Yemekteyiz - Show Tv

salondaki kadife kanepe çok güzelmiş rahat gözüküyor.... yarışmacılara bakmadım açıkcası , devamıda saat 20.00 da imiş bu arada haberiniz olsun...

yok canım yok ne dedikoduculuğu çok doğru bir tespit tam bir anna kuzusu bebe tam duyamadım ama etten hoşlanmazmış tereyağda sevmezmiş bir şeyler dedi ama duyamadım...
banu da tam bir organik delisi her kullandığı için organik, zeytinlerim edremitden, zeytinyağım el yapımı arayıp bulamadığı bir tereyağı varki bilmem kaç metredenmiş, şeydadan gorup makyözünü getirtti neresine makyaj yaptıysa zaten makyajlıydı takma kirpikler, eyelinerlar falan yemek yaparken pür makyajlıydı...

organik banu... keişke kullandıkların kadar kendinde organik olabilseydin be ablam. o ne yapmacıklık iiiiiiiii.....
ayrıca beceriksizliğini de çok konuşarak durmadan ipucu döktürerek kapatmaya çalışıyo. milföyler çöpe.... ayıp ayıp
ben mükerremi bekliyorum dört gözle

işşşşş:)) tereyağ rizeden miş orda duracaksınız :))
şaka bi yana dediğin gibi full makyaj wardı zaten makyoze ne yaptırdı bılemedım :) aynı halde yanı aynı makyajla cıktı mısafırlerın karsısına..

1800 metredenmiş canım :roflol:ama teee 1800 metreden gelen tereyağa bişey olmadı da o kadar yolda,küçücük dolabın içinde kayboldu nedense bulamadı:roflol:

ya evet valla zaten suratında bir sürü makyaj vardı o makyöz de neyin nesiydi

bu arada makyözü ben masöz sandım malum kıyafeti de çinlilerin kıyafetine benziyodu :S

sofra düzeni misafır agırlaması şimdilik ıyı şakkıdı
yemeklerı biraz tuzlu oldu gibime geldi:jeyyar:
mükerrem hanım cok sert mizaclı biraz cadılık yapcak sanırım:jeyyar:

hafifi yumoş olan bi adam var ona gıcık oldum..zaten bugün "herşey dahil" programında saçma sapan rezilce bi şov yaptı..eline almış bi poşet yıldız konfetiyi,bu organikle diğer bayanıın başından aşağı döktü..siz bir starsınız yıldızsınız diye kırıta kırıta..kapalı bayan da çok dikatatör gibi sanki..yada çakma diktatör..ay tuhaf bunlarda ya...mükerrer hanımda programlı gibi beğenmemeye zaten..

bide allahın sonradan görmesi
"YÜZÜMÜ BAŞKASINA EMANET EDEMEM,TEŞEKKÜRLER CANIM"
ne gerek var bunlara yaaa.........benneyaptımki
hani ne yaptıda değişti suratın,sür bi ruj çık ortaya...
yok bilmem kaç metre yükseklikten geldi bu tereyağ
yok bahçemin zeytini,oramın burası....

hay pabucumun cinsi seni..........

ya mıhlama yaa.. mıhlama yaa.. tereyağlı, hafifçe acıcık dibi tutmuş olcak.. valla 2 bin metreden gelmesine gerek yok. ben deniz seviyesinden gelenleri de yerim.. burnum kaf dağında diil:jeyyar:

AMAN YARABBİ İZMİRLİYMİŞ..........:1shok:
BU ARADA 1800 METRE DERKEN 2000LERE ÇIKTI HATUN...
UZAYDAYKEN DERKEN PROGRAM SONUNA MI GELİNCEK ACABA...:roflol:

ben alışveriş yaptığı markete bayıldım valla neresiydi bilen varmı kızlar
birde şu ouch demesi yokmu hatunun oooouuuccchhh kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…