Yemekteyiz - Show Tv

ya dün burda bir arkadaş yazmıştı galiba. sahra nile tehdit mesajları filan yazıyormuş gaiba.. neden ne amaçla yazdığını bilen var mı? açıklamış mı? merak ettim doğrusu.

nil şu an starda keman çalıyo esra erolun prgramında..ıyyyyy........böğğğ...

Duydunuzmu bacilar,facebookta nil icin bir gurup acilmis.Inanamiyacaksiniz.

NiL KarataşoğLu Eurovision'a katıLsın Türkiyeyi temsiL etsin...:1shok:

Fan kulübü filan yani tv cikan herkes birden ünlü ve sanatci olu veriyor.
Okadar degerli,basarili sanatcilarimiz varken nili ciddiye alip eurovision icin gurup acmalari düsündürücü.Nasil olurda ülkemizi temsil etmesi beklenebilir.Söyleyecek söz bulamiyorum.:kızgın:

nil insan değil şişme bebek gibi
her yanı şiş o kızın ya
iyi ki kemanın iki notasına basmayı beceriyor
tabi bizim ülkemizde hülya avşar gibi kadınları ses sanatıçısı yapıp milyarlar ödedik
işinin ehli olanıda kenara attık
haktır bu ülkeye bu şişme kadınlar
hiçbir işi olmayıp oratada gezinen çok insan var böyle...
yazık ya gerçekten yazık..
skiden orhan gencebay bile çıkamazmış tv lere..
arabesk bir kültür içerdiği,dejenere olduğu varsayılırmış
şimdi nerde imitasyon-dejenere bir varlık herkes orda..
tartışma olsa bütün kanallar sorumlu yayıncılık yapar ama kemanı iki gıygıydatıp barda sahne alan bir kadına sanatçı olma vasfını armağan ederler...
of allah offf
bıktık artık fa... gönüllerden!!!!!!!!

Kapalı bayan bizim tanıdık, o kiloya 4 çocuk doğurdu o, yerli viktorya beckham gibidir, acayip zayıftır ve kocası laz, çok kabadayı bir adamdır nasıl izin vermiş anlamadım...

Son düzenleme:
Kapalı bayan bizim tanıdık, o kiloya 4 çocuk doğurdu o, yerli viktorya beckham gibidir, acayip zayıf ve sonradan görmedir kendileri, kocası laz, çok kabadayı bir adamdır nasıl izin vermiş anlamadım...

Vayy 4 çocuk , brav vobenneyaptımki Benim reklamlarda bir onu gözüm tutmuştu nazik ve hoşgörülü bir insana benzetmiştim diğerlerinin arasında. Demek öyle he sonradan görme -tatlicadiarzu-

Kapalı bayan bizim tanıdık, o kiloya 4 çocuk doğurdu o, yerli viktorya beckham gibidir, acayip zayıf ve sonradan görmedir kendileri, kocası laz, çok kabadayı bir adamdır nasıl izin vermiş anlamadım...
çok ilginçç 4 çocuk annesi olduğuna kesinlikle inanmazdım burda yazmasaydınız...:1shok:....nasıl bir duygu orada tanıdıklarınız izlemek ,bu hafta en çok siz eğleceksiniz herhalde...teşekkürler paylşaım içina.s.

Akşam için sabırsızlanıyorum... :elleriniovuşturansimil: kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 cokacimcoook

4 çocuk büyük sorumluluk. ben cesaret edemezdim buna. 1 tane kızım var Allah ömür versin, ona harcıyorum tüm emeğimiadam gibi yetişsin diye. birinin sizin tanıdığa korunma yöntemlerini anlatması lazım :) mutfakta nasıl açıkçası bende çok merak ediyorum. bazı yarışmacılar beklenenden iyi performans gösterirken bazıları ise inanılmaz kötü çıkıyor...

sonradan görme dedinz neden öle dedinz çok merak ediyorum:nazar:
belli ki aranız pek ii değil
ama keşke yinede o tabiri kullanmasydınz
bak eşi sandığın kadar kabadayı değişmiş böle bi yarışmaya hmde izin vermiş
iicesaret

ama çok zayıf ya............

evt cnm çok zayıf bnm de bi arkadaşım var bezettm de hatta o da 2 çocuk annesi ama böle zayıfa.s
allah tümkiloları bnaavermiş zati:çok üzgünüm:

inşallah yazada ben zayıflıcam şuan emziriyorum.agustosta abimin dügünü var zayıflamam lazım

Bu haftaki yarışmacılar birbirinden ilginç,bu hafta baya şenlikli geçeceğe benzer:)Mükerrem hanım nekadar ürkütücü o ne kaş çatış öyle:)Salih Beyde biraz Naim'in tarzında gibi geldi bana,çok kibar siz nedersiniz arkadaşlar:)

hanımlar kimse içi erken yorum yapmayacağım ,biliyorsunuz geçen hafta birgül hanım herkesi ne kadar yanılttı

parayı duyunca izin vermiştir
10bin ytl...kabadayı olsa ne yazar tırışka...delikafadulden

haftaya çok çekişmeli geçioo sabah pazar sürpriznde izlediim biraz
çok güzel olcak
gözlüklü kadın fena
bi kadın çok hoş
bekar bi çocuk var yaman bişey o da
diğer adam da boşnak karışık..
diğeri bayan da kapalı
aslında bnde ona dikkat ettim neden hiç bi başı kapalı bayan yok die
ayrımmı yapıoolar die aklıma gelmedi değil
bu bayan modern kapalı ama olsun
ayırım yapmadıklarını göstermiş oldu bnce...
iide oldu...........
bende öyle düşünmüştüm.bence o kadın kapalı değil...şimdi moda biliyorsun saçları öyle kapatmak...

X