Yemekteyiz - Show Tv

nilin o dudağı nasıl bişe ya yarısıda ewde kalmış gibi yaa çok uyuz biri bence

Bu başlığı geç gördüm. Belki yazılmış olabilir ama ben şahsen geçen haftaki yarışmada naim ve nikanın kazanılan parayı kırıştığını düşünüyorum...:)))

nil 25 yaşındaymış daha büyük gösteriyo. vede çok yapay geliyo bana. bi onu sevmedim bu hafta.

o nil tam kibarlık budalası çok yapmacık, bugün de çok rüküştü ayrıca etekmiydi o altındaki gördünüz mü?
ama bu haftakiler diğerlerine göre biraz daha iyi sanki

bu haftaki yarışmacılar önceki haftakilere oranla biraz daha kaliteli
gibime geldi..ne dersiniz.
en azından birinci olucaz diye puandan kısmıyo hiçbiri
yapılan emeğe bi saygı var
en düşük 5 veriyolar

yarışmacılar bugünki bölümün sonunda izledim
yarın nildeler
evinde çok daha farklı yani başka bideyişle iyi buluyolar nili
bakalım yarın nası sürprizler bekliyo bizi

yaw kızlar ne kadar dıkkatlısınız nılın dudagını bıle farketmıssınızsırnaşık şey yarın bı dıkkat edıyım bakalım

canım farkedilmeyecek gibi değilki dün yaprak dökümü izlerken ordaki ceyda karekteri başak sayının da üst dudağı aynı nil gibiydi ama bir programa cıktıgında silikon yok kendi dudaklarım demişti hatta köfte dudaklı falan demişlerdi bugun dısarı cıkacam programın ancak sonlarına yetişirim sızlerden yorumlar akşam okurum...

evet kızlar bende katılıyorum sıze nıl cok uyuz gecen bolumdede nıkayla naıme sınır olmustum hepsı rol yapıyor:):) bakalım bu aksam neler olcak nilin keman calması hostu ondan hıc beklemezdım valla

bu haftaki yarışmacılar da çok sıkıcılar yaa içim bayılıyor izlerken hatta dün izlemedim müptelası olduğum halde.Naim maim falan hem sinir oluyodum ama hiç değilse vakit geçiriyodum

bu hafta cidden çok sıkıcılar hayat emaresi yok bunlarda anacım

hanımlar değişik bişey yapmak istyorum
yemekteyizi ayn formatıyla kkda geyik sohbeti olarak açıcam 5kişi katılırmı
her hafta değştiririz kişileri
bakın konuyu açıyorum katılmak isteyenlet-r yazsın lütfen
geyik sohbeti bölümünde konu

kalas nil fazla kilolarını saklamakta çok başarılı 10 üzerinden 9 veriyorum
bu arada ballı muzlu hurmaya bayılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…