Yemekteyiz - Show Tv

nesrini seyredemedim ya.neysa özetini verirler bu gün.ya o küçük kızı ben olsam hiç dikkate almamm bile.zaten onu dikkate alan bir kişi var oda naim bacı.(biri naim bacı demiş çok hoşuma gitti).çocukla çocuk oluyo resmen.naimin aklıda o kadar heralde.

naim bacı mı​
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

nika ne yersin canım
tokat yerim:mymeka:
onuda sevmezsem temiz bir dayak yerimm:sm_cool::dance:

naim:dedikoducu
nika:kültür yozlaşması
nesrin:bunu yaptım şunu yaptım ev hanımları evde boş boş oturuyor deyip kendini bişi zanneden yaşadığı göç ettiği çevreye uyum sağlayamayan kültürel uyumsuzluk sağlayan bir kadın modeli...
hayatımda görmek istemediğim kişilik modelleri
lütfen psikoloji biliminde 3N kişilik modeli kuramı çıksın :smiley-cool:
çünkü üçününde baş harfi N ile başlıyor :roflol:

hahahaha çok doğru valla:roflol::roflol::roflol: bu yarışmanın görüp görebileceği en gıcık isimler. hele naim varya naim aman Allah düşmanımın sofrasına oturtmasın onu:))))

akşama görecez bakalım ne yapacak....ben olsam sırf ona inat hep yüzümü buruştururdum yemeklerini tadarken

bende izliyorum
akşam naim neyapacak çok merak eidyorum
evini yemeklerini
yoruma açık bir adam.

Valla gülmek için birebir bir program.

Bu hafta 5 kız yarışır gibi bi halleri var ya tamam Mert biraz daha içten dürüst olduğu gibi gözüksede o ne öyle süpürge saçlar :KK70:

Naim zaten kelimeleri yuvarlaya yuvarlaya kendine benzetti yaw şimdi böyle yazıyorumda böyle dedik diye dava açmazlar herhalde demi:KK70: ama göz var izan var kardeşim hiç erkeğe benzemiyor ki :)

Heleki Nikamıdır mikamıdır nedir neydi yarışmacılarda mide bırakmadıki kesin acile kaldırmışlardır hepsini :KK70: Hele bide tamara konserve aç, tamara soğan doğra salata yapacağım tamaraaa çişim geldi tuvalete götür beni yok zıkkımın kökü diyesi geliyor insanın içinden.

Bukadar birbirine zıt karakterleri nasıl seçip biraraya getiriyorlar yorum yapmamak elde değil, bu haftaki yarışmacılardan nesrin hanıma gıcık oldum doğrusu o ne ya herşeyin en iyisini ben bilirim ben yaparım havalarında ama, hiçmi hiç! bugün naim ne yemekler yapacak beğendirebilecekmi çok merak ediyorum umarım nesrin hanım birinci olmaz.

sanki en güzel sofrayı menüyü aydın kılıklı olan yapacak gibi ha kızlar...

tarhanasına bilem eli değmiş adamın bravo valla!

bakalım kim kazanacak..

insan gibi yorumlar,adap bilen insanlar olacagını bilsem ben de katılırdım :KK70::KK70::KK70::KK70: 10.000ooohhh... :p

yaprakları marketten almamalıydı..kesin çok tuzlu ve karttır onlar...semt pazarından alsaydı keşke yaprağı...emeği boşa gidecek...

dolmaları düdüklüde yapsaydı daha çabuk pişerdi

Son düzenleme:
yaa bu kadın ayyy pardon bu adam diyecektim :)) marifetliye benziyor,yaprak bile sarıyor baksanıza hemde titiz....

valla kızlar gördüğüm kadarıyla bu haftakiler içinde en beceriklisi naim. eline de yakışıyo anacım

X