Yemekteyiz - Show Tv

nil denen gacının eurovizyona katılması demek
benim MTV müzik ödüllerine katılıp 1.olmam
kadar zor...:roflol::bbo:

bende öyle düşünmüştüm.bence o kadın kapalı değil...şimdi moda biliyorsun saçları öyle kapatmak...

Ben o şekilde kapalı bayanları daha çok beğeniyorum.Keşke tüm kapalı giyimler öyle olsa..Gayet modern görünüyor..hihoyyyt

Bakalım bu akşam yemekte neler olucak..sengözlerimebaksanab

kızlar ben kapalı bayanı adını duymadan evvel arap asıllı zannettim arzum onanın bir dizisi vardı ordaki kıyafetler gibi giyindiği için ama karadenizli bir türkmuş ve 4 cocuk sahibi, banu var ilk günkü yarışmacı o da vegasta evlenmiş işte çekik gözlüler var düğün resımlerımızde ailem yoktu falan diyor levent de oturuyormuş evine bayıldım uzakdoğu felsefesine gore minimalist tarzda döşemiş cok sade fazla eşya olmayan bir ev tv. yerine ayna koymuşki insanlar sohbet etsin tv.la zamanlarını öldürmesin diye bunun eşide lazmış yemekleri karmakarışık dünya mutfağı karadeniz mutfağı karmasası bakalım diğer yarışmacılar nasıllar ama bunlardada kavga falan oluyor ilginç bir program olacak bu haftaki de...

Salih ismindeki yarışmacı ile ilgili ilk izlenimlerimi yazayım bi yandan kedilerimle uğraşırken onu izleyebildim bi tek:lepi:
adam belli ki kadınmerkezli bir çocukluktan gelme anne,ananne faktörü epey etkili olmuş sanırsam

tahminen evde çorabına kadar ütülenen bir anne kuzusu:1closedeyes:

annesinin pişirdiği yemeği tadıp,'hmm bilmemne olsaydı daha lezzetli olurdu' diyen fazlaca şımarık bir tip gibi bunun evlenmesi de zor olur

dakka bir gol bir dedikoculuğuma bakar mısınız?:roflol:

ay kızlar ya bu seferdeki erkekler ne acipler yaaa tuaf tuaf tipler ikiside çok itici bendeee..

nazar degdırdık hatuna yaa yaktı milfoyleri :) bende bu mutfak önlüğünden istiyommmmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…