Yemekteyiz - Show Tv

naim bacı mı​
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

nika ne yersin canım
tokat yerim:mymeka:
onuda sevmezsem temiz bir dayak yerimm:sm_cool::dance:

hahahaha çok doğru valla:roflol::roflol::roflol: bu yarışmanın görüp görebileceği en gıcık isimler. hele naim varya naim aman Allah düşmanımın sofrasına oturtmasın onu:))))

akşama görecez bakalım ne yapacak....ben olsam sırf ona inat hep yüzümü buruştururdum yemeklerini tadarken

bende izliyorum
akşam naim neyapacak çok merak eidyorum
evini yemeklerini
yoruma açık bir adam.

Valla gülmek için birebir bir program.

Bu hafta 5 kız yarışır gibi bi halleri var ya tamam Mert biraz daha içten dürüst olduğu gibi gözüksede o ne öyle süpürge saçlar

Naim zaten kelimeleri yuvarlaya yuvarlaya kendine benzetti yaw şimdi böyle yazıyorumda böyle dedik diye dava açmazlar herhalde demi ama göz var izan var kardeşim hiç erkeğe benzemiyor ki :)

Heleki Nikamıdır mikamıdır nedir neydi yarışmacılarda mide bırakmadıki kesin acile kaldırmışlardır hepsini Hele bide tamara konserve aç, tamara soğan doğra salata yapacağım tamaraaa çişim geldi tuvalete götür beni yok zıkkımın kökü diyesi geliyor insanın içinden.

Bukadar birbirine zıt karakterleri nasıl seçip biraraya getiriyorlar yorum yapmamak elde değil, bu haftaki yarışmacılardan nesrin hanıma gıcık oldum doğrusu o ne ya herşeyin en iyisini ben bilirim ben yaparım havalarında ama, hiçmi hiç! bugün naim ne yemekler yapacak beğendirebilecekmi çok merak ediyorum umarım nesrin hanım birinci olmaz.

sanki en güzel sofrayı menüyü aydın kılıklı olan yapacak gibi ha kızlar...

tarhanasına bilem eli değmiş adamın bravo valla!

bakalım kim kazanacak..

insan gibi yorumlar,adap bilen insanlar olacagını bilsem ben de katılırdım 10.000ooohhh...

menüsüyle iyi ama her şeye şeker koyuyor :bbo:ben pek sevmem şeker katmayı

yaprakları marketten almamalıydı..kesin çok tuzlu ve karttır onlar...semt pazarından alsaydı keşke yaprağı...emeği boşa gidecek...

dolmaları düdüklüde yapsaydı daha çabuk pişerdi

Son düzenleme:
yaa bu kadın ayyy pardon bu adam diyecektim :)) marifetliye benziyor,yaprak bile sarıyor baksanıza hemde titiz....

valla kızlar gördüğüm kadarıyla bu haftakiler içinde en beceriklisi naim. eline de yakışıyo anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…