Yemekteyiz - Show Tv

nika-naim ikilisi birbirini çok tutuyor belli baksanıza güzel olmadığı halde güzel beğendim diyor...
mert dahah fazla büyütmeden kapattı konuyu
bende 1. nesrin hanım olmalıydı ne olursa olsun naim temizlikten bahsediyor sarmaları tabağa yerleştirirken niye eldiven kullanmadı
birde diyorki sizin için gümüşlerimi çıkarttım sanki zorla çıkarttırdılar
tatlı içinde kristallere koydu gördünüzmüü:roflol:

gelecek haktafi yarışmacılar biraz iyi görünüyor :roflol:

birde diyorki ben yapmacık davranadım sevmem öyle yapanları diyor

zeytinyağlılara bir iki adet hadi olmadı bir yemek kaşığı şeker atarsınız..bir servis tabağı dolusu dolmanın içine 3,5 tepeleme yemek kaşığı şeker koyarsanız üztüne dondurma koyup yemek gerekir sanırım.. gece kulubu formatında iş yaptı yani naim:) içkiyi kudurtan mezeler formundaydı yemekleri..
ayrıca eşki kelimesini ekşi diye düzeltmesi görgüsüzlük ötesiydi.. elbette bunun doğrusunu söyleyen de bilir. nesrin hanımı çok sade buluyorum ben,saf bir ev hanımı..
bence naim tam bir mahallle hanımı havasında idi.
nika nın yanağından makas alması çok hoşuna gitti ki, on puan verdi diyorum..

keşke mert alsaydı
ya da nesrin hanım

ikiyüzlü değillerdi

ve naim o kadar yanar döner ki, nika bile, onun arkasaından, onun kadar konuşmadı valla!

ayrıca sofrası evet şıktı,ama ortaya döşenen servis peçetsi çok saçma duruyordu..biraz mantığı da saçma geldi..

artık fön parasına gider o on bin ytl :)
bari nika anlaşma yapsaydı, saçımın dip boyasını yap,sana on vereyim diye:):):)

nesrinde cok soguk ne yapacagını şaşırdı durdu,burcu ilk başta acımasız olcagını soylemişti ama politik oldu arkadan konuştu digerlerinin lafının arkasına sıgındı,nika zaten nötr bi insan sadece beden var,içi boş olduktan sonra.... mert iyiydi ama gercekten pisti buda tek ve bekar olmasından kaynaklı hoş görmek lazım:) önümüzdeki hafta yarışmacıları normal insanlar onun icin,bu haftadan sonra daha ilginç insanlar beklerdim pek bişey cıkmaz bu hafta:))))))) alıştık demagojı streteji yapmacıklık,artık normali kaldırmaz beni:))

aynen canım böyle alıştık normali kaldırmaz :roflol:

bu naim'de biraz kesin var.g string giymiş eşofmanın altına sanki
kaydirigubbakcemile3:1shok:

skandal nesrin yarışmayı terketti -tatlicadiarzu-:eek:
naim çok gıcık birisiydi ama gerçekten yemekleri çorba dışında güzele benziyordu
ayrıca mutfağı ve yemek tabakları çok güzeldi
sunumuda güzeldi
benim diyen hatundan iyi yemek yaptı :hooray:
naim bacumuz

naım gercekten cok guzel hazırlanmıstı ..masası , ikramı ben cok begendım..ama yınede nesrın hanımın bırıncı olmasını ısterdım ..nıka gıcıgı bırıncı yaptı kankasını...

nedense hep gelenler gideni aratıyo..bence ilk yarışmacılar daha iyiydi..daha saygılıydılar..giderek show yapıolar..

bencede naimde var birseyler cok gıcık ama bencıl aynı zamanda içi boş nika birinci yaptı işte en cok nikanın yemeklerını begendim diyor cok yemek yaptı sanki pılav et o kadarınıda yardım alarak tabii
ya sarmaya o kadar seker konurmu tatlı oldu valla

olay anlaşılmıştır kendine iddasız bir yarışmacıyı yandaş seçeceksin ona canım cicim gaz vereceksin o sana 10 tam puanı verecek ve birinci olacaksın. birde format deyip duruyorlar ya bizde eleştiriyoruz işte şöyle sahte böyle kötü diye programların yapımcıları ve ekip sizi öyle bir empoze ediyorlar ki siz sizlikden çıkıyorsunuz en basiti ben programın birine telefonla bağlanmıştım bir saat bana şu denecek sen şöyle cvb ver canlı ol eğlenceli ol aksiyon yap rütük kurallarını çiğneme vs vs vs gibi şeyler anlattılar ben ne diyeceğimi şaştım resmen saçmaladıkça saçmaladım. bu telefona bağlananlar ne saçma konuşuyor hiç mi akıllı olmaz aralarında derdim eskiden sonra tekrarda kendimi izleyince yerin dibine girdiiiim berbattı o yüzden biraz da anlıyorum bu insanları :1no2:

eşki değil ekşiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ya inanmıyorum nika nasılda 10 puan verdi şaştım kaldım..nesrine üzüldüm.
kızlar nail o deri pufun üzerine nasıl uzandı ama ,boylu boyunca selvi boylum benimmmmm:roflol:

bu naim'de biraz kesin var.g string giymiş eşofmanın altına sanki
kaydirigubbakcemile3:1shok:

Maşallah bacım nelere dikkat etmişsiniz yaw.:nazar:
Ben demiştim ama bu nika bu naimi birinci yapar diye.
Neyse hayırlı uğurlu olsun.
Sırada ki grup gelsin piilliizzz...
:kahve:

eşki değil ekşiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ya inanmıyorum nika nasılda 10 puan verdi şaştım kaldım..nesrine üzüldüm.
kızlar nail o deri pufun üzerine nasıl uzandı ama ,boylu boyunca selvi boylum benimmmmm:roflol:

alemsin dağ çiçeğim bi an gözümün önüne geldi de kendini atması koltuğa koptum yine

:sm_cool::sm_cool:

dolmaya şekermi konuyormuş ilk defa duydum aman one şekerli şekerli

Şekercim zeytinyağlı yemeklere atılırya eccikk şeker bilmiyon mu?:1closedeyes:
arkadaşlar onu diyo. bizim naimcik biraz abartmış ben göremedim oraları.
kaydirigubbakcemile2

X