Yemekteyiz - Show Tv

kız şimdi naime olan ilgisinden bahsetçek ya açık açık baksanıza neler sölüyo...naim onun için ayrıymış.......

bence naımın yaptıgı yemekler hiç guzel degıl ben yemeklerde asla seker kullanmadıgım için bana pek hıtap etmıyor yaptıgı yemekler

aa çok ayıp etti ama nesrin ya evden ayrılmak çok saçmaydı son dakikada.........

damak tadı herkesin çok farklı doğru mesela burda da bazı arkadaşlar naim in zeytinyağlılara koyduğu sekeri eleştirmişler zeytinyağlı yemekler bir iki küp şeker atılırki yemek lezzetli olsun diye tariflerde bile öyle geçiyor... nesrin in konuşmalarıyla çok dalga geçti naim eşki demesine ekşi denir ona dedi sonra barbunya fasulyesi için tane tane olmuş demesi gerekirken dane dane dedi...

bu insanlar yarışma için değilde arkadaş olarak bir yemekte buluşsaydı eminim ki o kadar gereksiz ve kötü eleştiri yerine 'ellerine sağlık,çok güzel olmuş,nasıl yaptın vs..'gibi iltifatlar ederlerdi birbirlerine.en baştan eleştirme niyetiyle oturuyorlar zaten sofraya en sevdiği yemeği yapsanız dahi mutlaka bir kusur bulurlar.gerçi hepsi kurmaca bir arkadaşım bbgye katılıcaktı seçildi ama son anda geri döndü böyle yarışmalarda kimse tam olarak içinden geldiği gibi davranmıyor format ne gerektiriyorsa o.gerçi böyle sansosyonel şeyler olmasa bu kadar ilgi görmez

aynı şeylkere bende dikkat ettim canım...zaten nesrin geldiginde gergindi yüzünede yansımıştı.............

nesrin denen kadını hiç sevmemiştim
demogoji yaptı ben köylüyüm sen şehirlisin tabi dedi
nesrin hanım hepimiz köyden çıktık
ama kendimizi geliştiriyoruz
ben oraya hadi gali gelin bakam kalim desem balıkesir ağzı ile olur mu?
sen de göç ettiysen istanbula kültürünü arttır
ev hanımlarını küçümsedi bir kere ben o an o nesrin denen kadını silmiştim
kültür öyle evini süslemekle olmuyor
şehire geldin demek ağzını düzelt tv karşısındasın

Yarışma artık formatını kaybetti bence ya...
Resmen ikili oynuyorlar.
Resmen birbirlerini yerin dibine sokmaya çalışıyolar.
Yemeklerle alakası yok bence hiç kimse adil davranmıyor.
Baksanıza beğenilmediği halde güzel deniliyorsa güzel olduğu haldede sırf puan vermemek için güzel değil diyorlar bence.
Herkes kötü eleştiri yapıp puanlarını düşürmek için uğraşıo bence.

nesrin nerde kızlar sonuçlar açıklanırken açtım yoktu o nereye gitti niye gitti

gelecek haftanın yarışmacıları sanki daha iyi ,sakin ve kaliteli görünüyor bence :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…