Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nil şu an starda keman çalıyo esra erolun prgramında..ıyyyyy........böğğğ...
NiL KarataşoğLu Eurovision'a katıLsın Türkiyeyi temsiL etsin...:1shok:
Kapalı bayan bizim tanıdık, o kiloya 4 çocuk doğurdu o, yerli viktorya beckham gibidir, acayip zayıf ve sonradan görmedir kendileri, kocası laz, çok kabadayı bir adamdır nasıl izin vermiş anlamadım...
çok ilginçç 4 çocuk annesi olduğuna kesinlikle inanmazdım burda yazmasaydınız...:1shok:....nasıl bir duygu orada tanıdıklarınız izlemek ,bu hafta en çok siz eğleceksiniz herhalde...teşekkürler paylşaım içina.s.Kapalı bayan bizim tanıdık, o kiloya 4 çocuk doğurdu o, yerli viktorya beckham gibidir, acayip zayıf ve sonradan görmedir kendileri, kocası laz, çok kabadayı bir adamdır nasıl izin vermiş anlamadım...
Kapalı bayan bizim tanıdık, o kiloya 4 çocuk doğurdu o, yerli viktorya beckham gibidir, acayip zayıf ve sonradan görmedir kendileri, kocası laz, çok kabadayı bir adamdır nasıl izin vermiş anlamadım...
sonradan görme dedinz neden öle dedinz çok merak ediyorumKapalı bayan bizim tanıdık, o kiloya 4 çocuk doğurdu o, yerli viktorya beckham gibidir, acayip zayıf ve sonradan görmedir kendileri, kocası laz, çok kabadayı bir adamdır nasıl izin vermiş anlamadım...
ama çok zayıf ya............
bende öyle düşünmüştüm.bence o kadın kapalı değil...şimdi moda biliyorsun saçları öyle kapatmak...haftaya çok çekişmeli geçioo sabah pazar sürpriznde izlediim biraz
çok güzel olcak
gözlüklü kadın fena
bi kadın çok hoş
bekar bi çocuk var yaman bişey o da
diğer adam da boşnak karışık..
diğeri bayan da kapalı
aslında bnde ona dikkat ettim neden hiç bi başı kapalı bayan yok die
ayrımmı yapıoolar die aklıma gelmedi değil
bu bayan modern kapalı ama olsun
ayırım yapmadıklarını göstermiş oldu bnce...
iide oldu...........