Yemekteyiz - Show Tv

naimin performansına ağzım açık kaldı vallahi bravooo sadece o kadar şekere taktım ben hiç sevmem şeker yemeklerde bir kesme olsa neyse 4 yemek kaşığı ıııyyk ama en kusursuz menü onunki gibi görünüyor hatta yarışmanın başından beri en favorim oldu beyzaaaaadeciik alkıııışşşşş :)

patlıcanları bırak canım yumurtaları da yıkamadı kırdıktan sonra ellerini de:1no2: köfte yoğurdu o ellerle
ama en güzel menü ve sofra düzeni Naim kızımızda:roflol:

naim eldivenleri çıkardı ıspanakları yıkamadı ay kumlu olur o çorba :roflol:

Ben bu sarı yellozu yolarım vallaaa ben çok beğendimmmmmmm çorbayı.
Sonrada aslında hiç beğenmedim naimi korumak için masadaydım demez mi sık gırtlağını at bi kenara:)
Sanki 40 yıllık dostu.

ayy şuanda program varr naim döktürdü vaLLa yaa :roflol:
markete giderken giydiği takım nasıLdı ama :jeyyar:
bayıLdım ben şahsenn :roflol:
ama sofrası çok şık cidden evi de öLe cokacimcoook
bakaLım 1. kim oLacakkk :sm_confused:

vay vay nesrin hanım neymiş aferin nesrin ve mert açıkça söylediler ama şu sarı gacı iki yüzlü

oy oy oy şimdi saç başa girecekler bunlar evlerinde kurmuş kurmuş gelmiş mert direk beğenmedim deyip kesti olayı nesrin de bu çorbayı kim olsa içmez şeklinde girdi olaya ama naim de ev sahibi olarak daha olgun davranmalı özellikle şivesiyle ilgili konuşması hiç hoş değildi ayıp yani alkışlarımı geri aldım cık cık cık

ya sarı yellozzla kırığın arasında bişi geçti herhaldee naime naim dio başka bişi demio hep oınu kolluyo :KK70:

Yaa nesrin denen kadın hiç eleştiri kaldıramıyo ve tavırları çok sinir bozucu... Sırf önceki gün kendisi eleştirildi diye adamın üstüne gidiyo bence

ahahaha nikayı duydunuz mu "ben de bu yarışmadaysam yaşımın lafı edilmemeli 5yaş 10yaş ne farkeder aynı yarışmadayız" gibi bişey dedi :KK70::KK70:

daha evelsi gün "yaa ben 18yaşındayım amaaaaa"....diyodu yemeklerine bahane sunarken :KK70:

yapılışına bakarsan (şeker dışında ) yemeklerin beğenilmemesi beni şaşırttı ben anlamadım gitti vallahi herkesin damak lezzeti farklı gerçektende riskli bir durum şimdi düşünüyorum da yemekli misafir almaktan korkar oldum şimdiye kadar kimse yüzüme birşey demedi ama atış serbest olsa idi kimbilir neler söleyecekti herkes korkuooom beeeeeeeen :1shok: :tomato:

X