Yemekteyiz - Show Tv

yarınki proğramı çok merak ediyorum o kadar eleştirdiki acaba kendisi Naim ne yapıp şaşırtacak bakalım inş kazanmaz :Saruboceq:

ya bi insan evladı bukadarmı uyuz olur yaaaa. herşeye bikusur buluyo milletin yüzüne gülüp arkasından taklitlerini yapıyo. inşallah naim kazanmaz. zaten o saçlarınada fön çekiyoya muhteşem oluyo ayrı bi medeniyet taşıyo kafasında:))))))

ayy bu enaim ne uyuz bir tip
yayla çorbasına arpa şehriye koyarmış tane,tane olurmuş
sevsinler senin çorbanı.anacım herşeyde otorite beyimiz
kendini popstar jürisi sanıyor jelibon.............
armağan çağlayan,la bülent ersoy,dan fazla esinlenmiş..........

yerden bitme, herşeye parası olup, dipboyası yaptırmaya parası yetmeyen o cahil ufaklık kazanmasın!!! lolipop naim, hayatımda gördüğüm en büyük dedikodu makinesi kılıklı şahisyette kazanmasın mümkünse!
en iyisi nesrin hanımdı.
yanlız yaşadığı için ekonomik anlamda ona faydası olsun diye mert te alsın isterdim ama madem nesrinin şansı kalmadı, o ağzı ishal olmuş adam almasın lütfen!!

bu haftadaki yarışmacıların hepsi ayrı ayrı gıcık...
hiçbirini tutmadım ne yalan söyleyeyim...bu hafta faforim yok...

naim beyin açılış konuşması neydi öyle
" ablamız çok şık ,beyaz giymek cesaret ister"

Naim uyuzlukk abidesi her daimmm inşallah karşıma çıkmaz bi gün ümüğünü sıkıveririm yoksa:KK70:D

naim oldukça iştah kesici biri zaten. kim ne yaparsa yapsın bu adam karşındayken hiçbirşeyin tadını alamazsın. midemi bulandırıyor resmen off!

nesrin mutfakta yemekleri hazırlarken ne dedi,
yarışma sona ersin asla bu insanlarla görüşmeyi düşünmüyorum.haklıda kadın..

naim beyin açılış konuşması neydi öyle
" ablamız çok şık ,beyaz giymek cesaret ister"

kızlar naimin farkettiğini siz farkedemedinizmi?nesrin hanımın kıyafeti gerçekten cesaret isteyen bişeydi..altındaki iççamaşırı olduğu gibi gözler önündeydi..-tatlicadiarzu-sanki gece yatmaya giderken giyilebilecek bir şey gibiydi..a.s

ayy bu enaim ne uyuz bir tip
yayla çorbasına arpa şehriye koyarmış tane,tane olurmuş
sevsinler senin çorbanı.anacım herşeyde otorite beyimiz
kendini popstar jürisi sanıyor jelibon.............
armağan çağlayan,la bülent ersoy,dan fazla esinlenmiş..........

çok yaratıcı olmuş yaaaa çok hoşuma gitti "enaim" süpersin dilanaza.s.

gördünüzmüü nika naimi görünce nasıl yüzü güldüü :)) birde nika ne dese naimde aynısını diyoo naim nedese nika ona hak veriyor :)) artıı yarın naimin evine ilk nika gidiyo birde erkenmi geldim diyoo saksıı okadar hava atıyosunda koluna bi saattemi alamadın çakma barbii:)) yalnız nesrinin sinir olduğum bi yönü oluştu bende..."o biberleri ağzıyla kontrol etti ve tekrar dolaba koydu yaa :KK43:( birde etin içine elini soktu aldı yedi oda iğrençtii çoğu şeyi elleriyle yaptı hepp :KK43: kaşıkları yoktu sanırsam evinde bu kadının

Nika güzel kız allah var daha 18 yaşında cıtır..oda kendını gostermeye cıkmıs belkı dızıde falan oynarım hesabı....

Erkeklerın hepsı kaslarını almıs..bırı sporcuyum ayagına tıpsız ayüüüüü..digerı zaten etılerde sahne alıyomus cınsıyetı belırtısız iyiki boyle değil bize gelen misafirler..
daha baslamadan begenmedik diyolar:) o nikaya acayip kıl oldum,acayip tripleri var,biz onun yaşındayken böle miydik yaa,onu da gördük bu akşam ,daha çocuk işte,reklamlarında konuşuyodu öle gıcık gıcık
naim zaten belli yani,yürüyüşü,el hareketleri,etiler,herşeye bi kulp takmasa içi rahat etmiyo
orta yaştaki bayan ayrı gıcık,hiçbişiden haberi yok,memnun etmek mümkün diil
uzun saçlı fena yapmadı yemekleri,en azından çaba gösterdi,ama çok pisti,temiz ellerden çıksa çok daha güzel olabilirdi,ama en ilginci 37 yaşında olması,hiiç göstermiyoo
sanırım en normali ilk günkü bayan,en azından çok kırıcı olmadan eleştirmeye çalışıyo,yemekleri kötüydü o ayrı,onun kazanması mümkün diil 8 puan aldı, bana gelecekler böyle yemek yemeye.. döverim hepsini yeminle resmen dalga geçti diğer yarışmacılarla,bacak show yapmaya çıkmış
junıer banu alkan:))

bizim kış bahçemiz varrr :) yazıkk şamdanlarıda sakarlığıylaa kırdıı :) oha yanii 1 paket tereyağı attı salak yaaa
tamara tamara konservemi açarmısınnnnnnnnn utanmasa tamara sen yemekleri yap ben kuaföre gideyim diyecek

her eve lazım bi tamara tam anlamıyla rezalet... burcunun ve mertiin emeğine yazık... yani tamam burcuda bişey beceremedi ama en azından tamara yoktu onda... Bence yarışmaa seçilecek olanlar önce bir test edilmeli böyle laflara bakılarak seçilmemeli... kıl oldum kıza
18 yaşındasın madem eline et değmemiş
ne işin war yarışmada ne uyuz kız o yaa rahat kıyafetede bakın yemek için çok uygun

ben bu yarişmada tamarayı beğeniyorum... bizede gelsin lüüüüüüüüüüütfen :))))

Son düzenleyen: Moderatör:
Hadi naim göreceğiz seni yarın birde yaprak sarıyordu kesin pişmemiş olur görün bak

naimin yaprak sarması,eminim,kimseyi sarmaz.:sm_cool:
belkim nika yalakalık yapar.
mert zaten intikamını alacak bu gece:mymeka:

X