Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Salih ismindeki yarışmacı ile ilgili ilk izlenimlerimi yazayım bi yandan kedilerimle uğraşırken onu izleyebildim bi tek:lepi:
adam belli ki kadınmerkezli bir çocukluktan gelme anne,ananne faktörü epey etkili olmuş sanırsam
tahminen evde çorabına kadar ütülenen bir anne kuzusu:1closedeyes:
annesinin pişirdiği yemeği tadıp,'hmm bilmemne olsaydı daha lezzetli olurdu' diyen fazlaca şımarık bir tip gibi bunun evlenmesi de zor olur
dakka bir gol bir dedikoculuğuma bakar mısınız?:roflol:
yok canım yok ne dedikoduculuğu çok doğru bir tespit tam bir anna kuzusu bebe tam duyamadım ama etten hoşlanmazmış tereyağda sevmezmiş bir şeyler dedi ama duyamadım...
banu da tam bir organik delisi her kullandığı için organik, zeytinlerim edremitden, zeytinyağım el yapımı arayıp bulamadığı bir tereyağı varki bilmem kaç metredenmiş, şeydadan gorup makyözünü getirtti neresine makyaj yaptıysa zaten makyajlıydı takma kirpikler, eyelinerlar falan yemek yaparken pür makyajlıydı...
yok canım yok ne dedikoduculuğu çok doğru bir tespit tam bir anna kuzusu bebe tam duyamadım ama etten hoşlanmazmış tereyağda sevmezmiş bir şeyler dedi ama duyamadım...
banu da tam bir organik delisi her kullandığı için organik, zeytinlerim edremitden, zeytinyağım el yapımı arayıp bulamadığı bir tereyağı varki bilmem kaç metredenmiş, şeydadan gorup makyözünü getirtti neresine makyaj yaptıysa zaten makyajlıydı takma kirpikler, eyelinerlar falan yemek yaparken pür makyajlıydı...
e hani sekizdeydi bu akşam. başını kaçırdım. neyse..