nilin tatlısı tatlı değildi,meyve salatasıydı bence yada püresi..ama gerçekten şaşırttı herkesi..ben hariç...çünkü Adanalı olupta yemekleri lezzetsiz olanı bilmiyorum..isterse dadılara büyümüş olsun mutlaka eline bi beceri geçiyo Adanalıların..eşim adanalı ordan biliyorum :)) Ahmet bey favorim

evet bencede ahmet bey özellikle sofra düzeni ordaki pek çok hanımdan daha güzeldi ama bir önceki yarışmadaki naim beyin düzeni gibisi yoktu bence

zaten ahmet kazanacak belli oldu.ilkerin programını özetlerden gördüm pek beğenilmeyecek ahmetin kazanması kesin oldu.evet ya o sarı kadın kendi nasıl yapıyorsa en iyisinin ve doğrusunun o olduğunu sanıyor.

nil kendini pazarlamak için bu yarışmaya girdğini dün orataya serdi bence.
kazandığı tek nokta genel ve sevilen şeyler yapmış olması
yemekten çok eğlence kısmı sürdü ama
aferin ekstraları artar,krişzde bedava reklam
adanalıyım diye, şu kültürün çocuğuyum diye dolanıyor,ama 23 yaşında kendine ev açıp barlarda şarkı söylecek kadar da rahat!!!
valla ben gece çıkmaya izin bile alamıyorum..
çok ironik ve çelişkili bir kız..sevemedim.

inşallah ahmet veya sevda hanım alır demiştim ama ahmet alıcak ve bebişine harcıycak inşallah:)

niye canım herkezin yöresel yemekleri ayrı herkez kendi yöresine ait yemekler yaparlar

hanımlar dün dikkat ettinizmi bugünki kel ev sahibi adını hatırlayamadım
hani şu denizi seven
nil kema n çalarken hayran hayran baktı
kameramamn da farlketmiş olucakki onu zumladı

Ben yemekteyiz programini begenmiyorum cünkü yarismacilar bu yarismayi hic ciddiye almiyorlar. Ben almanyada yasiyorum ve yamakteyiz yarismasinin alman versionuna coktan beri bakiyorum ve iki program arasinda o kadar cok fark var ki. Alman versionuna bakanlar ne demek istedigimi bilirler...

ilk defa bu haftayı beğendim....kimse kimsenin üzerine saygısızca gitmedi..sadece yemeklere puan verdi herkes...ben 1. olmak istiyorum o yüzden puanım 1 diyen çıkmadı en azından..ve saygı çerçevesi içinde geçti..hep böyle olsa daha çok izlenir...

bende tam aksine türk versiyonunu daha çok beğendim
almanlardan baygınlık geldi çoktandırda izlemiyorum
zaten yemekleri bişeye benzemiyor herşeyin içinde döküyorlar kırmızı şarabı al sana yemek :dilcikar:

ben ahmet beyin kazanmasını isterdim ama ilker bey kazandı
ama adama helal olsun çok güzel yaptı balık çeşitlerini yanlız sonradan halk müziği konseri hiç eğlenceli değildi
dün nilin eğlencesi daha güzeldi bence
ama nil çok gıcık ya tatlının yanına ekmek istedi üzerine sürüp yiyecekmiş çok saygısız
yiyorlar yiyorlar ondan sonra yok beğenmedim yok aç kaldım

ben ahmet birinci olur diyordum ama ilker birinci oldu adam öyle soğuktuki insan ssevinir yaaa :roflol:
ben olsam gülmekten birinci olduğumu söyleyemezdim...

İlker'in kazanması iyi oldu bence bu hafta. Çok emek sarfetmişti ve çok saygılıydı devamlı herkese. Tabi biz yemeklerin tadına bakamayınca daha çok huyları etkiliyor haliyle fikirlerimizi. :)

Ahmet nasıl durust ya verdı 8 puanı ,dıger yarısmacılar ben bırıncı olmak ıstıyorum dıyerek hep bırbırlerıne dusuk verıyolardı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…