Yemekteyiz - Show Tv

benimde en çok merak ettiğim naimdi bakalım göreceğiz ne yapacak çünkü çok yorunm yapmıştı birde temizlik eminim evide tozludur genelde mana edenler öyle oluyorlarzaten bir topa benziyoda :roflol::mymeka:

ilk önce özenmiştim keşke yarışmaya girebilsem diye dün gece izledikten sonra bazı insanların bencil anlayışssız kişiliksi,z olduğuna inandım tamam yarışmadasında insan birini bukadarmı eleştirir bakalım akşam ne olacak

Allahım o naimin lolipopun ağzına birşey attığında suratının o şekline sinir oluyorum.valla benim evimde olsa boğarım .nikanın şımarıklığı bu kız ne yer bilmiyorum .biyonik herhalde burcu intikam alıyor nesrin zaten alem keşke mert kazansaydı.bakalım naim ne yapacak:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Allahım Allahım bu haftakiler ne böyle fisfisfis

nika kendi 1 paket pirinçten 5 kişiye pilav yaptı veya içine 250 gr tereyağ koydu veya tamarasından yardım istedi.bide üstüne kalkıp nesrin hanımı eleştirdi.yaptıklarını beğenmedi.

mert dün akşam sessiz sedasız oturdu..nesrin hanımın kendisini unutmasınada acayip bozuldu o halde bile 5 puan verdi helal olsun yinede..

burcuyu çözemedim ama oda mırın kırın herşeye bahane buluyor..

naime söyleyecek çok şey var..bir kere insanlar sahte diyor..burcu görmeden eliyle hareket yapıyor.bilip bilmeden konusuyor diyor..puanlama yaparken nesrin hanıma sahte dedi..tüm hafta boyunca nikaya kur yaptı durdu..çatla bıçak söle olur..yemekler böle olur..yemek yerken gözlerini kırpıştırması bile sinir etti beni..bu akşam ne yapacak bakalım o kasıntılıkla kaydirigubbakcemile

nesrin hanıma da çok ısındığım sölenemez ama yaptığı yemekler itibariyle bu haftanın birincisi o görünüyor :1rolleyes:

Tüh ya ben Mert kazansın istiyodum ihtiyacı var gibiydi çocuğun.
Nesrin de emek verdi ama durumu iyi görünüyo.
Bu saatten sonra Nesrin dicem. Lolipop Naim olmasın.
Ay akşam neydi öle yaa gıcıııkkk. Sankim nerenin jürisi.:mymeka:
Mert garibim kuzu kuzu oturdu orda :teselli: zaten çocuğuda unuttu nesrin akıllısı.
Neyse akşam dananın kuyruğu kopacak.

"Ay servis kaşıklarını unuttum" diyecek yarın akşam.Nasıl bir tiptir ya.Anlayamadım kimliğini.-tatlicadiarzu-

ahahaha emin ol O da farkında değil kimliğinin... Kadın mı oalyım, erkek mi derken ortadan bakıooo bizeee uhohuhuhuhohohoh ayy kopuorum bu tipleri gördükçe.. işin garibi bunlar kadın özentisi,yani kadınlar daha çok iş yapıo müzik sektöründe die çıktılar;ulen bunnar çıktı çıkalı kadınlarında bi kıymeti kalmadı!! valla bunlar daha kıymetli oldu ahahahah elimi nereye atsam bunlar var yaww ahahahahaha hele erdek'te(bandırma) bütün yaz bunların çıkamdığı yer yokk ahahahahah komiklerrrr... bi bu yarışmaya katılmamışlardı, o da oldu tam oldu muhauahauahaua sırnaşık şey

ahahahaha tamara sen bizim herşeyimizsin!!!! tamara Türkiye seninle gurur duyuyorrrrrrrrrr!!!! tamoşşşşş

benimde en çok merak ettiğim naimdi bakalım göreceğiz ne yapacak çünkü çok yorunm yapmıştı birde temizlik eminim evide tozludur genelde mana edenler öyle oluyorlarzaten bir topa benziyoda :roflol::mymeka:

yaaa ben bi reklamda görmüştüm tozlu deği levi deeee ahahahah koltukları çok komikk ahahaha böle parlak kadifedennn ansı erkek evi anlamadım ohauahahaha böle ortada bi puf vardı yastığı kucağına alıp o pufun üstüne bi atlayışı vardı koptummmmm ahahahaha banu alkan gibimmmdiiiiiii ahahahahahasırnaşık şey:roflol::sm_cool::roflol:sırnaşık şey

nikaya sinir olduuuuum, matar sevmem, barbunya sevmem, limon sevmem, onu yemem bunu yemem. neyle yaşıyor acaba. herkes ne kadar önyargılı yaa, gören de bunları yemek gurmesi falan zanneder

bu akşam naim bacımızın sofrasındayız. dolma bilem sarmış. fatih ürek tarzı bişey bu. garı mı? herüf mü? bi türlü kestiremedim. sanırım ortası. yani karma olduğuna karar vedim. e bi yandanda mikaya sulanıyo gibi. baktıki kız zengin. maddiyatla cinsiyet arası sıkıştı kaldı naim bacımız. neyse bakalım bu akşam neler olacak?

amannn dandikten bi program ama izLettiriyoda kendini hee :roflol:
bikere zaten format hataLı değiL mi kızLar yaa?? Herkes birbirine puan veriyo hem yarışmacı hem jüriLer ne saçmaLıkk klava:
beğenseLer biLe yemekLerini az puan verirLer çakaLLar :smiley-cool:
ama o fırça kafaLı adamı unutamıyorum yerden bitme ne dediği beLLi değiL o bıyıkLarLa sırnaşık şey

nikaya sinir olduuuuum, matar sevmem, barbunya sevmem, limon sevmem, onu yemem bunu yemem. neyle yaşıyor acaba. herkes ne kadar önyargılı yaa, gören de bunları yemek gurmesi falan zanneder

o yani barbi bebek ( çakma barbi):CüvCüv: sadece makarna severmişş makarna yiyormuş ablasııı
klava:

bunların hepsı uyuz gercekten ya nıka salagı kendı aksamında mıllet ne dese agzının payını verdı dunde kadına yok cok gergındı herkese elestırılerı yuzunden kızdı dıyor..be salak senıde gorduk........:mymeka:

bencede ne yazıkkı naım bırıncı olucak nıka salagı fazla puan verıcek...
ama kadının hakkını yedıler tabı mertınde mertte super yapmıstı balıgı....:teselli:

dahada nıka ben kendıme rakıp tanımıyorum dıyoya rakıbım yok dıyo ya pes yanı bacaksız ne yemek yaptnda rakıbın yok tamara sagolsun yoksa otururdun :roflol:

bugün naimm yanii namı diğer (enaim) ne yarışçak..
fatih üreğin kuzeni olur kendisi dermişiiimkaydirigubbakcemile3
dolma saracak bakalım

nika,nın barbunyaya içi gitti aslında
uyuzluğundan yemedi.......

naim:dedikoducu
nika:kültür yozlaşması
nesrin:bunu yaptım şunu yaptım ev hanımları evde boş boş oturuyor deyip kendini bişi zanneden yaşadığı göç ettiği çevreye uyum sağlayamayan kültürel uyumsuzluk sağlayan bir kadın modeli...
hayatımda görmek istemediğim kişilik modelleri
lütfen psikoloji biliminde 3N kişilik modeli kuramı çıksın :smiley-cool:
çünkü üçününde baş harfi N ile başlıyor :roflol:

nesrini seyredemedim ya.neysa özetini verirler bu gün.ya o küçük kızı ben olsam hiç dikkate almamm bile.zaten onu dikkate alan bir kişi var oda naim bacı.(biri naim bacı demiş çok hoşuma gitti).çocukla çocuk oluyo resmen.naimin aklıda o kadar heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…