Yemekteyiz - Show Tv

sevdanın okumasını isterdim ben.sinir herşeye bi bahane buldu kadın..damak tadıma uymadı dedi hepsine...valla ben şahsen muratın kazanmasını isterdim.asam o kadar mantı yaptı ayrıca hemşerim olduğu içinde tabi...

Bu illeri gezecekler diye ben başvurdum yarışmaya :jeyyar: Samsun'a gelirler mi bilmem ama macera olsun dedim.Bi de malum evlenmek için para lazım -tatlicadiarzu-
Ama bi problem var o kadar detaylı yemek bilmem delikafadulden Etmedik dedikodumu bırakmazlar valla -tatlicadiarzu-

süper bişey hep bunu istemiştim KK' da n biri orda olsun ve rahat rahat öğrenelim... bizlare anlatırsın artıkk bütün detaylarıı kabul olursa başvurun...Hayırlı olsun..a.s.

Aayy yeni yarışmacılar tam bir felaketkafamçokkarıştı

Bu hafta ekşin çok arkadaşlar, kemerleri bağlayın uçuşa hazırlanın.. :eek:

delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Gerçekten her geçen hafta dahada uç karakterler bulmayı başarıyorlar , çok seviyesiz geldiler bana yaaamirmirmirmir

Bu illeri gezecekler diye ben başvurdum yarışmaya :jeyyar: Samsun'a gelirler mi bilmem ama macera olsun dedim.Bi de malum evlenmek için para lazım -tatlicadiarzu-
Ama bi problem var o kadar detaylı yemek bilmem delikafadulden Etmedik dedikodumu bırakmazlar valla -tatlicadiarzu-

olsun katılnlar çokmu biliyor macera olur inş sana çıkardelikafadulden

yav aslın birinciyi halk secse bütün msj sana atardıkdelikafadulden

bu hafta çok komik geçecek
resmen dalıyorlar birbirlerine
.........................................................
o misal...
adam yemeğ gittiği kadını azarlayıp konuşiturmuyordu
ayrıca başka bir yerde de sofradan kalkılıyordu
külliyen rezillik,bizede oyun işte:)

Son düzenleyen: Moderatör:
ya ben hiç kaçırmadım bu programı ama dün izleyemedim koçişin peşimde fan fin fon diye dolaşmasından .)))
nuray 1. olmuş.üzüldüm vallahi..keşke o kır saçlı adam yada birgül hanım olsa idi

bu yarışmaya bence bir haftada ünlülerle yapsalar ne eğlenceli olurdu ibrahim tatlıses mangal yapardı alişan çiğ köfte seda sayan diyet yemekleri ooooooooo daha neler neler

bu hafta superr yaa tam cıngenelıkdelikafadulden o gozluklu kadın fettan fettan bagırıyordu cok egleniciiiz:jeyyar::ecrin_bebek:

Gerçekten her geçen hafta dahada uç karakterler bulmayı başarıyorlar , çok seviyesiz geldiler bana yaaamirmirmirmir

nekadar çok kavga küçük düşürme olunca okadar reyting yükselıcek böyle bi alayışş var demekki yapım ekipinin :kızgın:
seyredemycezz gibi gözkuyorr
oysaki yapım aşamasnda püf noktaları yakalamk ii oluyordu ama artık bunuda bulamaycazzz gibi geldi banada:dilcikar:

evet ya yemek yarısmasından cıktı olay showa donustu..yemekler on planda degıl artık ...kım daha fazla kendını gosterırse şutarafagitti

Dikkat ediyordum da kavganın gürültünün olduğu her program reyting alıyor...
Ve bu durumdan yararlanıyor bu programları hazırlayanlar..
Ama ben artık seviyeli ve dürüst insanları görmek istiyorum...

ben sadece mutfak kısmını seyrediyorum artık baymaya başladı. hele leyladan sonra sinirlerim hopladı onun sesini duydukça. insan böyle bir ömür törpüsüyle neden evlenirki zavallı adamı kandırmış bu.. ben yeni yarışmaya takılıcam bii kaç gün komşu komşu huuuu

bu yeniler daha beter belli
ama bn bu yarışma sayesinde öğrendiğim de çook oldu
zaten işin yeme içme puan kısmına gelince show oluoo herkesde showmen oluoo
öle yanii
işin espirisi bu.....

bende gerçekten leylaya sinir oldum. :eek:klava: daha yemek önüne gelince yüzünü ekşitmeye başlıyor. önceleri hoşuma gidiyordu ama artık izlemek istemiyorum. ev sahibi mutfağa gider gitmez dedikodu başlıyor. hiç hoş değil..

Dikkat ediyordum da kavganın gürültünün olduğu her program reyting alıyor...
Ve bu durumdan yararlanıyor bu programları hazırlayanlar..
Ama ben artık seviyeli ve dürüst insanları görmek istiyorum...

Aynen bende öyle saygılı kişileri izlemek isiyorum artık bu hafta iyice bunalttılar...ne güzel püf noktalar öğreniorduk, masa hazırlama ip uçları ,yemek önerler i şimdi onlara dikkat bile edemiyorum ki yemek hazırlama kısmında bile dedikodu yapılıyor ..keşke daha seviyeli olsada ağzı tadıyla izlesek hoş vakit geçirsek...

Türk sinemasındaki kötü karakterler bile bir sürü film çekilp kötü roller üstlenip milletin antipatisini kazanıyorken , Leyla adındaki bayan kendi olarak 70 milyonun antipatisini kazanmayı başardı..

O son geceki yemekte içecek olarak enerji drink içişini de şok içinde seyrettim..

yakında fox tv de yemekteyizin taklidi yayına geçecekmiş yalnız biraz aşklı meşkli olcekmiş:asigim:.bu sefer saç saça baş başa girerler herhalde..kaydirigubbakcemile.

X