Yemekteyiz - Show Tv

kaç gündür canım yalancı tavuk gögsü istiyodu yaptım bugunn ama yarısına kakao döktümm bakalım nasıl olacak soğumasını bekliyorumm..

iştee bu yarışma yüzünden kilo alacağızdelikafadulden ...banu hanım yüzünden bende çilekli pasta yaptım iki gündür yiyiyorum cokacimcoook

mükerrem hanım ikiyüzLü gıcık yaa,hiç hazetmedim,çok yapmacık geLdi bana delikafadulden
banu hanım pek cici pek şekerr hihoyyt
sevda hanım sanırım diğeride,o da pek şık pek hoş bi kadın yaww kaydirigubbakcemile2
saLih mıymıy birazz
mirsat da ne biLim iştee şakkıdı
yarışmacı anaLizi yaptım resmenn kaydirigubbakcemile3

25 yaşındayım.çok byük konuşuyorum eğer mükerrem benim annem olsaydı progmandan sonra döverdim onu o ne cadı o ne fettan o ne kibirli bi kadındı öyle yaaa milleti topa tuttu yok çamur yok iğrenç kendine gelincede yemeklerine yapılan eleştirilere ŞOK OLDUM AY İNANMIYOM ŞOK OLDUMMMM bilmem ne hiç haz etmedim kadından

yarışmanın en dengesiz ve ne olduğu bilinmeyen mız mızında sıra..
yarabbim acaba neler yapacak
son gün fragmanında 'SİZE BURDAN Bİ KOYARIM' diye bağırıyordu..acaba bugünde dünki gibi mi olucak
yoksa mükerrem cadısı çocuğu yeyip bitirecek mi..
çok heyecenalı bir gün :lepi:

bu arada yalaka naimi esra ceyhan da gördünüz mü..
yılların kuşum aydın imitasyonu gurme oldu çıktı..
ciddi ciiddi bu işi yapıcak gibi duruyor
o esra da iyice ev hanımı modunda ama neyse..
naimin makyaj falan on numara bakın derim..
bu arada herkes de yemek yarışması yapar oldu...

Hmm evet bugün sanırım baziii etler pismis, baziii etler pismemis diye kelimeleri yuvarlayan yuvarlamaktan öte noktalı harfleri noktasız noktasızlarıda noktalı söyleyen mıymıy yarışacak demi:)))

naimi bende gördüm esra ceyhanda şarkı söylüyodu izlemedim ama. kasedi çıkmış bu yarışmayla iiyi reklam yaptı canım bide 2 defa birinci oldu adam. onu programlara çağırmasınlar da beni mi çağırsınlar. kuşum aydın imitasyonu gurme ay çok güldüm ya çok yaşa sen sırnaşık şey

onu bunu yemeyen insan nasıl yemek yapacak acaba

kızlar bu organik kız adını unuttum haspam çok güzel yemek yaptı ya salihin menüsünü eleştiriyor 5 ytl ucuz lokanta menüsü diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…